Να σου πω ένα πράγμα που ζηλεύει το ζώδιο σου;

Ποιο είναι εκείνο το προτέρημα που θα θέλαμε να έχουμε, αλλά το έχει κάποιο άλλο ζώδιο;

Να σου πω ένα πράγμα που ζηλεύει το ζώδιο σου;

Θα μου πεις... αρκετά ζηλεύω ή τέλος πάντων, θαυμάζω, στα άλλα ζώδια, αλλά καλά είμαι όπως είμαι, με τα προτερήματα ή και τις αδυναμίες μου.

Σωστό και μπράβο σου! Αυτή είναι η σωστή νοοτροπία και σε χαίρομαι. Για το ιλαρό του θέματος και μόνο, ας δούμε κατά ζώδιο, ποιο είναι εκείνο το προτέρημα που θα θέλαμε να έχουμε, αλλά το έχει κάποιο άλλο ζώδιο, χωρίς να υπερπροσπαθήσει!

Κριός: Κρύο αίμα θα ήθελα να είχα. Να καίγεται ο κόσμος, κι εγώ να είμαι cool και ανεπηρέαστος/η. Να μην παίρνω καμιά απόφαση εν θερμώ, να κάθομαι πίσω και να σκέφτομαι τις επιλογές μου, μια προς μια, να κάνω όλους τους δυνατούς υπολογισμούς κι ύστερα, νωχελικά και με σταθερά βήματα, να ξεκινώ να πράττω. Θεϊκό!

Ταύρος: Ανεμελιά! Να μην με ενδιαφέρει, να μην μετράω καν τις συνέπειες των πράξεων μου. Να μην έχει κανείς την απαίτηση από εμένα να υπολογίζω όλες τις παραμέτρους πριν κάνω το οτιδήποτε, γιατί απλά και μόνο είμαι η λογική και σταθερή αξία της παρέας. Αφήστε με για λίγο έστω, να είμαι ανέμελος/η, χωρίς ευθύνες, χωρίς να κουβαλάω κανέναν και τίποτα στην πλάτη μου.

zilia 1

Δίδυμοι: Μακάρι να μην μπορούσα ποτέ πια να αισθανθώ άγχος. Δε σου λέω ότι θα ήθελα να ήμουν γεννημένος/η με σκληρή πέτσα, αλλά με λιγότερη ένταση. Ποιο καλό χαρακτηριστικό σου χαρίζει ανοσία από το άγχος; Ε, αυτό θα ήθελα να έχω, σε μεγάλη ποσότητα. Πες το όπως θέλεις, αλλά όχι αδιαφορία. Γι’ αυτό, έχω κατηγορηθεί πλειστάκις, όχι ξανά, σε παρακαλώ...

Καρκίνος: Αποστασιοποίηση. Ακούγεται περίεργο το ξέρω, αλλά, θα ήθελα να βάλω λίγη απόσταση ανάμεσα σε εμένα και στα συναισθήματα που έχω για πρόσωπα ή καταστάσεις και με τραβούν σε μια εσωτερική ψυχοφθόρα δίνη που μερικές φορές, μου κοστίζει πολύ. Θα ήθελα να είμαι πιο ψυχρός/ή, πιο απλησίαστος/η. Σου βγάζει νόημα;

Λέων: Παρορμητικότητα. Να μην σκέφτομαι πια, απλά να πράττω και καρφί να μη μου καίγεται για το μετά. Αυτό το «μετά» πια, θα με φάει ζωντανό/ή. Έχω καταντήσει να είμαι η πυξίδα όλων. Δε λέω, είναι στη φύση μου, αλλά βλέπω μερικούς άλλους που ο μήνας έχει εννιά, και αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω για να φτάσω στην ίδια κατάσταση νιρβάνα. Ας μπορούσα να παίζω ζάρια κι ότι βγει με τη ζωή μου, και θα ήμουν άλλος άνθρωπος σου λέω.

zilia 2

Παρθένος: Τρυφερότητα, αβίαστη έκφραση των όσων αισθάνομαι. Αυτό ζηλεύω σε άλλα ζώδια. Μπορούν και μεταδίδουν αυτό που νιώθουν, τόσο όμορφα, τόσο γεμάτα, που σε κάνουν να αισθάνεσαι μια γλυκιά θέρμη κι επιζητάς την παρουσία τους. Ε, αυτό το χάρισμα θα ήθελα να το έχω κι εγώ, κι όχι να περνιέμαι για ξερή γη.

Ζυγός: Οικονομική τετράγωνη σκέψη. Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά πολύ θα ήθελα, να μπορούσα να κρατώ τα οικονομικά μου σε μια τάξη και να μην παρασύρομαι από αυθόρμητες αγορές. Φαντάζεσαι να έχω τον έλεγχο εγώ ο/η ίδιος/α και να είμαι κι εξαιρετικά επιτυχημένος/η σε αυτό; Πόσο περήφανος/η θα ήμουν για τον εαυτό μου και για την άψογη εικόνα που θα είχαν οι άλλοι για εμένα!

Σκορπιός: Θράσος! Να λέω αυτό που σκέφτομαι χωρίς να το φιλτράρω και να μην με νοιάζουν οι συνέπειες. Να μην χολοσκάω για όλους και για όλα, να μην με νοιάζει η γνώμη τους και να τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια. Με ακούς σύμπαν; Δε προσεύχομαι πια για θάρρος, αλλά για θράσος!

Τοξότης: Αυτοπειθαρχία. Δε σου λέω να φτάνω σε σημείο να τρίζω με μανία τα δόντια μου ή να φτάνω τα νεύρα μου στα άκρα, αλλά αν μπορούσα να με περιορίσω εμένα τον/ην ίδιο/α εκεί που θα έπρεπε και μπορούσα να μου επιβληθώ, θα έκανα θαύματα. Κυριολεκτώ.

Αιγόκερως: Τύχη. Τύχη με τη σέσουλα. Ξέρεις τι είναι να προσπαθείς, για κάθε τι μικρό κι ασήμαντο στη ζωή σου και να μην σου χαρίζεται τίποτα; Αυτό θέλω να νιώσω: με ελάχιστη ή καθόλου δράση, να δρέπω καρπούς, να μου ανοίγουν οι πόρτες, να γοητεύω τους πάντες... Τύχη, που να πάρει!

zhliatoxotis

Υδροχόος: Μακάρι να μπορούσα να ήμουν πιο συγκεντρωμένη σε εμένα τον/ην ίδιο/α. Καλό να νοιάζεσαι για τους άλλους, αλλά μακάρι να αναλάμβανε κάποιος άλλος να με φροντίσει και να είχα έτσι περισσότερη ενέργεια για εμένα τον/ην ίδιο/α. Δε λέω να γίνω ένα εγωκεντρικό πλάσμα, αλλά φίλε μου, ας (επι)στρέψω λίγη από την προσοχή μου, στον πυρήνα της ύπαρξης μου, αμαρτία είναι να σκορπίζομαι όλη την ώρα.

Ιχθύες: Περισσότερο εκτόπισμα, αποφασιστικότητα. Ξέρεις, εκείνον τον αέρα που σε επιβάλλει στους άλλους, που έχει κάτι το σχεδόν μαγικό. Θέλω να νιώσω πώς είναι να μετράει πολύ η προσωπικότητα σου, όχι επειδή είσαι γλυκός/ιά και τρυφερός/ή, αλλά επειδή πατάς και ραγίζουν τα μπετά. Με πιάνεις;

................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved