Το όνομά σου ξεκινά από Κ, Λ ή Μ; Μάθε τι δείχνει για σένα

Μάθε την ερμηνεία των γραμμάτων Κ, Λ και Μ
Το όνομά σου ξεκινά από Κ, Λ ή Μ; Μάθε τι δείχνει για σένα

Η περιγραφή κάθε γράμματος έχει μια βαθύτερη επιρροή στη ζωή σου, ιδίως αν αυτό τονίζεται, δηλαδή εμφανίζεται τρεις ή περισσότερες φορές στο όνομά σου, ή αν είναι το πρώτο φωνήεν ή το πρώτο σύμφωνο του ονόματος σου.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Κ

Το Κ αντιστοιχεί στον αριθμό 11 και κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός. Σημειοδοτεί έμπνευση και κοσμική συνείδηση.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Κ ή περιέχει πάνω από τρία Κ, δείχνει ότι είσαι ένα άτομο με δραστήρια ζωή, που συναντά διαρκώς προκλήσεις και δοκιμασίες. Έχεις το θάρρος της γνώμης σου και παλεύεις με κάθε νόμιμο μέσο για να την επιβάλλεις.

Κυρίαρχα στοιχεία της πολύπλευρης προσωπικότητα σου, είναι ο ιδεαλισμός και η διαίσθηση. Έλκεσαι από τον αποκρυφισμό και τις πνευματικές μελέτες. Σαν καλλιτέχνης μπορείς να δημιουργήσεις έργα που προκαλούν βαθιά συναισθήματα.

Οι ιδιότητες του Κ είναι: διαίσθηση, οξεία αντίληψη, αίσθηση δικαίου, θάρρος γνώμης, δημιουργικές ικανότητες,

Το μάθημά σου είναι να χρησιμοποιείς τα ταλέντα και τις ικανότητες σου και για τους άλλους και όχι μόνο για τη δική σου εγωιστική προβολή.

Στον τομέα της υγείας δείχνει προδιάθεση για νευρικότητα και κατάρρευση από υπερβολική κόπωση ή συναισθηματική φόρτιση.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Λ

Το Λ αντιστοιχεί στον αριθμό 12 και στο ζώδιο του Ποσειδώνα. Συμβολίζει την επέκταση του πνεύματος και την επαφή με τα κρυμμένα μυστικά της ζωής.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Λ ή περιέχει πάνω από τρία Λ δείχνει ότι είσαι ένα ασυνήθιστο πρόσωπο που ξεχωρίζεις για την εσωτερική σου δύναμη. Το ενδιαφέρον σου είναι εστιασμένο κυρίως σε πνευματικά θέματα.

Γνωρίζεις τους συμπαντικούς νόμους και πιστεύεις ότι όλα τα βάσανα του ανθρώπου προέρχονται από τις επιλογές του, συνειδητές ή ασυνείδητες.

Αντιμετωπίζεις τα πράγματα με μακαριότητα και ως εκ τούτου καμιά αναποδιά δεν σε ενοχλεί. Οι άλλοι συνήθως δεν σε καταλαβαίνουν και πολλές φορές σε θεωρούν γραφικό άτομο επειδή δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέπτεσαι.

Οι ιδιότητες του Λ: εσωτερική δύναμη, πνευματικά ενδιαφέροντα, γαλήνη, μακαριότητα, έμπνευση, θυσία.

Το μάθημά σου είναι να απελευθερωθείς από το παρελθόν και να υιοθετήσεις ένα καινούργιο τρόπο ζωής

Στον τομέα της υγείας δείχνει ασθένειες που δεν είναι διαγνώσιμες.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Μ

Το Μ αντιστοιχεί στον αριθμό 13 και στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο αριθμός 13 σημειοδοτεί αλλαγή, απελευθέρωση και μεταμόρφωση.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Μ ή περιέχει περισσότερα από τρία Μ δείχνει ότι η ζωή σου είναι μια συνεχής αλλαγή. Μόλις μια κατάσταση φαίνεται να ηρεμεί και να καταλαγιάζει, μια καινούργια σειρά γεγονότων έρχεται να αντικαταστήσει τα παλιά.

Αναλαμβάνεις τα προβλήματα των άλλων και υπομένεις αγόγγυστα τα φορτία της ζωής. Μπορείς να αναλάβεις μια προβληματική επιχείρηση και με τις δημιουργικές σου ιδέες, την οργάνωση και τη σκληρή δουλειά σου να την μετατρέψεις σε κερδοφόρα.

Μπορείς να διακρίνεις κάτω από την επιφάνεια πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν είναι εύκολο να σε ξεγελάσουν και οι αναλυτικές σου ικανότητες σε κάνουν ένα τρομερό αντίπαλο.

Οι ιδιότητες του Μ είναι: αλλαγή, δραστηριότητα, δημιουργικές ιδέες, οργάνωση, σκληρή δουλειά, διαίσθηση, αντίληψη πέρα από το προφανές.

Το μάθημά σου είναι να αντιληφθείς ότι κάθε καταστροφή φέρνει κάτι καλύτερο.

Στον τομέα της υγείας, υπάρχει προδιάθεση για μεταδοτικές και μολυσματικές ασθένειες.

Στο επόμενο: Η ερμηνεία του Ν, Ξ, Ο

Διάβασε επίσης:

Το όνομά σου ξεκινά από Α, Β ή Γ; Μάθε τι δείχνει για σένα

Το όνομά σου ξεκινά από Δ, Ε ή Ζ; Μάθε τι δείχνει για σένα

Το όνομά σου ξεκινά από Η, Θ ή Ι; Μάθε τι δείχνει για σένα

Πως μπορείς να δεις την έκβαση μιας υπόθεσης σύμφωνα με το ονοματεπώνυμο σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved