Οι σχέσεις των Υδροχόων με τα 12 ζώδια

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Υδροχόοι;

Οι σχέσεις των Υδροχόων με τα 12 ζώδια

Με Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης ο Θεός του Πολέμου που αντιπροσωπεύει την αρχή της δράσης και της ορμής. Η πύρινη του φύση, του δίνει έμπνευση και τον ωθεί σε ένα αγώνα αφ’ ενός πρόκλησης και αφ’ ετέρου ικανοποίησης των στόχων και των επιθυμιών του.

Με τον αντιπροσωπευτικό Κριό δύσκολα θα βρείτε ασφάλεια αλλά η έντονη τάση να παίρνει πρωτοβουλίες θα σας γοητεύσει και θα σας πείσει για ένα ερωτικό ταξίδι με προορισμό το άγνωστο.

Η επικράτηση και η θριαμβευτική κατάκτηση σημαίνουν το παν για αυτόν τον άνθρωπο, που από την πρώτη σας συνάντηση δεν θα κρατήσει τα προσχήματα και τις τυπικότητες και θα αγωνιστεί να σας κατακτήσει. Δύσκολα θα μπορέσετε να μείνετε μόνον φίλοι καθώς ο ενθουσιώδης χαρακτήρας και η ασυγκράτητη ορμή του θα σας κινήσουν την περιέργεια και θα θελήσετε να εφαρμόσετε τις θεωρίες σας περί έρωτος.

Κοινό σας γνώρισμα είναι η ανεξαρτησία, ελευθερία και η ειλικρινής έκφραση που από τη μία θα σας ενώσουν από την άλλη όμως θα σας διχάσουν καθώς το ταίρι Κριός θέλει να είναι ο αρχηγός και ο επικεφαλής της σχέσης. Πράγμα που σημαίνει ότι θέλει την εξουσία για τον εαυτό και δεν δίνει ελευθερίες πέρα του εαυτού ούτε και στο άλλο του μισό. Κοινωνικές δραστηριότητες , φιλίες και απασχολήσεις που δεν συμφωνούν με τα δικά του κριτήρια δεν θα επιτρέπεται να έχετε….. και εκεί ξεκινάει και η αντίστροφη μέτρηση.

Σε γενικές γραμμές αυτή η σχέση θα έχει ορμητική φλόγα από την πρώτη στιγμή, η οποία για να διατηρηθεί απαιτείται υποχώρηση ή διπλωματική διαχείριση από τη δική σας πλευρά. Αν είστε διατεθειμένοι να συγκλίνετε με τις επιθυμίες του ή να ευχαριστιέστε τις συνεχείς διαμάχες σας τότε όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.


Με Ταύρο

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης αγαπά την ομορφιά, την τρυφηλότητα και τον έρωτα ενώ απεχθάνεται τις αλλαγές και ό,τι δεν ανταποκρίνεται στην ανάγκη του για συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Με λίγα λόγια η επιθυμία για ευχαρίστηση σε συνδυασμό με την τάση για κτήση αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Η νοοτροπία και η φιλοσοφία ζωής που έχετε δεν συμβαδίζουν στο ελάχιστο, καθώς το άτομο Ταύρος ενδιαφέρεται πρωτίστως για την συναισθηματική και οικονομική του εξασφάλιση δηλαδή πιστό σύντροφο με τον οποίο θα αποκτήσει οικογένεια, σπίτι και παχουλό τραπεζικό λογαριασμό. Από την άλλη εσείς δεν θέτετε πλαίσια ζωής και θέλετε να ζείτε χωρίς περιορισμού και συμβατότητες που καταπιέζουν την επαναστατική και προοδευτική σας φύση. Η διανόηση και η κοινωνικότητα αποτελούν τα κύρια γνωρίσματα σας και ως εκ τούτου αγαπάτε την επικοινωνία και τις κοινωνικές συναναστροφές και δραστηριότητες.

Ο αντιπροσωπευτικός Ταύρος όμως δύσκολα κατανοεί την επιθυμία για ενασχολήσεις μακριά του ή χωρίς εκείνον. Η ζήλια και η κτητικότητα του σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας ενοχλήσει καθώς θα τις θωρήσετε ως προσπάθειες δέσμευσης και καταδυνάστευσης σας. Η αδυναμία να εκφράζετε τα συναισθήματα σας και η λογική διαχείριση των καταστάσεων θα εξοργίσει το ταίρι Ταύρο που αν και αγαπά τη σταθερότητα δύσκολα ανέχεται την αδιαφορία.

Καλό σημείο αναφοράς αποτελεί η ερωτική συνεύρεση καθώς ο εραστής Ταύρος από τη φύση του φιλήδονος και σεξουαλικός θα είναι διατεθειμένος να πειραματιστεί προκειμένου να υπάρξει ερωτική κορύφωση και ευχαρίστηση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η τρυφερή και γενναιόδωρη φύση του Ταύρου δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει να δείτε μια άλλη πλευρά της ζωής την οποία αν και δεν την γνωρίζετε είναι πολύ πιθανό να σας προσφέρει ένα μεγάλο δώρο που λέγεται ευτυχία.


Με Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Η ευστροφία και η επικοινωνιακή δεινότητα που του χαρίζει ο κυβερνήτης του, ο Ερμής είναι διάχυτες σε όλες του τις δραστηριότητες και συναναστροφές. Η πολυδιάστατη σκέψη του και η άνεση στην έκφραση και στην ανταλλαγή ιδεών αποτελούν βασικά του προσόντα που αφ’ ενός σας γοητεύουν και αφ’ ετέρου σας φέρνουν πιο κοντά.

Η ένωση σας θεωρείται ιδανική αφού ο χαρακτήρας και τα ενδιαφέροντα σας, σας προσφέρουν την δυνατότητα για μια όμορφη σχέση που θα κυριαρχεί η ελευθερία, η ποιότητα και η έντονη έλξη.

Ο αντιπροσωπευτικός Δίδυμος ομιλητικός, πνευματώδης και δεξιοτέχνης από τη φύση του σας κινεί την περιέργεια και σας αποσπά την προσοχή με τον έξυπνο λόγο και την πολύπλευρη προσωπικότητα του.

Αμφότεροι λειτουργείτε εγκεφαλικά και ευχαριστιέστε να συζητάτε, να ανταλλάσσετε απόψεις, να αφιερώνετε χρόνο σε κοινωνικές δραστηριότητες , να ανακαλύπτετε αλήθειες και να αξιολογείτε την καθημερινή ζωή μέσα από το πρίσμα της διανόησης και της επιστημονικής εφαρμογής.

Στον ερωτικό τομέα αν και απουσιάζει το συναίσθημα έχετε ένα δικό σας κώδικα επικοινωνίας που σας επιτρέπει να δοκιμάζετε και να ζείτε πρωτόγνωρες και ασυνήθιστες ερωτικές εμπειρίες χάρη στην περίεργή και πολύπλοκη φύση σας.

Με Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη που του χαρίζει ευαισθησία, τρυφερότητα, αλλά και ευθιξία. Αγαπά το σπίτι και την οικογένεια και του αρέσει να προσκολλάται σε ανθρώπους και καταστάσεις προκειμένου να καλύπτει την έντονη του επιθυμία για ασφάλεια και σιγουριά.
Ο αντιπροσωπευτικός Καρκίνος είναι μαζεμένος και συνεσταλμένος με πρόσωπα που δεν γνωρίζει καλά και ως εκ τούτου δύσκολα κάνει το πρώτο βήμα ακόμα και σε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Διαθέτει φαντασία και εκλεπτυσμένα αισθήματα που έλκουν χωρίς να το προκαλεί καθότι αντανακλούνται στο ευγενές και ήρεμο παρουσιαστικό του. Στοργικός και τρυφερός κατανοεί την ανεξάρτητη και εκκεντρική σας φύση χάρη στο ισχυρό του ένστικτο και τη δυνατή του διαίσθηση.

Με έναν Καρκίνο θα βρείτε την ασφάλεια χωρίς να τη ζητήσετε και θα καλύψετε την ελλιπή ή ανέκφραστη συναισθηματική σας πτυχή χωρίς καν να το καταλάβετε αφού τα πάντα με ένα σύντροφο Καρκίνο κινούνται με εσωτερική επικοινωνία. Βέβαια, το αντίτιμο είναι η ανεξαρτησία και η ελευθερία σας καθότι, η προσκόλληση ή αφοσίωση στο πρόσωπο σας θεωρείται δεδομένη.
Αν διατίθεστε να συγκεράσετε παραδοσιακές με νεωτεριστικές αντιλήψεις και να παραχωρήσετε στον Καρκίνο ευθύνες που σχετίζονται με το σπίτι, ή την οικονομική διαχείριση τότε θα προκύψει μια σχέση με περίεργες, ασυνήθιστες ισορροπίες και μη προβλέψιμες καταστάσεις που θα εξισορροπήσει τις διαφορές και τις αλλιώτικες επιθυμίες σας.

Με Λέοντα

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Με εξουσιαστή τον Ήλιο, διαθέτει λάμψη, περηφάνια και μεγαλοψυχία. Ξεχωρίζει για τη χαρούμενη και εύθυμη φύση και του αρέσει να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ακόμα και σε πράγματα απλά ή καθημερινά. Σε μία σχέση επιθυμεί να έχει τον πρωταρχικό ρόλο καθότι τονίζει το λαμπερό του προφίλ και το επιβλητικό του ύφος.

Από την πρώτη επαφή θα γοητευτείτε από την εμπιστοσύνη στον εαυτό του, την υψηλοφροσύνη και την αξιοπρέπεια του ενώ θα ανησυχήσετε με την απαιτητική και καταπιεστική συμπεριφορά του. Η διαφορετικότητα και οι αντιθέσεις ξεκινούν έναν πόλεμο κατάκτησης και έρωτα και από τις δύο πλευρές που εξαιτίας της σταθερής ομοιότητας σας θα φουντώσει μια ισχυρή και αναπόφευκτη έλξη.

Αν και ποτέ δεν θα παραδεχτείτε ότι κατάφερε να σας επιβληθεί με το ακόρεστο πάθος του εν τούτοις θα αισθάνεστε υπέροχα στην αγέρωχή αγκαλιά του αν και θα συνεχίσετε να δείχνετε ασυμβίβαστοι, αυτόνομοι και ανεξάρτητοι. Βαθιά μέσα σας γνωρίζετε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό που είναι το ακριβώς το αντίθετο από εσάς και ως εκ τούτου σας συμπληρώνει και σας ολοκληρώνει ως ύπαρξη.


Με Παρθένο

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Ξεχωρίζει, για την παρατηρητικότητα, την προνοητικότητα και την πρακτικότητα του που του προσφέρουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζει και να εκτιμά την ιδιότητα του χρήσιμου και του ωφέλιμου. Ζει με σχολαστικότητα και ρεαλισμό και αγαπά τις λεπτομέρειες και την ακρίβεια.

Η οξυδέρκεια και η λογική του σκέψη σας κεντρίζουν και σας επιτρέπουν μια ξεχωριστή και εποικοδομητική συζήτηση. Ο μεταξύ σας διάλογος προάγει μια υπόθεση και συντελεί στην επίτευξη ενός σκοπού γεγονός που ευχαριστεί και τις δύο πλευρές. Η ανταλλαγή απόψεων λοιπόν είναι αυτή που θα σας φέρει κοντά και θα προκαλέσει αλληλεπίδραση και τον συγκερασμό απόψεων και αντιλήψεων.

Η πρακτική και ανιδιοτελής φύση της Παρθένου φροντίζει να καλύπτει τις αδυναμίες σε καθημερινές ή συμβατικές υποχρεώσεις και να συμπληρώνει την ανεπάρκεια σε θέματα που η αφηρημένη σας προσοχή προκαλεί παραλήψεις. Ταυτόχρονα, η σχολαστικότητα ίσως κάποιες φορές σας φαίνεται ανυπόφορη ή αβάσταχτη γεγονός όμως που εξομαλύνεται από την κοινού εξέταση των διαφορών και των αντιθέσεων.


Με Ζυγό

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη έχει ως βασικές αξίες την ομορφιά, την αρμονία και την ειρήνη. Αγαπά την επικοινωνία και την ισορροπία και του αρέσει μια σχέση που διακατέχεται από δικαιοσύνη, ισότητα και προπάντων συντροφικότητα.

Η ισχυρή επιθυμία του Ζυγού να γοητεύει, να έχει κοινωνική ζωή και να εκφράζει τον εαυτό του σε μια σχέση αρμονίας και επικοινωνίας σας ωθούν να συνάψετε δεσμό μαζί του καθώς υπάρχουν αμοιβαία ενδιαφέροντα και κοινές αντιλήψεις για τη ζωή και τον κόσμο γενικότερα. Ο νοητικός και κοινωνικός συντονισμός είναι το κύριο συστατικό της ερωτικής σας σύζευξης που σας προσφέρει μια εκλεκτική και ευχάριστη συνένωση.
Η ερωτική σας συνύπαρξη ίσως δεν χαρακτηρίζεται για το φλογερό πάθος καθώς και οι δύο λειτουργείτε περισσότερο εγκεφαλικά, μπορεί όμως να αποτελεί μια ρομαντική ένωση με ιδιαίτερη έμφαση σε προκαταρκτικές, διεγερτικές συζητήσεις, και ανταλλαγή ιδεών που πρωτίστως διεγείρουν την εξαιρετική σας νοημοσύνη και κατ επέκταση συμβάλλουν σε μια λεπτή και «ψυχρή» ερωτική προσέγγιση.


Με Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Ο Πλούτωνας που τον εξουσιάζει του δίνει δυνατή θέληση, διαίσθηση και αινιγματικό βλέμμα. Είναι βαθιά συναισθηματικός και έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει τα πάντα καθώς είναι αποφασισμένος να βρει την αλήθεια για τον εαυτό του και τη ζωή.

Ο σύντροφος λοιπόν, που εκπροσωπείται από τον Σκορπιό, είναι αφοσιωμένος, πιστός και σας προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και μια καρδιά γεμάτη αισθήματα και βαθιά αγάπη. Η σχέση σας είναι εκρηκτική, ορμητική και παίζονται παιχνίδια εξουσίας και από τις δύο πλευρές.
Η ανεξαρτησία σας συχνά θα συγκρούεται με την προσκόλληση του και οι σκηνές ζηλοτυπίας από την πλευρά του θα είναι συνηθισμένη υπόθεση. Μάταια θα προσπαθείτε να εξηγήσετε την αλτρουιστική σας διάθεση και την επιθυμία για κοινωνική επαφή και προσφορά. Ο σύντροφος Σκορπιός βαθιά συναισθηματικός, προσκολλάται στο άλλο του μισό και αντιμετωπίζει με δυσπιστία συναναστροφές και δραστηριότητες μακριά από την αγκαλιά του.

Παρόλο αυτά η σχέση σας είναι συναρπαστική και έντονα παθιασμένη και αν και πολλές φορές θα γίνουν προσπάθειες για να απομακρυνθείτε εντούτοις μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε. Γιατί παρόλο που φαίνεστε ανόμοιοι τελικά έχετε πολλά κοινά όπως η επιμονή , απολυτότητα και το ισχυρό πάθος.

Με Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του ο Δίας που συμβολίζει την αισιοδοξία, τη γνώση και την περιπέτεια. Από τη φύση του περιπετειώδης αναζητεί έναν ενθουσιώδη και ενδιαφέρον έρωτα που θα τον ταξιδέψει, θα τον εμπνεύσει και θα τον διδάξει νέες ιδέες.

Η έμφυτη σοφία και η ευρύτητα του νου του σας κάνει να νιώθετε άνετα και όμορφα. Μαζί του μπορείτε να ανταλλάσσετε απόψεις , να συζητάτε τις θεωρίες σας και να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Η εύθυμη και κοινωνική του φύση συνδυάζεται αρμονικά με την αλτρουιστική και κομφορμιστική σας και πραγματικά διασκεδάζετε και χαίρεστε είτε είστε μόνοι είτε μαζί με άλλους.

Ανεξάρτητοι και οι δύο δεν θα χρειαστεί να πείτε μεγάλα λόγια και να δώσετε μεγάλες υποσχέσεις αντίθετα θα προτιμήσετε ένα φιλελεύθερο τρόπο ζωής χωρίς τυπικότητες και συμβάσεις. Η διάρκεια συνήθως είναι μεγάλη ακριβώς γιατί εστιάζεστε στην ουσία και γίνεστε συνοδοιπόροι σε ένα ταξίδι πρωτίστως γνώσης και μετά σφοδρού έρωτα.


Με Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Κρόνος που είναι εξουσιαστής του συμβολίζει τη σοβαρότητα, την επιμονή και την πειθαρχία. Συνήθως λοιπόν ο Αιγόκερως είναι επιφυλακτικός, αφοσιωμένος, ρεαλιστής, συνεπής και τρομερά φιλόδοξος. Αγαπά τις δυσκολίες και είναι υπέρ του καθήκοντος και της εξουσιαστικής δύναμης.

Ο αυτοέλεγχος και η οξεία κρίση του θα σας γοητεύσουν και θα σας δώσουν την αίσθηση ότι μπορείτε άφοβα να στηριχτείτε πάνω του. Ο σεβασμός και η τήρηση των συμφωνιών σας πείθουν ότι μαζί του μπορείτε να ζήσετε ήρεμα αναπτύσσοντας τις θεωρίες σας και εξελίσσοντας τις προοδευτικές σας ιδέες.
Ο αλληλοσεβασμός, θα αποτελεί ανομολόγητη «κόκκινη γραμμή» μεταξύ σας, επιτρέποντας στην σεξουαλικότητα να ξεκινήσει με αργούς ρυθμούς αλλά να φουντώσει στην συνέχεια. Διαφορετικά το ερωτικό πάθος και η σεξουαλική ορμή θα εμφανίζονται όλο και πιο αραιά. Η σταθερότητα, η εκτίμηση και η αγάπη θα είναι τα κύρια συστατικά αυτής σχέσης που καλείται να συνδυάσει το παρελθόν με το μέλλον, την παράδοση με την πρόοδο.


Με Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο , εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι ο απρόβλεπτος και αντί-συμβατικός Ουρανός που συμβολίζει τις αλλαγές και την αποδέσμευση από πλαίσια και όρια. Ο φιλελευθερισμός και ο αλτρουισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του κομφορμιστή Υδροχόου που αγαπά τη διανόηση και την κοινωνική ζωή.

Αμφότεροι είστε πρωτότυποι, προοδευτικοί και αναζητάτε νέες εμπειρίες και ασυνήθιστες περιπέτειες που θα σας επιτρέπουν να ζείτε ευχάριστα και διαφορετικά. Η φιλία αποτελεί και για τους δύο πρωταρχικό αγαθό, του οποίου αναγνωρίζεστε και σέβεστε την αξία και τη σημαντικότητα για τη ζωή και τη συμβίωση σας.

Με κοινά λοιπόν ενδιαφέροντα και όμοια χαρακτηριστικά έχετε μια αρμονική σχέση που συν τοις άλλοις βασίζεται στο διάλογο, στον εκσυγχρονισμό, την ελευθεριότητα και τις προοδευτικές ιδέες. Ο γάμος θεωρείται συμβατότητα και συνήθως αποφεύγεται ενώ δίνεται μεγαλύτερη σημασία στη χειραφέτηση και την ιδέα της ατομικοποίησης.


Με Ιχθύ

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνάται από τον πλανήτη του ιδεαλισμού και της υπέρβασης και ως εκ τούτου για έναν Ιχθύ προτεραιότητα στη ζωή δεν έχει το πρακτικό και το πραγματικό αλλά η ένωση με τη ψυχή, η βίωση της ολότητας και η μετουσίωση. Βαθιά συναισθηματικός αγαπά τη φύση και την αρμονία και του αρέσει να βυθίζεται στη ησυχία του ή στο εσωτερικό του δωμάτιο.

Η εμπνευσμένη του ψυχή, η κατανόηση και ο συντονισμός του με το σύμπαν σας προσφέρουν ηρεμία και εσωτερική αρμονία. Με ισχυρή διαίσθηση θα αντιληφθεί την ανάγκη σας για ελευθερία, δεν θα προσπαθήσει να σας υποτάξει και θα σας προσφέρει ένα μαγευτικό και ρομαντικό όνειρο. Η φαντασία του ενός και η απρόβλεπτη φύση του άλλου συμβάλλουν σε μια ονειρική ένωση που ξεφεύγει από την καθημερινή ρουτίνα και αναζητά το άγνωστο κάνοντας ένα ατέρμονο ταξίδι μέσα στο χρόνο.

Η εγκεφαλικότητα και ο συναισθηματισμός αναμειγνύονται και υπόσχονται αλληλοσυμπλήρωση και απελευθέρωση σε περίπτωση όμως που δεν καταφέρετε να συντονιστείτε τότε η σύγκρουση και η διάλυση θα είναι αναμενόμενες επιπτώσεις μιας σχέσης με μεγαλόπνοα σχέδια και δυσεπίτευκτα όνειρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved