Ποιο χρώμα κραγιόν σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Οι Κριοί είναι δυναμικοί, οι Σκορπιοί μυστηριώδεις, οι Παρθένοι συντηρητικοί... το κάθε ζώδιο έχει όπως ξέρεις τα δικά του χαρακτηριστικά και εννοείται... την δική του απόχρωση κραγιόν!

Κριός
Οι γυναίκες Κριοί όπως η Leighton Meester είναι δυναμικοί και περιπετειώδεις συνεπώς το φλογερό κόκκινο τους ταιριάζει απόλυτα.

Ταύρος
Οι Ταύροι όπως η Jessica Alba είναι σταθεροί χαρακτήρες και... αισθησιακοί. Το βαθύ μωβ λοιπόν είναι η ιδανική επιλογή.

Δίδυμος
Οι Δίδυμοι όπως η Angelina Jolie είναι εξωστρεφείς, ομιλητικοί και χαρισματικοί. Το ροδακινί είναι μια απόχρωση που τους ταιριάζει πολύ.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι όπως η Ariana Grande είναι ρομαντικοί και συναισθηματικοί συνεπώς δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το τριανταφυλλί για τα χείλη τους.

Λέων
Οι Λέοντες όπως η Cara Delevingne θέλουν να κλέβουν την παράσταση και ένα φωτεινό πορτοκαλί στα χείλη είναι αυτό που χρειάζονται.

Παρθένος
Οι Παρθένοι όπως η Beyonce είναι γήινοι και αβίαστα sexy άρα το nude είναι μια τέλεια επιλογή για όλες τις ώρες.

Ζυγός
Οι Ζυγοί σαν την Kim Kardashian είναι ισορροπημένοι και τρυφεροί άρα η απόχρωση του «σάπιου μήλου» τους ταιριάζει μοναδικά.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί σαν την Katy Perry είναι μυστηριώδεις και sexy συνεπώς θέλουν ένα βαθύ χρώμα που θυμίζει κόκκινο κρασί.

Τοξότης
Οι Τοξότες σαν την Taylor Swift είναι πρόσχαροι, τυχεροί και αισιόδοξοι συνεπώς θέλουν ένα χαρούμενο χρώμα όπως το έντονο ροζ.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι σαν την Sienna Miller είναι πρακτικοί, προσγειωμένοι αλλά και ανταγωνιστικοί. Το έντονο μπορντό τους βοηθά να κλέβουν την παράσταση.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι όπως η Chloe Moretz είναι περιπετειώδεις, ονειροπόλοι και αισιόδοξοι άρα τους ταιριάζει ένα φωτεινό φούξια που ανεβάζει την διάθεση ακόμα περισσότερο.

Ιχθύες
Οι Ιχθύες όπως η Emily Blunt είναι ρομαντικοί και ήρεμοι άρα θέλουν ένα ρομαντικό χρώμα όπως το κλασικό ροζ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved