Διάλεξε 1 από τις 4 «αγγελικά» σύμβολα και δες το μήνυμα που κρύβουν!

Πίστεψέ μας, θα εκπλαγείς!

Διάλεξε 1 από τις 4 «αγγελικά» σύμβολα και δες το μήνυμα που κρύβουν!

Οι Άγγελοι είναι πάντα γύρω μας, μας καθοδηγούν και μας δίνουν θεϊκή προστασία. Μπορεί να μην αντιλαμβανόμαστε την παρουσία τους, όμως είναι πάντα στο πλευρό μας. Στην κεντρική φωτογραφία, θα δεις 4 σύμβολά τους, που το καθένα του σου στέλνει κι ένα μήνυμα. Διάλεξε αυτό που σε ελκύει και διάβασέ το! Εδώ, δεν πειράζει αν είσαι μεταξύ δύο συμβόλων, μερικές φορές χρειαζόμαστε περισσότερα... μηνύματα!

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Εάν επέλεξες την καμπάνα

Αυτό το σύμβολο των Αγγέλων, σημαίνει ότι περνάς σε μια φάση «αφύπνισης». Μην ξεχνάς ότι οι καμπάνες και τα καμπανάκια χτυπούν καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου σε θρησκευτικές τελετές και γιορτές. Ο ήχος της σε καλεί να "ξυπνήσεις", να σταματήσεις να είσαι αδρανής γιατί έρχονται νέες ευκαιρίες, άνθρωποι, ιδέες ή ασχολίες και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σου οφείλουν να ενεργοποιηθούν ξανά. Ο Άγγελος σου ζητά να διώξεις ότι σε κρατά πίσω και να προχωρήσεις, καθώς κάθε εμπόδιο έχει αφαιρεθεί από τον δρόμο σου.

Εάν επέλεξες την κορώνα

Αυτό το σύμβολο είναι μια ένδειξη συγχαρητηρίων. Ίσως να είσαι αρκετά σοφός πια, να πήρες τα μαθήματά σου και να είδες το πραγματικό νόημα πολλών πραγμάτων, μέσα από τις δυσκολίες που πέρασες. Συνέχισε έτσι κι η ζωή θα σε ανταμείψει γιατί το αξίζεις. Έχεις μπει σε έναν δρόμο θεαματικής προσωπική και πνευματικής εξέλιξης.

Εάν επέλεξες την άρπα

Η μουσική της άρπας αντηχεί σε μια ειδική συχνότητα και έχει ένα χαλαρωτικό, θεραπευτικό αποτέλεσμα. Ο Άγγελος σου λέει ότι πλησιάζει μια περίοδος ειρήνης, αποδοχής και ευτυχίας. Εάν αισθάνεσαι λίγο λυπημένος ή απογοητευμένος, σου ζητά να ηρεμήσεις και να απολαύσεις τη στιγμή. Νιώσε τον ήλιο στο πρόσωπό σου, αφήσου. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που πρέπει να κάνεις. Τα πάντα θα γίνουν στον κατάλληλο χρόνο. Εμπιστεύσου ότι υπάρχει μια ουράνια τάξη και πολύ σύντομα θα έρθουν κι οι χαρές που τόσο περιμένεις! Όσο επιμένεις, θα έρθει αυτό που δε θέλεις με τίποτα να συμβεί!

Εάν επέλεξες το σπαθί

Είναι το σύμβολο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, του Αγγέλου πολεμιστή. Επέλεξες αυτό το σύμβολο γιατί ζητάς συνειδητά (ή ασυνείδητα) τον συγκεκριμένο Αρχάγγελο για βοήθεια και προστασία. Να ξέρεις ότι σε ακούει, ακόμα κι αν αμφιβάλλεις για την ικανότητά σου να επικοινωνείς με τους Αγγέλους. Είναι εδώ για να σε βοηθήσει να νικήσεις τους προσωπικούς σου δαίμονες (ανθυγιεινές συνήθειες, φόβος, αρνητισμός και αυτο-αμφισβήτηση). Ίσως αναρωτιέσαι ακόμη και αν είσαι αρκετά καλός για να αξίζεις την προσοχή του. Η απάντηση είναι: ΝΑΙ είσαι! Εάν καλός απέναντι σε κάποιους ανθρώπους ή ζώα, τότε αξίζεις κι αυτός θα είναι δίπλα σου. Μην ξεχνάς ότι η Γη και η ανθρωπότητα όλη βρίσκονται σε μια κρίσιμη στιγμή στην ιστορία και χρειάζονται αρκετούς σαν κι εσένα.

Διάβασε επίσης: Διάλεξε 1 από τις 3 κάρτες και μάθε πού πρέπει να ρίξεις το βάρος σου, στο άμεσο μέλλον

Το σχέδιο που θα διαλέξεις θα σου δώσει απαντήσεις στα διλήμματά σου!

Το σχήμα που θα διαλέξεις αποκαλύπτει το πώς σε βλέπουν οι άλλοι!

Διάλεξε 1 από τα 4 τοπία και μάθε το ιδιαίτερο ταλέντο με το οποίο έχεις προικιστεί

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved