Βρες το «κουμπί» του ανάλογα με το ζώδιό του

Πώς μπορείς να αλλάξεις έναν άντρα προς το καλύτερο;

Βρες το «κουμπί» του ανάλογα με το ζώδιό του

Κος Τέλειος δεν υπάρχει κι αυτό πρέπει να το πάρεις απόφαση, ούτε γίνεται να αλλάξεις κάποιον κι από... βάτραχο να τον κάνεις πρίγκιπα. Και δε θα έπρεπε κιόλας, αφού αυτόν είδες, αυτόν ερωτεύτηκες, με τα καλά του και τα στραβά του. Γιατί να τον μεταμορφώσεις σε κάτι άλλο; Σίγουρα όμως μπορείς να προσπαθήσεις να βρεις το «κουμπί» του αγαπημένου σου και να βγάλεις στην επιφάνεια κάποια καλά του στοιχεία, ώστε να γίνει Τέλειος για σένα. Με κάποιους ίσως τα καταφέρεις, με κάποιους όχι.
Παρακάτω θα δεις Πώς και Αν γίνεται να αλλάξεις κάποιον ανάλογα με το ζώδιό του.

Κριός: Αυτό το φλογερό ζώδιο είναι macho αρσενικό και σίγουρα εκνευρίζεται, όταν του λένε τι να κάνει. Αν θέλεις να του αλλάξεις μυαλά απλά ρίξ’ του το σαν ιδέα ή τσίγκλησε το φιλότιμό του. Αν μάλιστα μπορείς το κάνεις να φανεί σαν δική του ιδέα, ακόμα καλύτερα.

Ταύρος: Αντιπαθεί οποιαδήποτε μορφή αλλαγής, εκτός αν του υποσχεθείς ότι ό,τι του προτείνεις θα τον κάνει ακόμα πιο χαλαρό και ευτυχισμένο. Σαν... μεταφύτευση ένα κάτι. Πείσε τον ότι σε μεγαλύτερη και ωραιότερη... γλάστρα θα αναπτυχθεί περισσότερο.

Δίδυμοι: Το θέμα με αυτόν τον άντρα είναι πώς θα τον σταματήσεις από το να αλλάζει συνεχώς γιατί μεταβάλλεται και κινείται ταχύτατα. Αν δεν σου αρέσει κάτι από αυτά που κάνει, τότε έχεις πρόβλημα. Με φωνές και γκρίνια δε θα καταφέρεις τίποτα. Γι’ αυτό, αποδέξου το και πήγαινε παρακάτω.

Καρκίνος: Κάνε ό,τι κι η μητέρα του: Δείξε του την αγάπη σου και συμβούλευσέ τον όμορφα και μέσα στη γλύκα τι να κάνει, τι να φορέσει και πού να πάει. Το «μην» απόφυγέ το. Αν δε θέλεις να είσαι η «μαμά» του, τότε είσαι με τον λάθος άντρα.

Λέων: Αυτός ο άντρας έχει γεννηθεί για να δίνει όχι να παίρνει εντολές και σίγουρα δεν «μασάει» από τελεσίγραφα. Αν όμως «πατήσεις» στη ματαιοδοξία του και αρχίσεις να του σπέρνεις αμφιβολίες, τότε μάλλον θα τον καταφέρεις.

Παρθένος: Ελάχιστα περιθώρια ελιγμών έχεις με τον συγκεκριμένο άντρα, γι’ αυτό πρέπει να παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Εκτιμά ότι τον φροντίζεις κι επισημαίνεις τα λάθη του για να τον κάνεις καλύτερο. Το ίδιο όμως θα σου κάνει κι αυτός... Αν αντιδράσεις άσχημα, προετοιμάσου να λάβεις χειρότερη αντίδραση!

Ζυγός: Γενικά, αυτός ο άντρας εύκολα αλλάζει, αν του το πεις με όμορφο, ευγενικό τρόπο, αποφύγεις την κριτική και τις κακίες και τον πείσεις ότι είναι δίκαιο και σωστό. Αλλιώς θα καμώνεται κάτι άλλο, όταν είσαι μπροστά και όταν δεν είσαι, θα κάνει ακριβώς τα ίδια με πριν.

Σκορπιός: Πρέπει να του παρουσιάσεις έναν πολύ καλό λόγο και να έχεις υπομονή για να πειστεί να μεταμορφωθεί από κάτι, σε κάτι άλλο. Σκέψου όμως πόσο χρόνο χρειάζεται μια κάμπια μέχρι να γίνει πεταλούδα. Σταδιακά και μετά από καιρό θα αλλάξει και μάλιστα θα είναι για πάντα.

Τοξότης: Σε αυτόν τον άντρα το μόνο που θα θέλεις ίσως να αλλάξει, είναι να ηρεμήσει, να σοβαρευτεί και να αφήσει τις τρέλες του. Ατύχησες! Δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Οπότε, ή τον αποδέχεσαι έτσι όπως είναι ή τον αφήνεις και προχωράς παρακάτω.

Αιγόκερως: Αν η αλλαγή αφορά στο να κυνηγήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του και να φτάσει στην κορυφή, τότε δε θα φέρει καμία αντίρρηση. Αν του ζητήσεις όμως να σταματήσει να δουλεύει τόσο πολύ και εξοικονομήσει χρόνο για να κάνετε τη ζωή σας, έχασες! Θα σε αντιμετωπίσει σαν μια ενοχλητική μύγα που τριγυρνά στο αφτί του.

Υδροχόος: Παρότι «προχώ» και πολύ επαναστάτης θα διαπιστώσεις στην πράξη ότι είναι κολλημένος σε ιδέες και ιδανικά, τα οποία μπορεί να μπουν ακόμα κι ανάμεσά σας και να χαλάσουν τη σχέση σας. Ό,τι κι αν του πεις δεν πρόκειται να αλλάξει, εκτός αν κρίνει ότι δεν τον εξυπηρετεί πια. Αν επιμείνεις πολύ, θα είναι αυτός που θα σε παρατήσει σύξυλη.

Ιχθύες: Αυτός ο άντρας είναι σαν «προζύμι» στα χέρια σου. Μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσεις, να κάνει ό,τι θέλεις, αν τον αγαπάς. Τώρα μην έχεις και την απαίτηση να προσγειωθεί στην πραγματικότητα. Δέξου αυτή του την αδυναμία ή πρότρεψέ τον να βγάλει τη φαντασία του δημιουργικά, ώστε ένα κομμάτι του να παραμείνει γειωμένο και σε πλήρη επαφή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved