Διάλεξε 1 από τις 4 κάρτες της φωτογραφίας και μάθε το μέλλον των ερωτικών σου

Ακολούθησε το ένστικτό σου

Διάλεξε 1 από τις 4 κάρτες της φωτογραφίας και μάθε το μέλλον των ερωτικών σου

Ρίξε μια ματιά στις κάρτες της κεντρικής φωτογραφίες. Ποια σου τράβηξε την προσοχή; Προσπάθησε να μην σκεφτείς πολύ. Απλά πηγαίνετε με το ένστικτό σου. Αφού διαλέξεις, διάβασε τι αποκαλύπτει η συγκεκριμένη για τα ερωτικά και τη σχέση σου.

Αν επέλεξες...

Την 1η Κάρτα

Προετοιμάσου να υπερασπίσεις τον εαυτό σου. Να είσαι προσεκτικός/η, καθώς στο δρόμο σου θα παρουσιαστεί ένα εμπόδιο. Εάν ένα πρόβλημα έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, τότε πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος/η και να ψάξεις να βρεις τη λύση για να ξεπεραστεί μια για πάντα. Αυτή η κάρτα δείχνει την επιμονή, την συνεχή προσπάθεια και την άρνηση να δεχτείς το «όχι» ως απάντηση. Πρέπει, λοιπόν, να επιμείνεις, όσο κι αν είσαι κουρασμένος/η και να επιδείξεις αντοχή, σκληρότητα και δύναμη. Αν είσαι μόνος/η, η συγκεκριμένη κάρτα "λέει" ότι είσαι επιφυλακτικός/η με τις ερωτικές σχέσεις, επειδή έχεις πληγωθεί παλιότερα. Ανάλυσε τα πράγματα, δες τι πήγε στραβά και αν υπάρχει περιθώριο κάτι να αλλάξει. Αν είσαι σε σχέση, δηλώνει, επίσης, ότι έχεις έναν/μια σύντροφο υπερπροστατευτικό/η, που σου προκαλεί ασφυξία, οπότε πρέπει να σου ζητήσεις λίγο ελεύθερο χώρο για να αναπνεύσεις.

Την 2η Κάρτα

Η κάρτα αυτή δηλώνει ότι βρίσκεσαι σε πειρασμό, είσαι σε δίλημμα και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις ή ότι έχεις αρκετές επιλογές για να εξερευνήσεις, πριν πάρεις μια οριστική απόφαση, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αντίθετα, για να κάνεις τη σωστή, οφείλεις να βάλεις προτεραιότητες. Όσον αφορά στη σχέση σου, στο άμεσο μέλλον θα εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα. Προς το παρόν, είναι σημαντικό να την αξιολογήσεις αντικειμενικά και να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον/η σύντροφό σου σχετικά με τις προθέσεις σου. Αν ψάχνεις να βρεις κάποιον/α, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι όπως σου παρουσίαζεται και πρέπει να προσέξεις. Επίσης, αυτή η κάρτα είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί, εάν ο/η υποψήφιος/α σύντροφός σου, λέει ψέματα ή δεν είναι... διαθέσιμος.

Την 3η Κάρτα

Αυτή η κάρτα δείχνει την ικανότητά σου να διεκδικείς, όχι έντονα, αλλά με διπλωματικό τρόπο και να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αφορά, επίσης, τη δική σου προσωπική ανάπτυξη και το ότι παίρνεις τα ηνία της ζωής σου στα χέρια σου, χωρίς να βασίζεσαι στους άλλους. Είναι μια πολύ ισχυρή κάρτα και καλός οιωνός για τα ερωτικά σου. Εάν είσαι σε σχέση, είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει αμοιβαία αγάπη, σταθερότητα και εξέλιξη. Αν είσαι μόνος/η, δείχνει ότι είσαι πολύ κοντά στο να βρεις τον έρωτα, αρκεί να ξανοιχτείς κοινωνικά και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Μάλιστα, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να γνωρίσεις το άτομο των ονείρων σου.

Την 4η Κάρτα

Αυτή η κάρτα δείχνει μια σταδιακή πρόοδο στη ζωή σου. Δεν υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα, αλλά φέρνει ευτυχισμένο τέλος, για όσους είναι σταθεροί στην πορεία τους. Όσον αφορά στη σχέση σου, σημαίνει ότι βρίσκεστε το στάδιο της εξέλιξης. Ίσως τώρα ξεκινήσει κάτι καινούργιο ή μάθεις κάτι που δεν ήξερες για τον/η σύντροφό σου. Να είσαι ανοιχτός/η και ειλικρινής σχετικά με τις προσδοκίες σου, το τι χρειάζεσαι από αυτός/η και να μη φοβάσαι να εκφράσεις τυχόν ανησυχίες σου για το μέλλον. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να μάθεις, εάν εσύ και το ταίρι σου βαδίζετε πλάι-πλάι στον ίδιο δρόμο ή αν θέλετε διαφορετικά πράγματα.

Απόκτησε τώρα το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου «Ταρό για όλους» που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Διάβασε επίσης: Ο μήνας γέννησής σου έχει πολλά να πει για την ερωτική σου ζωή

Βρες το πτηνό που αντιστοιχεί στο μήνα γέννησής σου και μάθε τι αποκαλύπτει για σένα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved