Το όνομά σου ξεκινά από Π, Ρ ή Σ; Μάθε τι δείχνει για σένα

Μάθε την ερμηνεία των γραμμάτων Π, Ρ και Σ

Το όνομά σου ξεκινά από Π, Ρ ή Σ; Μάθε τι δείχνει για σένα

Η περιγραφή κάθε γράμματος έχει μια βαθύτερη επιρροή στη ζωή σου, ιδίως αν αυτό τονίζεται, δηλαδή εμφανίζεται τρεις ή περισσότερες φορές στο όνομά σου, ή αν είναι το πρώτο φωνήεν ή το πρώτο σύμφωνο του ονόματος σου.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Π

Το Π αντιστοιχεί στον αριθμό 17 και το ζώδιο του Υδροχόου. Αντιπροσωπεύει τις ιδέες οι οποίες περιέχουν μέσα τους το σπέρμα της αντίθεσης.

Αν το όνομα σου αρχίζει από Π ή περιέχει περισσότερα από τρία Π δείχνει ότι είσαι ένα άτομο διαισθητικό και σου αρέσει να ερευνάς τα αόρατα μυστήρια της ζωής. Είσαι ο ερευνητής ή ο επιστήμονας που αναζητά της αλήθεια και κυνηγάς την κρυμμένη γνώση.

Αντιμετωπίζεις με σοφία του υλικό κόσμο, βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον, δείχνεις θάρρος μπροστά στις δυσκολίες και με την αποφασιστικότητα σου ξεπερνάς κάθε εμπόδιο. Πείθεις εύκολα με τα λόγια σου.

Έχεις διοικητικές και ηγετικές ικανότητες και μπορείς να γίνεις διάσημος στον τομέα που θα ασχοληθείς και να αφήσεις πίσω σου ένα σημαντικό έργο.

Οι ιδιότητες του Π είναι: διαίσθηση, έρευνα, αισιοδοξία, θάρρος, αποφασιστικότητα, νέα ξεκινήματα, ηγετικές και διοικητικές ικανότητες.

Το μάθημά σου είναι να μην επιτρέπει στις αμφιβολίες να μπουν στο μυαλό σου και να σου φέρουν απαισιοδοξία και κατάθλιψη.

Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για άγχος, κατάθλιψη, ψυχικά προβλήματα και άσθμα.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Ρ

Το Ρ αντιστοιχεί στον αριθμό 19 και κυβερνάται από τον Ήλιο. Η ενέργεια του Ηλίου είναι μια πνευματική δύναμη και βοηθά στην εξέλιξη της συνειδητότητας.

Αν το όνομα σου αρχίζει από Ρ ή περιέχει περισσότερα από τρία Ρ δείχνει ότι είσαι ένα άτομο με ηγετικά ταλέντα, άνετο στην ομιλία, που το έλκουν οι τέχνες και οι επιστήμες. Έχεις όλα τα προσόντα για να αποκτήσεις υλική ευτυχία και αναγνώριση.

Με μεγάλη ζωτικότητα και με το δημιουργικό μυαλό σου ξεπερνάς κάθε εμπόδιο που συναντάς. Λειτουργείς με γνώμονα τη λογική και πολλοί επιζητούν τη συμβουλή σου.

Είσαι ανεξάρτητος/η και στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις Πιστεύεις στις ικανότητές σου και η επιλογή σε κάθε καινούργιο σου ξεκίνημα είναι πάντα δική σου.

Οι ιδιότητες του Ρ είναι: ηγετικά και διοικητικά ταλέντα, ανεξαρτησία, ρητορικές ικανότητες, καινούργια ξεκινήματα, υλική και πνευματική επιτυχία.

Το μάθημά σου είναι να αποφεύγεις απερίσκεπτες δραστηριότητες και να προετοιμάζεις προσεκτικά τα μελλοντικά σου σχέδια.

Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Σ

Το Σ αντιστοιχεί στον αριθμό 20 και αστρολογικός κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας. Υποδηλώνει ότι ο θάνατος και η καταστροφή είναι αναγκαίες καταστάσεις πριν την αναγέννηση.

Αν το όνομα σου αρχίζει από Σ ή περιέχει περισσότερα από τρία Σ δείχνει ότι είσαι ένα άτομο που βασίζει την κρίση του πάνω στη λογική και όχι στην εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων και εξετάζει τα γεγονότα σε βάθος.

Η ζωή σου σε οδηγεί σε προσαρμογές και ανανεώσεις. Αυτή η διαδικασία σε κρατάει σε εγρήγορση και σε οδηγεί διαρκώς να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα.

Ζυγίζεις καλά τις καταστάσεις που σου παρουσιάζονται και προσπαθείς να δεις τις εναλλακτικές λύσεις. Έχεις τη δύναμη να κατασκευάσεις ή να καταστρέψεις, να σώσεις ή να σκοτώσεις.

Οι ιδιότητες του Σ είναι: αναγέννηση, προσαρμογή, ανανέωση, απρόβλεπτα γεγονότα, αποφασιστική δράση.

Το μάθημά σου είναι να μάθεις να ελέγχεις τα συναισθήματα και τις αδυναμίες σου και να μην αντιστέκεσαι στις αλλαγές.

Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για άγχος, νευρικότητα.

Στο επόμενο: Η ερμηνεία του Τ,Υ, Φ

Διάβασε επίσης:

Το όνομά σου ξεκινά από Α, Β ή Γ; Μάθε τι δείχνει για σένα

Το όνομά σου ξεκινά από Δ, Ε ή Ζ; Μάθε τι δείχνει για σένα

Το όνομά σου ξεκινά από Η, Θ ή Ι; Μάθε τι δείχνει για σένα

Το όνομά σου ξεκινά από Κ, Λ ή Μ; Μάθε τι δείχνει για σένα

Το όνομά σου ξεκινά από Ν, Ξ ή Ο; Μάθε τι δείχνει για σένα

Πως μπορείς να δεις την έκβαση μιας υπόθεσης σύμφωνα με το ονοματεπώνυμο σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved