Αυτή είναι η ιδανική κρέμα σώματος για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Μπορεί ο καιρός να γίνεται ολοένα και πιο δροσερός, όμως θυμάσαι τι είπαμε πως δεν θα σταματήσεις να κάνεις τον χειμώνα; Να περιποιείσαι την επιδερμίδα του σώματός σου φυσικά!

Αυτή είναι η ιδανική κρέμα σώματος για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Για να σε βοηθήσουμε, διαλέξαμε μια κρέμα σώματος για κάθε ζώδιο για να μην ψάχνεις στα ράφια των καταστημάτων και για να είσαι ενυδατωμένη (και ευωδιαστή) από τώρα έως και την επόμενη άνοιξη... που αργεί!

Κριός
Μιας που είστε από τη φύση σας ανυπόμονοι, η κρέμα που σας ταιριάζει είναι η Body Milk Nourishing της Nivea που ενυδατώνει άμεσα το δέρμα και τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη εφαρμογή!

kremessomatis 2

Ταύρος
Είστε από τα πλέον αισθησιακά ζώδια και γι’ αυτό χρειάζεστε την κρέμα Shimmering Warm Spice Vanilla της Avon με το απίθανο άρωμα βανίλιας και μπαχαρικών και τη sexy λάμψη!

kremessomatis 3

Δίδυμοι
Η διπλή δράση λάμψης και ενυδάτωσης με Macadamia και βούτυρο κακάο, κάνουν την κρέμα Body Nutrients Silky Radiance της Bioten τέλεια επιλογή για εσάς τους Διδύμους... Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί!

kremessomatis 4

Καρκίνος
Είστε ευαίσθητοι και ρομαντικοί σε σημείο που το παρακάνετε γι’ αυτό η σούπερ ενυδατική αλλά και σοβαρή κρέμα Volpaderm AHA Milk της Frezyderm είναι ιδανική για να σας ισορροπήσει!

kremessomatis 5

Λέων
Θέλετε να είστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος και η πολυτελής, βελούδινη νέα κρέμα Derma Spa Goodness3 του Dove θα φροντίσει πως θα είστε... ή τουλάχιστον το δέρμα σας θα είναι.

kremessomatis 6

Παρθένος
Είστε πάνω από όλα πρακτικές και θέλετε τα προϊόντα σας να κάνουν αυτό που υπόσχονται. Η κρέμα-serum Intensive Care Healing Serum Deep Repair x10 του Vaseline είναι αυτό που έχετε ανάγκη!

kremessomatis 7

Ζυγός
Θέλετε ισορροπημένα πράγματα και προϊόντα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και η κρέμα Ideal Βody Aqua Sorbet της Vichy θα δώσει στο δέρμα σας αυτό που χρειάζεται από το πρωί έως το βράδυ.

kremessomatis 8

Σκορπιός
Είστε dark αλλά πάνω από όλα sexy και αυτό που χρειάζεστε είναι η κρέμα Moringa Body Sorbet του The Body Shop, η οποία θα ενυδατώσει το δέρμα σας και θα του δώσει την πιο sexy, αισθησιακή μυρωδιά.

kremessomatis 9

Τοξότης
Είστε χαρούμενοι και λαμπεροί από τη φύση σας οπότε δεν χρειάζεστε πολλά. Επιλέξτε την κρέμα Oil Beauty της Garnier που θα σας δώσει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε και θα ενισχύσει τη λάμψη σας.

kremessomatis 10

Αιγόκερως
Δεν κακομαθαίνετε συνήθως τον εαυτό σας αλλά φέτος ήρθε η ώρα... Η κρέμα σώματος Prodigieux Lait Parfumé της Nuxe θα σας ενυδατώσει, θα σας αρωματίσει και θα σας κακομάθει όσο πρέπει!

kremessomatis 11

Υδροχόος
Είστε αφηρημένοι μερικές φορές γι’ αυτό χρειάζεστε κάτι δραστικό στην περιποίησή σας... Η κρέμα Trixera+ της Avene είναι ό,τι χρειάζεστε για ενυδάτωση και προστασία σε πρόσωπο ΚΑΙ σώμα!

kremessomatis 12

Ιχθύες
Είστε τρυφεροί και κρατάτε ένα χαμηλό προφίλ. Επειδή δεν θέλετε πολύπλοκα πράγματα, επιλέξτε την κρέμα Tol Velvet Soothing Cream της Pharmasept που είναι τέλεια για πρόσωπο και σώμα.

kremessomatis 13
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved