Η επιστήμη μίλησε: Έτσι θα σε ερωτευτεί!

Σου δίνουμε 7 επιστημονικά αποδεδειγμένους τρόπους για να τρυπώσεις στην καρδιά του

Η επιστήμη μίλησε: Έτσι θα σε ερωτευτεί!

Μπορεί το διαδίκτυο να είναι γεμάτο συμβουλευτικά άρθρα, που προτείνουν τρόπους για να κερδίσουμε τον άνθρωπο που μας έχει… πάρει τα μυαλά, ωστόσο κανένα από αυτά δεν φέρει τη «σφραγίδα» της επιστήμης.

Στον αντίποδα βέβαια, η επιστήμη έχει ήδη αποφανθεί, μέσα από έρευνες και μελέτες, ποιοι είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε κάποιον να μας ερωτευτεί. Τι κι αν ο καθένας από εμάς, έχει μία δική του γοητεία ή ένα «οπλοστάσιο» από ατάκες και κόλπα, υπάρχουν μερικές στάνταρ κινήσεις, οι οποίες -σύμφωνα με τους επιστήμονες- έχουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Σε κάθε περίπτωση, πριν αποφασίσεις να περάσεις σε κάποιο μεγάλο βήμα και να εκφράσεις άμεσα ή έμμεσα τον ερωτά σου, μην ξεχάσεις να ρίξεις μία ματιά στην έγκυρη και απόλυτα προσωποποιημένη Ανάλυση Σχέσης του Astrology.gr. Πρόκειται για έναν αναλυτικό χάρτη που απαντάει σε όλα τα ερωτήματα που σε ταλανίζουν, όσον αφορά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και στο μέλλον της σχέσης σας.

Να είσαι βέβαιη πως ακολουθώντας τις κατευθύνσεις της Ανάλυσης και τις επιστημονικές συμβουλές που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω, οι πιθανότητες να κατακτήσεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, θα είναι σίγουρα με το μέρος σου!

1. Όχι. Δεν είναι ψέμα. Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν, ένα επίμονο και εκφραστικό βλέμμα που κοιτάει κατευθείαν στα μάτια και λέει όλα εκείνα που οι λέξεις δεν μπορούν, είναι ικανό να κάνει την καρδιά του άλλου να… φτερουγίσει από έρωτα!

2. Οι ψυχολόγοι, από την άλλη, ισχυρίζονται πως οι άνθρωποι τείνουν να επιλέγουν συντρόφους σύμφωνα τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο γονιός του αντίθετου φίλου. Με άλλα λόγια, ο Φρόιντ είχε απόλυτο δίκιο. Οι άντρες ψάχνουν μία γυναίκα στα χρώματα της μαμάς τους και οι γυναίκες έναν σύντροφο που θα συμπίπτει με αυτά του μπαμπά τους.

3. Η φράση «out of your league», η οποία περιγράφει τους ανθρώπους που υπερβαίνουν τα στάνταρ μας, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που αναζητούν όλοι στο ταίρι τους. Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν κάποιον που θαυμάζουν, αφού αυτό τους κάνει να αισθάνονται πως παίζουν… μπάλα στην ίδια κατηγορία με εκείνον.

4. Σύμφωνα με τη Φυσική, τα αντίθετα έλκονται, ωστόσο στις ανθρώπινες σχέσεις τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα, αφού πολλές φορές οι άλλοι αναζητούν συντρόφους που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα και συνήθειες με εκείνους, ώστε να μπορούν να τα απολαμβάνουν παρέα.

5. Υποθέτω πως ξέρεις την παρομοίωση με το φτύσιμο και το γραμματόσημο, της οποίας η επιτυχία, έχει πάρει ακόμη και την έγκριση της επιστήμης. Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν τουλάχιστον τον πρώτο καιρό που γνωρίζουμε κάποιον, να είμαστε λίγο πιο συγκρατημένοι και να μην «λούζουμε» τον άλλο με κομπλιμέντα και υποσχέσεις, που ούτε εμείς δεν πιστεύουμε απόλυτα.

6. Εξίσου σημαντικό για να κερδίσουμε τον άλλο, είναι να τον ακούμε προσεκτικά όταν μας μιλάει. Προσοχή! Όχι να παριστάνουμε πως μας ενδιαφέρουν αυτά που λέει, κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι και λέγοντας μόνο «ναι» βαριεστημένα, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουμε καταλάβει λέξη.

7. Το άρωμα που αποπνέει ένα σώμα, όχι η κολόνια αλλά το φυσικό άρωμα του καθένα, μπορεί να γίνει ένα χαρακτηριστικό που θα μαγνητίσει τον άλλο.

Τώρα που έχεις για «σύμμαχό» σου την επιστήμη, μην χάνεις άλλο χρόνο! Συμπλήρωσε σήμερα κιόλας τη σύντομη φόρμα του Astrology.gr, για να μάθεις μέσα από την Ανάλυση Σχέσης πώς θα διαμορφωθεί η σχέση σου στο μέλλον, αλλά και με ποιον τρόπο θα μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα τις επερχόμενες αλλαγές.

Διάβασε επίσης: Πώς θα ανακαλύψεις το άλλο σου μισό;

Διάλεξε 1 από τις 4 κάρτες της φωτογραφίας και μάθε το μέλλον των ερωτικών σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved