Ανησυχείς για το αύριο; Διάλεξε 1 από τις 3 κάρτες και πάρε την απάντηση που ψάχνεις!

Κοίτα προσεκτικά την εικόνα, επίλεξε μια κάρτα και διώξε αμφιβολίες και ανησυχίες!

Ανησυχείς για το αύριο; Διάλεξε 1 από τις 3 κάρτες και πάρε την απάντηση που ψάχνεις!

Κοίταξε προσεκτικά τις κάρτες, άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει και επίλεξε μία. Σε αυτή την κάρτα, υπάρχει ένα μήνυμα που ελπίζουμε ότι θα σε κινητοποιήσει να πάρεις την όποια κατάσταση στα χέρια σου, όχι κάποια στιγμή αργότερα, όχι αύριο, αλλά Τώρα, γιατί ο χρόνος για να δράσεις και να βελτιώσεις τη ζωή σου είναι το «παρόν».

Αν, λοιπόν, διάλεξες την…

ΚΑΡΤΑ #1

Αυτή η κάρτα σου λέει ότι είναι η ιδανική εποχή να κάνεις μια καινούργια αρχή. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία όχι μόνο να ξεπεράσεις το οτιδήποτε σε πλήγωσε στο πρόσφατο παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά. Βρες την εσωτερική δύναμη και το θάρρος να προσεγγίσεις το άγνωστο στον τομέα των σχέσεων, στο σπίτι ή στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Υπάρχει πιθανότητα να σε αγγίξει ένα «πρόσωπο», να μετακομίσεις, κάνεις ένα ταξίδι, να ξεκινήσεις σπουδές ή να επιχειρήσεις κάτι νέο στη δουλειά σου. Ό,τι κι αν είναι, δώσε προσοχή στα σημάδια και άδραξε τη στιγμή που θα προκύψει. Να θυμάσαι ότι όταν είσαι ανοιχτός/η στις αλλαγές, το Σύμπαν σου ανάβει το πράσινο φως. Επομένως, να είσαι αισιόδοξος και φιλόδοξος και να πας με τη ροή των πραγμάτων. Αγκάλιασε το μυστήριο και θα κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

ΚΑΡΤΑ #2

Αυτή η κάρτα δείχνει την ανάγκη να εστιάσεις στην ευεξία και τη φροντίδα του εαυτού σου. Ενθαρρύνεσαι να διερευνήσουν πρακτικές και τρόπους που μπορούν να ενισχύσουν τη σωματική, συναισθηματική και ψυχική σου υγεία. είτε συμβατικά είτε μέσω εναλλακτικών θεραπειών. Το παν είναι να τοποθετήσεις την υγεία και την ευτυχία σου στην πρώτη θέση της λίστας προτεραιοτήτων σου. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για κόψεις τυχόν ανθυγιεινές συνήθειες, αλλά και να ξεκόψεις από άτομα που είναι τοξικά για σένα. Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο πρόσωπο ειδικό, εάν το χρειάζεσαι ή να κάνεις μόνος/η σου βελτιώσεις, ξεκινώντας από την καθημερινότητά σου. Το τακτικό τσεκάπ, η καλή διατροφή, η άσκηση, η κατανάλωση άφθονου νερού, ο καλός ύπνος, η αποτοξίνωση, οι εξορμήσεις στη φύση, η σωστή ψυχαγωγία είναι κάποια από αυτά που θα σε βοηθήσουν. Εξοικονόμησε χρόνο, κάνε αυτό που αγαπάς και κυρίως να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που σε κάνουν να ΓΕΛΑΣ.

ΚΑΡΤΑ #3

Αυτή η κάρτα σε συμβουλεύει να δεις τη ζωή σαν περιπέτεια. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αύριο, οπότε γιατί να μην αξιοποιήσεις στο έπακρο το σήμερα; Σε ωθεί να βγεις από τη ρουτίνα για να ζήσεις συναρπαστικά καινούργια πράγματα. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι «θεαματικό». Μερικές μικρές προσαρμογές στην καθημερινότητά σου μπορούν να προσθέσουν μια δόση περιπέτειας. Άλλαξε τη διακόσμηση ενός χώρου σου, πειραματίσου με τα ρούχα ή τα μαλλιά σου, δοκίμασε ένα πιάτο εξωτικής ή άλλης κουζίνας, ξεκίνα ένα νέο χόμπι ή πήγαινε σε μια χώρα ή πόλη που δεν έχεις ξαναπάει. Ακόμη και μια τυχαία πράξη καλοσύνης είναι κάτι που θα προσδώσει έναν διαφορετικό τόνο στη μέρα σου. Οι άνθρωποι που θα γνωρίσεις, οι παραστάσεις που θα έχεις ή τα πράγματα που θα δεις θα σου δώσουν και νέες εμπειρίες. Ξανοίξου στο άγνωστο για να αναζωογονήσεις την ψυχή σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Διάβασε επίσης: Διάλεξε 1 από τους 4 αγγέλους και μάθε το μήνυμα που σου στέλνουν!

Η παραλία που θα διαλέξεις αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου

Διάλεξε ένα ζώο και μάθε τι αποκαλύπτει για τη σκοτεινή σου πλευρά

Διάλεξε μια από τις 4 πόρτες και δες τι κρύβει για σένα

Διάλεξε ένα λουλούδι και μάθε το μυστικό που κρύβει για τον εαυτό σου που δεν γνωρίζεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved