Διάλεξε ένα ζώο και μάθε τι αποκαλύπτει για τη σκοτεινή σου πλευρά

Θα εκπλαγείς από το πόσο ακριβής είναι η περιγραφή!

Διάλεξε ένα ζώο και μάθε τι αποκαλύπτει για τη σκοτεινή σου πλευρά

Πάντα σου άρεσε ή ένιωθες ότι ταυτιζόσουν με ένα από τα παραπάνω ζώα ή πτηνά; Μήπως κάτι σου προκάλεσε κάποιο από αυτά την ώρα που κοίταζες τη φωτογραφία Για όποιον λόγο και αν το επέλεξες, διάβασε παρακάτω τα βασικά του χαρακτηριστικά του και τι αποκαλύπτει για την δική σου σκοτεινή πλευρά που είτε γνωρίζεις είτε δεν έχει τύχει να έρθεις σε επαφή μαζί της.

ΛΥΚΟΣ

Ο λύκος είναι της νύχτας και του σκοταδιού, μοναχικός από τη φύση του, ένα από τα πιο μυστηριώδη ζώα που υπάρχουν. Πάντα κρύβεται στις σκιές, περιμένοντας τα θύματά του να μπουν στην ακτίνα βολής, ώστε να μπορέσει να τα κατατροπώσει. Ωστόσο, δε πειράζει ποτέ, εκτός αν απειληθεί, δεν επιτίθεται, αν δεν προκληθεί και δε σκοτώνει, εάν δεν χρειάζεται.

Αν ο λύκος ήταν το ζώο που επέλεξες, τότε έχεις κι εσύ την ίδια μυστηριώδη και περίπλοκη προσωπικότητα προς τα εμπρός πριν από οποιοδήποτε άλλο ζώο, οι πιθανότητες είναι ότι η προσωπικότητά σου είναι τόσο περίπλοκη, μυστήρια και σκοτεινή. Είσαι ευγενικός, αλλά θα γίνεις σκληρός, αν ωθηθείς στα άκρα. Όταν απειλείσαι, δεν αντιδράς, αλλά περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Σχεδιάζεις την επίθεσή σου με υπομονή και ακρίβεια και όταν σιγουρευτείς, τότε χτυπάς αλύπητα. Οι περισσότεροι άνθρωποι, κοιτάζοντάς σε, θεωρούν ότι είσαι αβλαβής και ότι είναι εύκολο να σε εκμεταλλευτούν, αλλά, θα το μετανιώσουν, καθώς αν τυχόν το κάνουν πράξη. Είσαι αφοσιωμένος για μια ζωή και η οργή σου είναι μεγάλη, όταν φτάσεις στο «αμήν».

Η ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ

Όπως γνωρίζεις, ο Batman φοβόταν τις νυχτερίδες, ενώ είναι σήμα κατατεθέν του Κόμη Δράκουλα. Γιατί; Μήπως γιατί υπάρχει κάτι σε αυτά τα πλάσματα της νύχτας που εξαφανίζονται στο φως της ημέρας, κρέμονται από την οροφή στις σκοτεινές σπηλιές τους και κοιτάζουν τον κόσμο ανάποδα;

Εάν ήταν το ζώο της επιλογής σας, τότε έχεις μια πολύπλοκη προσωπικότητα. Αρχικά, ο κόσμος δεν είναι ποτέ μαύρος ή άσπρος για σένα, αλλά γκρίζος. Δεν σε καθορίζουν οι ηθικές αρχές της κοινωνίας, δε συμβιβάζεσαι και δε συμμορφώνεσαι εύκολα στους εκάστοτε νόμους. Τα πάντα, από την αίσθηση του χιούμορ σου μέχρι τις απόψεις σου για τη ζωή είναι «μαύρα». Είσαι σκεπτικιστής και δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. Εσύ είσαι ένα βήμα πιο πέρα από τα στενά πλαίσια του σωστού και του λάθους, του δίκαιου και του άδικου ή του καλού και του κακού.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Ο Edgar Allen Poe ήξερε τι έκανε, όταν επέλεξε το Κοράκι ως… μούσα του για το ομώνυμο ποίημα του, καθώς έχει συνδεθεί με το σκοτάδι και τον θάνατο. Αυτά τα πουλιά, τόσο μαύρα, όσο και η νύχτα, είναι γνωστά ως προάγγελοι του θανάτου, του κακού και της καταστροφής. Επίσης όμως είναι έξυπνα, μπορούν να μιμηθούν την ανθρώπινη φωνή και είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα.

Εσύ γιατί διάλεξες το κοράκι; Η μια σου πλευρά, με βάση την επιλογή σου, μπορεί να είναι τόσο σκοτεινή όσο και η δική του. Είσαι όμως από εκείνους τους ανθρώπους που την κρατούν καλά κρυμμένη. Παρατηρείς τους άλλους από απόσταση, προσπαθείς να μπεις στο μυαλό τους και μπορείς να διακρίνεις τι κρύβεται στις καρδιές τους. Περιμένετε έως ότου η στιγμή είναι η σωστή για να απελευθερώσεις την σκοτεινή πλευρά σου. Έχεις την ικανότητα να προσαρμόζεσαι, να μεταμορφώνεσαι, να αλλάζεις, όταν πρόκειται να επιτεθείς. Παραμένεις αφοσιωμένος στον στόχο σου, ποτέ δεν χτυπάς, αν δεν προκληθείς και οργίζεσαι, μόνο όταν κάποιος ξεπερνά τα όρια.

ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ

Υπάρχουν πολύ λίγα πλάσματα που εμπνέουν τόσο δέος και φόβο, όσο ο μαύρος πάνθηρας. Είναι από τα πιο μυστήρια πλάσματα, που ζουν στις σκιές, μοναχικό και αρκετά επιβλητικό. Πολλές είναι οι φυλές που τον λατρεύουν τον πάνθηρα και οι μύθοι που τον συνοδεύουν. Είναι αθόρυβος, υπερήφανος, άγρυπνος, αινιγματικός, θανατηφόρος, αλλά και πολύ προστατευτικός.

Αν διάλεξες τον μαύρο πάνθηρα, αποτελείς ένα αίνιγμα για τους άλλους, καθώς έχεις ένα μίγμα χαρακτηριστικών που σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Από τη μία, προστατεύεις εκείνους που αγαπάς, από την άλλη πλευρά όμως είσαι αδυσώπητος με όποιον σε απειλήσει, «δίνοντάς του αυτό που του αξίζει», όπως συνήθως σκέφτεσαι ή λες. Αν είναι εντάξει απέναντί σου, θα είσαι ο καλύτερος φίλος του, αν όχι, ο χειρότερος εχθρός του. Είσαι ήσυχος, δεν πειράζεις κανέναν και κοιτάς τα δικά σου, αρκεί κι οι άλλοι να σε αφήνουν στην ησυχία σου και να μη σου βάζουν τρικλοποδιές γιατί τότε θα συναντήσουν την σκοτεινή πλευρά σου, την οποία γνωρίζεις πολύ καλά ότι έχεις, καθώς την εμφανίζεις κατά καιρούς.

ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ

Αυτό το είδος αράχνης είναι γνωστό για το δηλητηριώδες τσίμπημά του και επίσης για τις κανιβαλιστικές της τάσεις, καθώς τρώει το συνάφι της. Σκοτεινή και μυστηριώδης, περιμένει τα θύματά της να παγιδευτούν στον ιστό της και δε βιάζεται. Ρίχνει στο θύμα της το δηλητήριό της, το παρακολουθεί να πεθαίνει και στη συνέχεια το καταβροχθίζει με την ησυχία της. Είναι επικίνδυνη, θανατηφόρα και προκαλεί τον φόβο.

Αν επέλεξες τη Μαύρη Χήρα υποδηλώνει ότι κρύβεις κι εσύ μια ανάλογη σκοτεινή πλευρά, που θα βγάλεις στο φως, όταν προκληθείς ή ωθηθείς σε μια κατάσταση όπου δεν έχετε άλλη επιλογή, προκαλώντας μεγάλο κακό. Όχι όμως άμεσα. Το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να δίνεις στον αντίπαλό σου μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας. Μόλις ξενοιάσει, ξεκινάς σιγά-σιγά να πλέκεις τον ιστό σου γύρω του, χωρίς να το καταλάβει. Όταν πια εγκλωβιστεί και δε μπορεί να σου αντισταθεί, τότε του καταφέρνεις το τελικό χτύπημα, εξαφανίζοντάς τον. Παρ’ όλο που δείχνεις ήσυχος και αβλαβής, όσοι σε βλάψουν ή σκοπεύουν να σε βλάψουν, θα ζήσουν για να μετανιώσουν τη στιγμή που το έκαναν.

ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ

Οι γάτες, ως γνωστόν, από την αρχαιότητα, σχετίζονταν με τη «μαύρη» μαγεία και συχνά αναφερόταν σαν ένα πλάσμα που βρίσκεται ανάμεσα στον κόσμο των νεκρών και των ζωντανών. Από την Αίγυπτο, που λατρευόταν, μέχρι τη σύγχρονη λογοτεχνία, χαρακτηρίζονται πονηρά, σκοτεινά αλλά και «κοσμικά» πλάσματα, με έντονη αύρα, που κοιτούν μέσα από τα σχιστά τους μάτια και δεν ξέρεις ποια θα είναι η αντίδρασή τους.

Εάν η Μαύρα Γάτα τράβηξε την προσοχή σου, έχεις μια προσωπικότητα που είναι πραγματικά μυστηριώδης και δυναμική. Από τη μια είσαι παιχνιδιάρης, όσο ένα γατάκι, αλλά μόνο όταν κάποιος δεν σε απειλεί. Μόλις συμβεί αυτό, θα βγάλεις την κακή πλευρά που κρύβεις μέσα σου και θα γίνεις η… μετενσάρκωση του ίδιου του Σατανά. Είστε υπομονετικοί, έξυπνος και πονηρός στις σκέψεις και τις πράξεις σου. Κινείσαι αθόρυβα, οπότε κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για την επίθεση που θα εξαπολύσεις. Όταν βρεις την κατάλληλη στιγμή, τότε βγάζεις τα νύχια σου και κάνεις «φέτες» αυτόν που τόλμησε να σε βλάψει.

ΓΥΠΑΣ

Με το γαμψό του ράμφος, με τον καμπυλωτό λαιμό και το στητό του σώμα ο γύπας είναι σαν να έχει ξεπηδήσει κατευθείαν από ταινία τρόμου. Κυνηγά σε σμήνος, πετά σε κύκλο, περιμένει το θήραμά του μέχρι να πεθάνει και στη συνέχεια προσγειώνεται και το διαμελίζει με μανία.

Αν ο Γύπας ήταν αυτός που διάλεξες, μπορεί να έχεις μια τρομακτική προσωπικότητα που βρίσκεται σε αδράνεια, κρυμμένη πίσω από την ήρεμη και χαλαρή στάση σου. Άλλωστε κι αυτός επιτίθεται μόνο όταν πρέπει και τρώει μόνο ό, τι χρειάζεται. Είσαι έξυπνος, πονηρός, επίμονος και σταθερός στους στόχους σου, αλλά και σκληρός με εκείνους που το αξίζουν. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν θα βλάψεις κάποιον, αλλά είναι σαν να πέφτει κάποια κατάρα πάνω του και τελικά να παθαίνει διάφορα. Βγάζεις τη σκοτεινή σου πλευρά σπάνια και μόνο όταν πρέπει γιατί τις περισσότερες φορές «πετάς» ψηλά στον ουρανό, μακριά από όλους και απαλλαγμένος από τα μικρά και «γήινα».

Διάβασε επίσης: Διάλεξε μια από τις 4 πόρτες και δες τι κρύβει για σένα

Διάλεξε ένα λουλούδι και μάθε το μυστικό που κρύβει για τον εαυτό σου που δεν γνωρίζεις

Διάλεξε 1 από τα 5 φτερά και δες τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved