Τρεις τρόποι για να διώξεις οριστικά τα ενεργειακά βαμπίρ από τη ζωή σου

Τα βαμπίρ ευδοκιμούν, ενώ εσύ εξαντλείσαι

Τρεις τρόποι για να διώξεις οριστικά τα ενεργειακά βαμπίρ από τη ζωή σου

Τι είναι αυτό που έχει «πνίξει» την πρόοδό σου;

Πρόσεξες ότι στην ερώτηση υπάρχει το «τι» και όχι το «ποιος»;

Μάθε λοιπόν ότι δεν είναι τα ενεργειακά βαμπίρ που δεν σε αφήνουν να προοδεύσεις, αλλά η διαχείρισή τους. Η ευγένεια που δεν σε αφήνει να κάνεις ένα βήμα μπροστά, προκειμένου «να διατηρηθεί η ειρήνη», δεν φέρνει καθόλου ειρήνη. Ούτε καν έναν συμβιβασμό. Η τάση σου να ευχαριστείς τους ανθρώπους συνεπάγεται χαμηλή ενέργεια για σένα. Και είναι η παροχή ενέργειας εκ μέρους σου που κάνει τα βαμπίρ να ευδοκιμούν, ενώ εσύ εξαντλείσαι.

Ένα ενεργειακό βαμπίρ το μόνο που ξέρει είναι να συμπεριφέρεται ως… ρουφηχτής ενέργειας και ο μόνος λόγος που στρέφεται προς εσένα και τους άλλους είναι για να του παρέχετε την ενέργεια που χρειάζεται. Αυτή είναι μια μονόπλευρη νίκη, αν το καλοεξετάσεις. Από τη στιγμή που θα κόψεις «μια κι έξω» την προσφορά, θα σταματήσει να την αναζητά.

«Ναι, αλλά αν με πάρει τηλέφωνο, αν με αναζητήσει ξανά και ξανά;»

Και τι με αυτό; Αναρωτήσου: γιατί έχει αξία για σένα τελικά;

Αυτό το βαμπίρ που σε αναζητά σε καλεί από μια πηγή ενέργειας πολύ χαμηλής δόνησης και επομένως έχει μικρή αξία – αν έχει καθόλου. Έτσι δεν είναι;

Ένα άτομο που σε καλεί από το… στρατόπεδο των ενεργειακών βαμπίρ είναι κάτι το προσωρινό. Εάν επιλέξεις να ευθυγραμμιστείς με αυτό, απλώς συμβάλλεις σε μια συνεχή ακαταστασία και αναστάτωση την οποία πρέπει να ξεδιαλύνεις. Άβολο, ναι, αλλά τελικά είναι πολύ καλό για σένα. Εμπιστέψου αυτή τη διαδικασία και δεν θα χάσεις.

Γίνε πιο δυνατός/ή με το να έχεις μεγαλύτερη επίγνωση της δικής σου κατάστασης και σταμάτα να βασίζεσαι σε δικαιολογίες. Μόνο έτσι θα πετύχεις την προσωπική σου ενδυνάμωση. Όταν απελευθερωθείς από ό,τι σε βαραίνει.

Ιδού λοιπόν τα 3 βήματα για να κάνεις μια καλή αρχή:

1. Σταμάτα να λες «ναι», όταν και η πιο μικρή ίνα του σώματός σου λέει «όχι»!

Κάθε φορά που θα το πετυχαίνεις, θα προσθέτεις ενέργεια και ορμή στη ζωή σου, δημιουργώντας περισσότερο χώρο ανάμεσα σε σένα και σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Το να πεις «ναι», ενώ εννοείς «όχι», είναι ενέργεια χαμηλής δόνησης και θα επεκταθεί σε πράγματα εξίσου… χαμηλά. Είναι αυτό που θέλεις; Δεσμεύσου αμέσως τώρα στο να εξασκήσεις την τέχνη να λες «όχι», χωρίς να δώσεις καμία εξήγηση σε κανέναν.

Το «όχι» μπορεί να είναι μια θετική λέξη, εάν σημαίνει πως θα συνεχίσεις την πορεία σου προς μια ουσιαστική ζωή με περισσότερη χαρά και αίσθηση σκοπού. Θυμήσου το αυτό, την επόμενη φορά που θα πρέπει να πεις «όχι». Συγκεντρώσου περισσότερο στο δικό σου σκοπό και μείνε μακριά από την τάση σου να προσφέρεις οπωσδήποτε ευχαρίστηση στους άλλους.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

2. Πρώτα βρες τη δική σου δύναμη, μόνος σου!

Στους 18 κανόνες του για τη ζωή, διαβάζουμε: «Περάστε χρόνο μόνοι σας, κάθε μέρα». Πράγματι, έτσι θα γίνεις ένας δυνατός άνθρωπος. Μαθαίνοντας ποιος είσαι και γιατί είσαι αυτό που είσαι, πριν οι επιρροές των ανθρώπων επηρεάσουν την ενέργειά σου, τη διάθεσή σου, τις πράξεις σου και τελικά τη ζωή σου.

Το αν και πόσο θα επηρεαστείς από αυθεντικούς ηγέτες, δασκάλους κ.λπ. είναι κάτι που πρέπει να το διαχειριστείς εσύ. Και για να το κάνεις αυτό, πρέπει να είσαι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ζωής σου. Διεκδίκησε χρόνο για να μείνεις με τον εαυτό σου, προγραμμάτισέ το και κάνε το πράξη!

3. Κοίτα πάντα μπροστά, ποτέ πίσω!

Πρέπει πάντα να έχεις επίγνωση του δικού σου εσωτερικού διαλόγου, της δική σου σκέψης και δράσης.

Αφιέρωσε χρόνο για να σκέφτεσαι τί επιλογές και τί πιθανότητες υπάρχουν για το μέλλον, αντί να μένεις στο παρελθόν ή και στις δυστυχείς περιστάσεις του παρόντος.

Αντί να νιώθεις οργή, μίσος και απογοήτευση για αυτό που συνέβη, μάθε να το… αγαπάς ως ένα μάθημα που σου δίνει η ζωή.

Για να λέμε την αλήθεια, καθώς θα εφαρμόζεις αυτές τις νέες ιδέες στη ζωή σου, θα ξεκινήσει μια διαδικασία φιλτραρίσματος και ίσως νιώσεις αδέξια ή άβολα. Να θυμάσαι όμως ότι στη ζωή σου δεν υπάρχει πια χώρος για τα ενεργειακά βαμπίρ και εξαρτάται από εσένα και μόνο το να κόψεις την προσφορά ενέργειας, να προστατέψεις την εσωτερική σου ειρήνη και να απαλλαγείς τελειωτικά από τα αρνητικά ενεργειακά συμπλέγματα.

Διατήρησε την πορεία σου ευθυγραμμισμένη με το μεγαλύτερο και το υψηλότερο καλό. Για την ακρίβεια, να είσαι τόσο καλός/ή που ό,τι και να λέει κάποιο ενεργειακό βαμπίρ για σένα, να μην το πιστεύει κανείς. Όλοι θα ξέρουν πόσο καλός/ή είσαι και πόσο θετική συμπεριφορά έχεις!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved