Τα 3 λάθη που κάνεις και δεν μπορείς να βρεις την αληθινή αγάπη!

Τι σε εμποδίζει να βρεις την πληρότητα μέσα στη σχέση σου;

Τα 3 λάθη που κάνεις και δεν μπορείς να βρεις την αληθινή αγάπη!

Κάθε φορά που κάνουμε σκέψεις γύρω από τον τομέα των σχέσεων, ταξιδεύουμε με τη φαντασία μας, προβάλλοντας τις κατά βάθος επιθυμίες μας. Σε αυτό το ταξίδι, η προοπτική μιας σχέσης μοιάζει σχεδόν ως ένας ιδεαλιστικός, μαγικός κόσμος. Αγαπάμε κάποιον και μας αγαπάει επίσης. Κανένα πρόβλημα!

Αυτή ακριβώς η ιδεαλιστική εικόνα είναι που μπορεί να οδηγήσει μια σχέση σε τεράστια προβλήματα. Και αυτό ισχύει για τον καθένα, αφού όλοι έχουμε μια δική μας, μοναδική, οπτική για το πώς θα πρέπει να είναι μια σχέση, όμως, αυτή η εξιδανικευμένη οπτική μπορεί να βλάψει πραγματικά την ερωτική μας ζωή. Αν λοιπόν δεν αλλάξουμε τις ουτοπικές προσδοκίες μας, το πιο πιθανό είναι να μην βρούμε καν την αγάπη.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα τρία ουσιώδη λάθη που κάνεις και σε εμποδίζουν να βρεις την αληθινή αγάπη στη ζωή σου:

1. Θέλεις μια ομαλή σχέση, χωρίς διακυμάνσεις

Οι σχέσεις στην πραγματική ζωή δεν είναι αδιατάρακτες όλη την ώρα. Αναπόφευκτα, θα έχουν και πολλά σκαμπανεβάσματα. Θα υπάρξουν φορές που η πορεία μέσα σε μια πραγματική σχέση, μπορεί και να σου θυμίζει βόλτα με το τρενάκι του τρόμου! Απλώς, πρέπει να τη διαχειριστείς έτσι όπως έχει.

Αν επιδιώκεις μια επίπεδη σχέση, χωρίς εκπλήξεις, θα μπεις αναπόφευκτα στη διαδικασία να κρίνεις τον/την υποψήφιο/α σύντροφο σου από το αν διατηρεί τη σχέση σας σταθερή και ευτυχισμένη. Αντί, δηλαδή, να μάθεις να χειρίζεσαι μια κατάσταση, θα κρίνεις τους άλλους για το αν είναι ικανοί να διαχειριστούν διάφορες καταστάσεις. Στο τέλος, θα καταλήξεις να απορρίπτεις ανθρώπους τον έναν πίσω από τον άλλον, απλώς επειδή εσύ ψάχνεις για αρμονικές σχέσεις!

Αν πάλι, δεν ασχολείσαι με τα δύσκολα, επειδή έχεις την άποψη ότι «πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να ακολουθούν ροή τους», τότε να ξέρεις ότι η σχέση σου είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου.

2. Συμβιβάζεσαι και συμφωνείς σε όλα!

Συχνά, επιλέγεις να γίνεσαι όσο πιο συγκαταβατικός/ή μπορείς, προκειμένου να μην νιώσει ο σύντροφός σου άσχημα. Επίσης, είναι πιθανό να έχεις επιλέξει συνειδητά ένα χαμηλό προφίλ μέσα στη σχέση, ώστε να μην είσαι εσύ που «ρίχνεις το λάδι στη φωτιά». Αυτός είναι ο λόγος που διατηρείς μια σχεδόν αμετάβλητη συμπεριφορά και περιορίζεις τις απαιτήσεις σου, χωρίς να αμφισβητείς ποτέ τον/την σύντροφό σου.

Να ξέρεις ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσεις την σχέση σου, αφού η ζωντάνια, η διάρκεια και, τελικά, η επιβίωση μιας σχέσης ενισχύεται κυρίως από τις προκλήσεις. Δείξε τις αληθινές σου επιθυμίες και μόνον τότε ο/η σύντροφός σου θα θελήσει να βελτιωθεί και να προσπαθήσει να τις εκπληρώσει. Αν δεν δείξεις ποτέ τι θέλεις, ο σύντροφός σου θα γίνεται όλο και πιο απόμακρος. Και βέβαια καταλαβαίνεις ότι με αυτήν τη συμπεριφορά, εμποδίζεις τη σχέση σου να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί.

3. Αγνοείς την παραβίαση των ορίων σου

Ένα άλλο λάθος που μπορεί να κάνεις μέσα στη σχέση σου είναι το να αγνοείς την παραβίαση των κόκκινων γραμμών σου. Παρόλο που τις βλέπεις να παραβιάζονται καθημερινά, δεν θέλεις καθόλου να το αντιμετωπίσεις. Ίσως να επαναλαμβάνεις και κάποιο μότο του τύπου «Είμαστε άνθρωποι, άρα είμαστε ατελείς». Με αυτόν τον τρόπο όμως, τα όριά σου τοποθετούνται στην περιοχή «φυσιολογική ανθρώπινη ατέλεια».

Το να αγνοείς την παραβίαση των αρχών σου από το ταίρι σου, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια πολύ τοξική σχέση. Και, αν το ψάξεις καλύτερα, θα διαπιστώσεις ότι αυτό που υποβόσκει είναι η έλλειψη ειλικρίνειας. Θα πρέπει λοιπόν να αναπτύξεις ένα είδος ριζικής ειλικρίνειας. Να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον σύντροφό σου. Και πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι μια σχέση είναι αναπόφευκτα συγκρουσιακή.

Δεν χρειάζεται να δέχεσαι το κάθε τι από τον/την σύντροφό σου και να δείχνεις πάντα «το καλό παιδί». Θα είναι πολύ καλύτερα να δείξεις τις αληθινές σου επιθυμίες, βοηθώντας έτσι τη σχέση σου να ανθίσει και να αναπτυχθεί. Πάρε τα ρίσκα σου και δοκίμασε ξανά και ξανά. Πρέπει να ξέρεις ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δοκιμαστεί η σχέση σου και τελικά να γνωρίζεις αν είναι βιώσιμη ή όχι. Για αυτό, προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητές της. Αξίζει πραγματικά τον κόπο.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 3 είδη έρωτα που θα βιώσεις στη ζωή σου!

Το σχήμα που θα διαλέξεις δείχνει, αν σε φοβούνται οι άλλοι ή σε συμπαθούν!

Τα σημάδια της διαίσθησής σου που δεν πρέπει ποτέ να αγνοείς!

Εάν έχεις 4 από αυτά τα χαρακτηριστικά, είσαι ένας πολύ σπάνιος άνθρωπος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved