Το δικό σου yin-yang δείχνει τι είδος θετικής ενέργειας εκπέμπεις!

Τι είδος θετικής ενέργειας εκπέμπεις;

Το δικό σου yin-yang δείχνει τι είδος θετικής ενέργειας εκπέμπεις!

Είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι, όλοι εκπέμπουμε δονήσεις – απλώς δεν είναι όλοι ευαίσθητοι στο να τις δεχτούν. Εάν έχουμε μια κακή μέρα, γίνεται πιθανότατα αισθητή σε μερικά άτομα με τα οποία διασταυρώνονται οι δρόμοι μας. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για την ενέργεια που εκπέμπουμε όταν έχουμε καλή διάθεση.

Ίσως αναγνωρίζεις αυτό το συναίσθημα όταν κάποιος μπαίνει σε ένα δωμάτιο και ξαφνικά η καρδιά σου αισθάνεται πιο ανάλαφρη. Ή όταν δέχεσαι μια αγκαλιά που κυριολεκτικά νιώθεις ότι σήκωσε από τους ώμους σου όλο το βάρος του κόσμου. Αυτοί οι άνθρωποι εκπέμπουν θετικά θεραπευτικά συναισθήματα, τα οποία όμως είναι πολλών ειδών.

Διαλέγοντας μια από τις τέσσερις εικόνες της φωτογραφίας όπου απεικονίζονται τα τέσσερα yin-yang, θα αποκαλυφθεί το είδος των «καλών δονήσεων» που εκπέμπεις όταν έχεις καλή διάθεση.

1. Αν διάλεξες το 1ο Yin-yang

ying yang 1

Ελπίδα, Ευτυχία, Χιούμορ

Είσαι μια όμορφη πηγή φωτός σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο! Η ανθρωπότητα χρειάζεται περισσότερους θετικούς ανθρώπους σαν κι εσένα για να αλλάξει πραγματικά ο ρους της ιστορίας. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη κάποιος με το δικό σου θάρρος και την αγνή σου καρδιά για να στραφούν – και δεν θα απογοητευτούν! Είσαι ένα εξαιρετικό άτομο και είναι προφανές σε όλους όσους σε συναντούν. Όλοι λένε «ευχαριστώ» για τα θετικές δονήσεις που εισπράττουν από σένα.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ

2. Αν διάλεξες το 2ο Yin-yang

ying yang 2

Γενναιότητα, Ευγένεια, Ειρήνη

Μπορείς να δείχνεις στους ανθρώπους την εσωτερική τους δύναμη, όταν την χρειάζονται περισσότερο. Είναι σημαντικό βέβαια να θυμάσαι το δικό σου κουράγιο και γενναιότητα, αφού οι καλές δονήσεις είναι για όλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σου. Σπάνια αποφεύγεις μια πρόκληση και οι φίλοι ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα νιώθουν ότι πάντα φυλάς εσύ τα νώτα τους, ειδικά όταν έχουν βαρεθεί να πολεμούν τον εαυτό τους. Έχεις την ικανότητα να ηρεμήσεις τα πνεύματα σε μια διαμάχη, με κύριο όπλο τη διακριτική γοητεία σου.

3. Αν διάλεξες το 3ο Yin-yang

ying yang 3

Αγάπη, Πραότητα, Χαρά

Φέρνεις την αγάπη μαζί σου οπουδήποτε κι αν πας και οι άνθρωποι το προσέχουν. Οι ζεστές, δωρεάν αγκαλιές είναι το μότο της ζωής σου και πάντα προσπαθείς να διαδίδεις την έννοια της αγάπης. Το απαλό σου χαμόγελο είναι μια αχτίδα ηλίου – ακόμα και σε όσους δεν σε γνωρίζουν. Οι εντελώς άγνωστοι άνθρωποι είναι εξίσου ευγνώμονες για τα θετικά σου συναισθήματα όσο και οι πιο στενοί σου φίλοι. Λίγα άτομα πάντως έχουν τον τίτλο του «φίλου» στη ζωή σου.

4. Αν διάλεξες το 4ο Yin-yang

ying yang 4

Χάρη, Ομορφιά, Συμπόνια

Βλέπεις την ομορφιά στα πάντα γύρω σου, ακόμα κι εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν. Δείχνεις στον κόσμο ποια είναι η αληθινή ομορφιά, μέσω της συμπόνιας προς τους άλλους. Θα μπορούσες να περάσεις μια αιωνιότητα κάτω από τα αστέρια, κοιτάζοντας το φεγγάρι να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το σύμπαν. Οι άλλοι άνθρωποι έλκονται προς το μέρος σου, επειδή είσαι σιωπηλός παρατηρητής και συνήθως έχεις εξαιρετικές συμβουλές για να τους δώσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved