Είμαι Υδροχόος και είμαι καλά!

Φαίνεται ότι ο ζωδιακός κύκλος με εκδικήθηκε

Είμαι Υδροχόος και είμαι καλά!

ζώδια

Του Πέτρου Κωστόπουλου

Για να πω την αλήθεια, τα κοιτάω τα ζώδια και δεν ντρέπομαι να το πω. Απλά να κάνω μερικές διευκρινίσεις. Ό,τι διαβάζω για ημερήσιες προβλέψεις τα ξεχνάω σε δύο λεπτά. Ό,τι διαβάζω σε εβδομαδιαία πρόβλεψη του δίνω παραπάνω σημασία, το ξεχνάω προσωρινά αλλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μου επανέρχεται στον εγκέφαλο για να δω αν πετύχαμε τίποτα... Με αγωνία κοιτάζω τα ετήσια γιατί πιστεύω ότι χοντρικά, έστω σαν τάση πέφτουν μέσα όταν τα γράφει ο σωστός άνθρωπος.

Δεν είναι κάτι που θα το συζητήσω με τους άντρες φίλους μου και όχι γιατί ντρέπομαι. Απλά γιατί αυτό σου έρχεται στο μυαλό σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές, και καμιά φορά το συζητάω με καμιά γυναίκα....

Το Αλφαβητάρι του Υδροχόου

Ακούω τις γυναίκες στις μεταξύ τους συζητήσεις ή όταν λέω το ζώδιο μου (που παρεμπιπτόντως πρέπει να το δηλώσεις πια, πάραυτα στη γυναίκα, όπως δείχνεις την ταυτότητα στον αστυνομικό) να έχουν μια συγκεκριμένη άποψη για το τι σόι τύπος είναι ο άνδρας ανάλογα με το ζώδιο. Συνήθως καταλαβαίνεις αν ενδιαφέρεται για σένα αν στο πρώτο ραντεβού ρωτήσει τι ζώδιο είσαι.

Στο Υδροχόος που λέω αλλού βλέπω μούτρα να κατεβαίνουν κι αλλού επιφωνήματα χαράς! Εγώ ποτέ δεν διάλεξα ή δεν έκρινα γυναίκα μέσω ζωδίου αλλά εξηγείστε μου λοιπόν πώς έχει σπάσει ο διάολος το πόδι του και το 90% των ερώτων της ζωής μου (όχι των ευκαιριακών) ήταν Σκορπιοί και Κριοί!!! Τυχαίο; Δεν πιστεύω καθόλου ότι ήταν τυχαίο...
Για μένα όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, είτε είναι Δίδυμοι, είτε είναι Καρκίνοι, είτε είναι Αιγόκεροι, είτε... Πακιστανοί! Ας μην είναι Υδροχόοι, που είναι οι καλύτεροι!

Όμως φαίνεται ότι ο ζωδιακός κύκλος με εκδικήθηκε δίνοντας μου Σκορπιούς και Κριούς. Και οι δύο είναι σαν να χορεύω το ζεϊμπέκικο του Στράτου Διονυσίου (που το χόρεψε κι ο Κούρκουλος) «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου, φωτιά που μ’έχει κάψει»...

Οι σχέσεις των Υδροχόων με τα 12 ζώδια

Μπορεί να μην παίρνω σοβαρά καθημερινές ή εβδομαδιαίες προβλέψεις, όμως παίρνω πάρα πολύ σοβαρά δύο άλλα θέματα που εμπεριέχονται στο Ωροσκόπιο. Τον ανάδρομο Ερμή και τον Κρόνο.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι αποδεδειγμένα, με σφραγίδα του σύμπαντος ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ! Ότι αρχίζει ωραίο, αν αρχίζει μέσα στον ανάδρομο, τελειώνει με πόνο! Αναποδιές, δυσκολίες, εμπόδια ίσως και προδιαγεγραμμένο τέλος, σχέσης ή δουλειάς που ξεκινάει κατά τη διάρκεια της επίδρασης του.

Ο Κρόνος μπορεί να σε πάει στα σύννεφα αλλά μπορεί να σε πάει και στον πάτο. Δεν πρόκειται όμως να σε αφήσει εκεί που είσαι. Είναι η εποχή που θα ξεγυμνωθούν όλες σου οι αδυναμίες ή που θα στηριχτεί η υπεροπλία σου. Απλά με πονάει ο τελευταίος που έζησα και με είχαν προειδοποιήσει για τη σκληρότητα του. Με έστειλε αδιάβαστο επαγγελματικά. Όλα τα παραπάνω δεν είναι δικές μου απόψεις αλλά αυτό που έμαθα μιλώντας με εκατοντάδες ανθρώπους. Το έχω εντάξει σαν κανόνα στη ζωή μου.

ΟΚ λοιπόν... Θα συνταχτώ με την πλειοψηφία των ανδρών που τα σνομπάρουν, αλλά αν με δείτε εμένα να ξεκινάω δουλειά σε ανάδρομο, γράψτε μου γράμμα!

Γιατί γεννήθηκα Υδροχόος;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved