Δράκος: ο κουβαλητής του νερού της τύχης

Τα σύμβολα της ευημερίας βάσει του Φενγκ Σούι

Δράκος: ο κουβαλητής του νερού της τύχης

Στο Φενγκ Σούι εξετάζουμε πώς να κάνουμε συνδυασμούς με τη φαντασία μας, ώστε να αναπτύξει την ικανότητα το σώμα μας να εναρμονίζεται με τη φύση.

Χρησιμοποιώντας σύμβολα ζώων στο Φενγκ Σούι, ενεργοποιούμε έναν τρόπο που μας προκαλεί να ανακαλύψουμε αυτή τη σύνδεση, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για άλλους ανθρώπους.

Ο Δράκος ζει στα νερά της γης και του ουρανού. Έχει τη δύναμη να αναποδογυρίζει τα σύννεφα και να στέλνει στη γη βροχή. Τα νερά ισοδυναμούν με τον πλούτο. Ο δράκος φέρνει χρήμα.

Εάν οι δουλειές δεν πάνε καλά ή τα οικονομικά σας αρχίζουν να στενεύουν, είναι η ώρα να τοποθετήσετε ένα δράκο στο σπίτι σας. Ειδικά αν οι δουλειές έχουν να κάνουν με μετοχές, κτηματικές υποθέσεις ή τραπεζικές συναλλαγές θα πρέπει να έχετε ένα δράκο.

Ο δράκος μπορεί να είναι ένα αγαλματάκι, ένας ζωγραφικός πίνακας ή μια αφίσα.

Εάν είναι αγαλματάκι πρέπει να είναι φτιαγμένο από γυαλιστερό ή διάφανο υλικό και το χέρι να γλιστράει στην επιφάνεια του, έτσι ώστε να θυμίζει νερό.

Εάν είναι πίνακας ή αφίσα πρέπει να είναι πλαισιωμένος από χρυσή κορνίζα. Μη χρησιμοποιείτε ξύλο, γιατί το ξύλο μπλοκάρει το δράκο. Το μέταλλο είναι καλύτερο, ιδίως αν είναι στο χρώμα του χρυσού.

Τα καλύτερα χρώματα για το δράκο που ενισχύουν την επιθυμία για χρήμα είναι το βαθύ σχεδόν μαύρο μπλε- πράσινο, το κόκκινο και το κίτρινο.

Κάθε αναπαράσταση πρέπει να περιέχει ένα, δύο, τέσσερις ή εννέα δράκους. Οι τρεις δράκοι είναι κακός οιωνός. Οποιοσδήποτε άλλος αριθμός δεν είναι αποτελεσματικός.

Σύμφωνα με την παράδοση, όταν ένας δράκος είναι ζωγραφισμένος, τα μάτια του ζωγραφίζονται όταν ολοκληρώνεται το σχέδιο και κάποια ειδική μέρα και ώρα. Η κόρη του ματιού ζωγραφίζεται τελευταία από όλα.

Ο τρόπος για να ελέγξετε αν ο δράκος είναι σωστά ζωγραφισμένος είναι να κοιτάξετε τα μάτια του. Τα μάτια του δράκου πρέπει να εστιάζουν επάνω σας και να παρακολουθούν όλο το δωμάτιο. Κάθε φορά που θα το κοιτάτε, από οποιοδήποτε σημείο, το βλέμμα του πρέπει να πέφτει σταθερά επάνω σας.

Επειδή ο δράκος είναι σύμβολο νερού, είναι πολύ σημαντικό να τον τοποθετήσετε σωστά. Ένας δράκος δεν πρέπει ποτέ να κρέμεται πάνω από ένα τζάκι γιατί καίγεται από την φωτιά.

Ο δράκος υποστηρίζει το στοιχείο του νερού και πρέπει να είναι τοποθετημένος έτσι ώστε να αντικρίζει τη θάλασσα, ένα ποτάμι, ένα σιντριβάνι, ή ακόμα μια βρύση. Δεν τον βάζουμε μέσα στο μπάνιο ή στο χώρο που είναι το πλυντήριο γιατί τα λεφτά θα φεύγουν από την... αποχέτευση. Ο δράκος χρειάζεται καθαρό νερό που τρέχει, όχι βρώμικο που να ξεπλένεται όπως στο μπάνιο.

Διάβασε επίσης: Φέρτε θετική ενέργεια στο σπίτι σας και ευτυχία στη ζωή σας

Ένα άλλο δωμάτιο, που δεν πρέπει να αντικρίζει ή να βρίσκεται μέσα, είναι η κρεβατοκάμαρα, ακόμα κι αν το δωμάτιο βλέπει θάλασσα. Επίσης δεν πρέπει να τοποθετήσετε το δράκο σε ένα διάδρομο ανάμεσα σε δύο κρεβατοκάμαρες.

Μπορείτε να βάλετε το δράκο σε ένα σημείο που να βλέπει βορρά, που είναι η κατεύθυνση του νερού. Αυτό βοηθάει όταν δεν υπάρχει κοντά μας νερό ή άλλη πηγή που να ρέει νερό.

Ποτέ μην βάλετε στο πάτωμα χαλιά που να απεικονίζουν δράκους. Στη φύση των δράκων είναι να πετάνε και να πηγαίνουν στη θάλασσα. Εάν πατάτε επάνω τους, δεν μπορούν να βγάλουν φτερά, και οι δυνάμεις τους εξασθενούν.

Γι αυτό, αφήστε τους δράκους σας, τους κουβαλητές του Νερού της Τύχης, να πετάξουν ελεύθεροι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved