Διάλεξε 1 από τις 4 Μούσες και θα σου δείξει τι έχεις ανάγκη αυτή τη στιγμή!

Πίστεψέ μας, θα σου δείξει το σωστό δρόμο!

Διάλεξε 1 από τις 4 Μούσες και θα σου δείξει τι έχεις ανάγκη αυτή τη στιγμή!

Οι Μούσες, κατά την αρχαιότητα, ήταν θεότητες των τεχνών και των επιστημών, κόρες του Δία και της Μνημοσύνης, η οποίες έδιναν την έμπνευση στον εκάστοτε καλλιτέχνη, μουσικό, συγγραφέα ή επιστήμονα για να δημιουργήσει. Ακόμα και σήμερα η λέξη "μεταφορικά" αναφέρεται στο άτομο εκείνο, που εμπνέει κάποιον άνθρωπο, που προσπαθεί να ξεχωρίσει ή να πραγματοποιήσει μια επιθυμία ή το όνειρό του!

Στην κεντρική φωτογραφία, θα δεις 4 μούσες, που η κάθε μια της δείχνει έναν τομέα της ζωής σου και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις!

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Εάν επέλεξες την 1η μούσα

Η οικογένεια παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σου σαν άνθρωπος. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα τα άτομα με τα οποία έχεις δεσμούς αίματος, αλλά όποιον/α θεωρείς πολύ δικό σου άνθρωπο. Κάποιος που σε νιώθει, σε καταλαβαίνει, γνωρίζει τι κάνεις, σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι, χωρίς καν να μιλήσετε. Μπορεί να είναι ένας κολλητός φίλος ή φίλη, που θεωρείς "αδερφό/η", η μάνα, ο πατέρας ή κάποιο από τα αδέρφια σου. Ο δεσμός σας είναι άρρηκτος, ΑΛΛΑ, ψυχικά δεν έχεις συνδεθεί μαζί του, παρότι τον θεωρείς απαραίτητο στη ζωή σου. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να το αποδεχτείς και να τον εμπιστευτείς. Να είσαι σίγουρος/η ότι ακόμα και τον πιο μεγάλο φόβο σου θα τον ακούσει και θα σε προτρέψει σωστά ή θα σου δώσει τα κατάλληλα κίνητρα για να προχωρήσεις.

Εάν επέλεξες την 2η μούσα

Η αλλαγή είναι μέρος της ζωής και δεν υπάρχει τίποτα να φοβάσαι. Βρίσκεσαι σε έναν κύκλο ανάπτυξης και ένας ή περισσότεροι τομείς της ζωής σου εξελίσσονται, άρα αλλάζουν. Αγκάλιασε την αλλαγή και μην την πολεμάς γιατί είναι μέρος του ταξιδιού σου. Εάν αισθάνεσαι άβολα, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσεις! Η μούσα αυτή σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις την πορεία σου, αλλά να παραμείνεις ο εαυτός σου. Η αγάπη που παίρνεις έχει τη δύναμη να σε μεταμορφώσει κι αυτήν μόνο χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις και να επιτύχεις όσα επιθυμείς.

Εάν επέλεξες την 3η μούσα

Σε ωθεί να δεις τον εαυτό σου ως έναν εργατικό μαθητή, που φτιάχνει τα θεμέλια του σπιτιού του. Δες το σπίτι σου σαν τη ζωή σου. Είτε πρόκειται για σπουδές, καριέρα, νέο τρόπο ζωής, καινούργια διατροφή/άσκηση ή ανανέωση της εμφάνισής σου, πάρε το χρόνο σου και μην βιαστείς. Βεβαιώσου ότι κάθε περιοχή (τούβλο) είναι κατάλληλο και στη σωστή θέση, πριν προχωρήσεις. Μείνε συγκεντρωμένος στο τελικό αποτέλεσμα και απόλαυσε τη διαδικασία. Εμπιστεύσου το όραμά σου και μην αφήσεις τον φόβο να στο αλλοιώσει. Δες τι σημαίνει για σένα, τι είναι αληθινό, τι σε προσκαλεί και κάνε το άλμα.

Εάν επέλεξες την 4η μούσα

Είσαι σαν τη σοφή κουκουβάγια. Παρατηρείς, σκέφτεσαι ή αναλύεις τον εαυτό σου και τους άλλους. Δε χρειάζεσαι να βιάζεσαι! Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ονειρευτείς, να αναθεωρήσεις ή να φανταστείς. Οι απαντήσεις σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή λύσεις σε οποιαδήποτε προβλήματα, βρίσκονται βαθιά μέσα σου και πρέπει να τις βρεις. Αυτή η μούσα σε προσκαλεί να επανασυνδεθείς με την παιχνιδιάρικη δημιουργική σου πλευρά για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Να ξεφύγεις από την πάγια πρακτική σου, τον ρεαλισμό και τη σοβαροφάνεια, προκειμένου να συμμετάσχεις σε νέες δράσεις, πιο διασκεδαστικές που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Μπορεί να είναι το να ακούς μουσική ή να μάθεις να παίζεις ένα μουσικό όργανο, η ζωγραφική, η συγγραφή, η μαγειρική, το να φτιάχνεις κοσμήματα, η διακόσμηση, το ράψιμο, η φωτογραφία, ο χορός, δεν έχει σημασία τι, αρκεί να σου φέρνει χαρά.

Διάβασε επίσης: Πες μας το μήνα που γεννήθηκες να σου πούμε τι πρέπει να αποφύγεις!

Διάλεξε 1 από τις 4 «αγγελικά» σύμβολα και δες το μήνυμα που κρύβουν!

Διάλεξε 1 από τις 3 κάρτες και μάθε πού πρέπει να ρίξεις το βάρος σου, στο άμεσο μέλλον

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved