3 βασικές ενδείξεις ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο σε έχει επιθυμήσει!

Τα σημάδια που δείχνουν ότι λείπετε ο ένας στον άλλον!

3 βασικές ενδείξεις ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο σε έχει επιθυμήσει!

Η αγάπη είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη και ισχυρά πράγματα στο σύμπαν. Πολλές φορές, μάλιστα, καταφέρνει να νικήσει τον χρόνο και τον χώρο με πολύ παράξενους τρόπους. Δικαίως λοιπόν η αγάπη θεωρείται το μόνο πράγμα που εμποδίζει τα ανθρώπινα όντα να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου και να καταστραφούν… άπαντες.

Η απόσταση και ο χρόνος είναι δύο παράγοντες που απειλούν να καταστείλουν το αίσθημα της αγάπης, αλλά τελικά, ό,τι κι αν συμβεί, η αγάπη συνεχίζεται. Αγαπάμε τους φίλους, τους συντρόφους, τους/τις συζύγους και τις οικογένειές μας. Ανεξαρτήτως, από τον χρόνο που ζούμε μαζί τους ή από το πόσο μακριά βρίσκονται, εμείς εξακολουθούμε να τους αγαπάμε και – ακόμα και μετά το θάνατό τους.

Ίσως να βρίσκεσαι κι εσύ μακριά από ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο, το οποίο στερείσαι λόγω της απόστασης που σας χωρίζει καθώς και του χρόνου που έχει μεσολαβήσει. Διάβασε, λοιπόν, παρακάτω τα τρία ολοφάνερα σημάδια που δηλώνουν ότι η απουσία του είναι κάτι παραπάνω από αισθητή και μάλλον πρέπει να παραδεχτείς σου λείπει πολύ.

1. Τον/την βλέπεις στα όνειρά σου

Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ελέγχουμε τον χρόνο στη ζωή μας, αυτό που σίγουρα δεν μπορούμε είναι να ελέγξουμε τα όνειρά μας, αφού πρόκειται για προϊόντα του ασυνειδήτου. Τα όνειρα λαμβάνουν χώρα στο πνευματικό και όχι στο χρονικό επίπεδο και σε αυτήν τη σφαίρα συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα. Ωστόσο, ακόμα και τα όνειρα δεν μπορούν ξεφύγουν από την εμβέλεια της ενέργειας που παράγει η αγάπη!

Βλέπεις για παράδειγμα ένα όνειρο, όπου βρίσκεσαι μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο, αγκαλιά ή χέρι-χέρι, να πηγαίνετε μαζί σε μέρη που απολαμβάνατε όταν ήταν κοντά σου. Πρόκειται για ένα πολύ συγκινητικό και θετικό συναίσθημα που όμως μπορεί να είναι και αρκετά σπαρακτικό, λόγω της έντονης έλλειψης που βιώνεις. Βέβαια, δεν κρατάει πολύ. Είναι ένα φευγαλέο όνειρο, από το οποίο ξυπνάς έχοντας μια αίσθηση κενού.

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου.

2. Το σύμπαν συγχρονίζει τις κινήσεις σας

Όταν δύο άνθρωποι λείπουν ο ένας στον άλλον, το σύμπαν συνωμοτεί για να συγχρονίσει τις ζωές τους. Ας υποθέσουμε ότι έχεις απομακρυνθεί από ένα άτομο για οποιονδήποτε λόγο, αλλά η παρουσία του εξακολουθεί να σου είναι απαραίτητη και ξέρεις πολύ καλά ότι το ίδιο ισχύει και για την άλλη πλευρά. Όταν λοιπόν η «ανωτέρα βία» έχει επιβάλλει την απόσταση μεταξύ σας, τότε επεμβαίνει η ενεργειακή δύναμη της αγάπης!

Έτσι, καταλήγετε να πηγαίνετε στα ίδια μέρη ή να συναντάτε τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι μάλιστα μιλούν μεταξύ τους για εσάς. Αναπόφευκτα, κάποια στιγμή θα συναντηθείτε, ακόμα κι αν δεν ήταν αυτή η άμεση επιδίωξή σας.

Βασικά, το σύμπαν φροντίζει «να σου δώσει ένα χεράκι» όταν το χρειάζεσαι.

3. Κατακλύζεσαι από συναισθήματα που είναι αδύνατον να κοντρολάρεις

Επιθυμείτε απεγνωσμένα ο ένας την συντροφιά του άλλου, στη μέση της νύχτας ή ακόμα κι όταν βρεθείτε σε απίθανα μέρη τα οποία δεν εμπνέουν τίποτα νοσταλγικό ή ρομαντικό.

Παρόλο που δεν μπορείς να καταγράψεις τα συναισθήματά σου, εντούτοις αισθάνεσαι άσχημα. Σαν να λείπει ένα κομμάτι ενός παζλ που αν δεν συμπληρωθεί, δεν πρόκειται να νιώσεις συναισθηματικά πλήρης.

Ίσως να μην μπορείς να εξηγήσεις το κενό που νιώθεις, μπορείς όμως σίγουρα να νιώσεις ότι μοιράζεσαι το ίδιο συναίσθημα με το αγαπημένο σου πρόσωπο!

Διάβασε επίσης:

Εάν έχεις 4 από αυτά τα χαρακτηριστικά, είσαι ένας πολύ σπάνιος άνθρωπος!

Ενεργειακά βαμπίρ: Με αυτούς τους 4 τρόπους «στραγγίζουν» τη ζωτικότητά σου!

Αυτά είναι τα 3 είδη έρωτα που θα βιώσεις στη ζωή σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved