Ωχ! Τα ζώδια κρυολόγησαν! Και τώρα; Τι γίνεται...;

Διάβασε την αντίδραση των ζωδίων απέναντι σε ένα... κρυολόγημα!

Ωχ! Τα ζώδια κρυολόγησαν! Και τώρα; Τι γίνεται...;

Ποια είναι τα ζώδια που καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που κρύωσαν; Ποια το παίζουν κουλ και ψύχραιμοι; Διάβασε παρακάτω την αντίδραση των ζωδίων όταν έρθει η στιγμή του... κρυολογήματος!

ΚΡΙΟΣ: Μα...την τύχη μου μέσα! Πόσο θα κρατήσει αυτή η κατάσταση; Βιάζομαι να πάω για σκι, για κλάμπιγκ, για τένις, για... βρούβες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μιας κι αρρώστησα, ας κάτσω στον καναπέ, να δω τι έχει η τηλεόραση, κι ας παραγγείλω κι ένα πιτόγυρο. Διάβασα ότι το κρεμμύδι και το σκόρδο, καταπολεμούν τα μικρόβια...

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αδύνατον να κάτσω στο κρεβάτι. Ν' αρχίσω και τα τσάγια; Α, παπαπα! Καλά, θα κάτσω λίγο, αλλά στο λέω θα σηκωθώ και θα βγω από το σπίτι με την πρώτη ευκαιρία. Δε θα με δέσετε κιόλας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντάξει, ίσως και μην είναι τόσο άσχημα... Σπιτάκι μου είμαι, στο κρεβατάκι μου είμαι, τη σουπίτσα μου θα φάω... Πόσες μέρες μπορώ να κάτσω σπίτι είπαμε;

ΛΕΩΝ: Και που κρύωσα, δεν τρέχει τίποτα, όλα καλά. Εντολές βρε αδελφέ, μπορώ να δίνω κι από το κρεβάτι, κι από τον καναπέ, κι από την καρέκλα. Θα λέω σε όλους τι πρέπει να κάνουν, κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμ βέβαια! Φτερνίστηκε εκείνος ο συνάδελφος πριν από 44,8 ώρες και δεν έβαλα το χέρι μου μπροστά στη μύτη μου να προστατευτώ από τα μικρόβια. Ιδού το αποτέλεσμα. Θα λείπω από τη δουλειά για 2 ημέρες. Έλεος!

ΖΥΓΟΣ: Αχ, δεν μου αρέσει καθόλου το κρυωματάκι που άρπαξα. Να φύγει να πάει αλλού. Με στενοχωρεί. Ουφ! Πρέπει να σκεφτώ κάτι χαρούμενο για να μην με πάρει από κάτω. Το βρήκα! Shopping για ροζ γαντάκια με στρασάκια και φιογκάκι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υποφέρει το σύμπαν τώρα που κρυολόγησα. Μα είναι ποτέ δυνατόν; Εγώ δεν κάνω για άρρωστος, σκοτώνω όλα τα μικρόβια απλά κοιτώντας τα επίμονα... Θα φάω το καπέλο μου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νομίζω ότι και με το κρυολόγημα, μπορώ να κάνω bungee jumping, έτσι δεν είναι; Θα αλλάξει η ροή της ενέργειας Τσι και θα γίνω περδίκι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια ημέρα να μου φάει από τα καθήκοντα μου αυτό το κρύωμα, και θα ζητήσω εισαγγελική παρέμβαση για να μου περάσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν με πειράζει που κρύωσα. Με πειράζει που δεν έχει βρεθεί ακόμα η οικουμενική αντιμετώπιση του! Μα να υποφέρουν τόσα εκατομμύρια παγκοσμίως;

ΙΧΘΥΣ: Κρύωσα; Α, γι αυτό φτερνίζομαι; Δεν είναι επειδή με μελετάνε; Ααααα... Να πιω κάτι ζεστό τότε! Γκαρσόν! Πιάσε έναν Irish Coffee!

...................................................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved