Ποια ταινία σε περιγράφει καλύτερα σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Αν χρησιμοποιούσα τον τίτλο μιας ταινίας (αλλά και το περιεχόμενο της, την ίδια της την ιστορία) για να σε περιγράψω, να ποια θα ήταν!

Ποια ταινία σε περιγράφει καλύτερα σύμφωνα με το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣ: Ο λύκος της Wall street!

Πες μου ότι ο χαρακτήρας του Leonardo DiCaprio δε σου έχει κάνει κλικ; Αδίστακτος, γρήγορος, έξυπνος, αλλά και αυτοκαταστροφικός, γεμάτος δύναμη και δυναμική, δεν περιμένει τίποτα κι από κανέναν, δημιουργεί τη δική του μοίρα, βασίζεται στις δικές του πλάτες, αλλά όταν χάνει το μέτρο και την ισορροπία, η βουτιά που κάνει είναι μεγάλη. Κριάρια μου λατρεμένα, εσείς που είστε ικανά να σκαρφαλώσετε στα πιο ψηλά κλαριά του δέντρου, μην αφήνετε τον κακό σας εαυτό να σας τραβάει σε μονοπάτια που δεν υπάρχει ήλιος, φως, μέλλον, χαρά κι ευκαιρίες για δημιουργικότητα. Ο Jordan (ο ρόλος βασίζεται σε πραγματικό χαρακτήρα) είναι ο άνθρωπος που πέφτει και ξανασηκώνεται πολλές φορές, αγνοεί τις ήττες κι εστιάζει σε εκείνο που θέλει: να γίνει πλούσιος. Να είστε πάντα η καθαρή, ωμή δύναμη που κερδίζει, αγνοήστε τις κακές φωνές που ψιθυρίζουν στο κεφάλι σας, και φτάστε όλους τους στόχους που έχετε βάλει! Ευχή σας δίνω!

KRIOS 9 6 16

ΤΑΥΡΟΣ: The Artist! Ο George Valentin, πετυχημένος ηθοποιός, κομψός, όμορφος, πλούσιος και πρώτο όνομα, βρίσκεται με το πέρασμα από τον βουβό στον ομιλούντα κινηματογράφο στο περιθώριο, χάνοντας τα πάντα. Με πείσμα, ο ήρωάς μας αρνείται να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των καιρών, μένει πιστός σε αυτό που ξέρει, δεν αγαπάει τις αλλαγές. Ταυρίσιο πείσμα, δεν σας θυμίζει αυτό το μοτίβο; Όπως κι ο γνήσιος Ταύρος, έτσι κι ο ήρωας, προτιμάει να ρισκάρει τα πάντα και να μείνει κολλημένος σε ό,τι του είναι οικείο, παρά να αλλάξει κάτι από τις συνήθειές του. Ακόμα κι όταν όλη η ζωή του ανατρέπεται, βρίσκει τον έρωτα και την υποστήριξη στο πρόσωπο της ανερχόμενης Peppy, η οποία τον φέρνει ξανά στα κινηματογραφικά πλατό ως... χορευτή, χωρίς ούτε μια ατάκα στο έργο, αφού αρνείται να μιλήσει! Γλυκά μου Ταυράκια, εύχομαι πάντα να σας δικαιώνει το πείσμα σας!

taurus 24 5

ΔΙΔΥΜΟΣ: Πιάσε με αν μπορείς! Τη θυμάστε την ταινία; Ο καλός μας ο Φρανκ (Leonardo DiCaprio), πριν καν πατήσει τα 19 του χρόνια, έχει ήδη αλλάξει πολλές στολές, ονόματα, "επαγγέλματα" κι έχει καταφέρει να εξαπατήσει πολύ κόσμο, εξ’ ου κι ο κ. Χανρατυ (Tom Hanks), προσπαθεί να τον πιάσει! Ποιος άλλος θα μπορούσε να μπαίνει και να βγαίνει σε ρόλους τόσο εύκολα, παρά ένας Δίδυμος; Διαθέτετε απίστευτη προσαρμοστικότητα σε καταστάσεις κι ανθρώπους, ταλέντο που σας κάνει ικανότατους και μοναδικούς στο Ζωδιακό. Δεν είναι και λίγο πράγμα να μπορείς να ελίσσεσαι, αποφεύγοντας κακοτοπιές και δύστροπους ανθρώπους στη ζωή σου. Φυσικά και χρειάζεται κι ένα γρήγορο μυαλό και -μα τον Ερμή!- εσείς το διαθέτετε και με το παραπάνω καλές μου Διδυμίνες. Ποιος (ή ποια!) στη χάρη σας!

gemini 24 5

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολίτικη κουζίνα! Τόσες μνήμες συνδεδεμένες με τη γεύση, το άρωμα των μπαχαριών και φυσικά τη μαγειρική, δε μπορεί, παρά να σας αφορούν. Ο Φάνης (Γιώργος Χωραφάς), ο πρωταγωνιστής της ταινίας, μέσα από τη μαγειρική του, νοστιμίζει τη ζωή των ανθρώπων γύρω του. Χρειάζεται όμως κι ο ίδιος κάποιον να του δώσει μια ώθηση στη δική του ζωή. Έτσι κι εσείς αγαπημένες μου Καρκινούλες, σχηματίζετε δεσμούς ζωής με ανθρώπους, αλλά και με αναμνήσεις, αντικείμενα, μέρη, γεύσεις, φωτογραφίες κι ό,τι μπορεί να σας θυμίζει, όσους κι όσα αγαπάτε με πάθος. Αν καταφέρετε να κάνετε και το επόμενο βήμα, ξεπερνώντας ενδοιασμούς, φόβους, κι ό,τι σας κρατάει κολλημένες στο παρελθόν -με τη στείρα έννοια- μπορείτε να γίνετε πιο ευτυχισμένες!

cancer 24 5

ΛΕΩΝ: Ο Νονός Νο1! Μη μου πείτε πως δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας, στο ρόλο του Μάρλον Μπράντο ως Ντον Βίτο Κορλεόνε; Ο Αρχηγός της πιο δυνατής οικογένειας της Μαφίας κρατάει γερά τα ηνία, επιβλέπει όλα τα μέλη, μοιράζει αρμοδιότητες, τις οποίες, θέλουν- δε θέλουν, οφείλουν να τις αποδεχτούν σιωπηρά και με ευγνωμοσύνη. Κανείς δε τολμά να δυσαρεστήσει τον Πατριάρχη της οικογένειας, της φατρίας τους. Διαθέτετε το ίδιο εκτόπισμα, την ίδια βαρύτητα ως προσωπικότητες, όπου κι αν πάτε, όπου κι αν ανήκετε! Είστε ξεχωριστές, είναι αδύνατον να περάσετε απαρατήρητες και να μην αφήσετε το σημάδι σας όπου βρεθείτε!

leo 24 5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νευρικός Εραστής! Ο Γούντι Άλεν (Άλβι), είναι ο πιο αξιαγάπητος, νευρωτικός, σπαστικός, εραστής. Ενώ είναι ερωτευμένος με την Άννι (Νταϊάν Κίτον), τη θεωρεί ακαλλιέργητη και καταλήγει να τη χωρίσει... αρκετές φορές, μέχρι επιτέλους να καταλάβει και να παραδεχτεί την αξία της στη ζωή του. Σας θυμίζει τίποτα; Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε! Σαν τον Άλβι έτσι κι εσείς, διανοητικά μου Παρθενάκια, περνάτε από σαράντα κύματα (κυρίως απόρριψης κι έντονης κριτικής) τους πάντες και τα πάντα, πριν τα εγκρίνετε και τα αποδεχτείτε. Κι ενώ κουβαλάτε πολλές νευρώσεις, πάντα, τα αδύνατα σημεία των άλλωνείναι που λάμπουν πολύ περισσότερο από τα δικά σας! Όπως και να έχει, κανείς ποτέ δεν αρνήθηκε την ομορφιά του μυαλού σας, αλλά και τον πανέμορφο τρόπο με τον οποίο κακομαθαίνετε όσους αγαπάτε!

virgo 24 5

Διάβασε επίσης: Μύθοι κι αλήθειες για την Αφροδίτη στους Διδύμους!

ΖΥΓΟΣ: Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα! Αξέχαστος ο Γιώργος Κωνσταντίνου ως Αντώνης Κοκοβίκος, υπέροχη η Μάρω Κοντού, ως η πιστή, γλυκιά, υπάκουη κυρία Ελενίτσα! Αν δεν ήταν αυτή η ήρεμη δύναμη της καλής μας της Ελενίτσας, ο Αντωνάκης (έτσι τον αποκαλούσε), θα είχε διαλύσει τη σχέση προ πολλού! Έτσι κι εσείς καλές μου Ζυγίνες, υπομένετε τα πάντα (και τα πάνδεινα) για να κρατάτε τις ισορροπίες στη ζωή σας, αλλά στις ζωές των ανθρώπων γύρω σας. Είτε στο οικογενειακό είτε στο επαγγελματικό περιβάλλον, θα δράσετε πυροσβεστικά, για να καλμάρετε πολλές διαφωνίες και να προλάβετε πολλούς καυγάδες και ρήξεις. Πόσα σας οφείλουμε, πραγματικά, για την υποδειγματική και δίκαιη συμπεριφορά σας; Γι’ αυτό σας αξίζουν, όχι μια, αλλά πολλές αγκαλιές και πολλά ευχαριστώ!

libra 24 5

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Μονομάχος! Μη μου πείτε πως όταν είδατε την ταινία για πρώτη φορά, δεν ταυτιστήκατε με τον άνδρα (Ράσελ Κρόου) που έφτασε να βλέπει το θάνατο κατάματα μέσα στην Αρένα, μόνο και μόνο για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της γυναίκας και του παιδιού του; Δεν νομίζω πως υπάρχει Σκορπιός που να μην καταλαβαίνει απόλυτα τι σημαίνει προσήλωση σε ένα στόχο, επιμονή, μάχη με τους φόβους, αγώνας για επιβίωση και προσμονή για δικαίωση! Και για όσους δεν θυμούνται, ο Μονομάχος την εκδίκησή του την πήρε, ακόμα κι αν του κόστισε τη ζωή... Έτσι, για να ξέρουμε τι εστί Σκορπιός!

scorpio 24 5

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ζωή του Πι! Η οικογένεια του Πι, έχει ένα ζωολογικό κήπο κι ο ίδιος ο Πι προσπαθεί να ταΐσει μια τίγρη (αφού, δεν καταλαβαίνει την έννοια του φόβου), ενώ ο πατέρας του έντρομος τον σταματά. Στη συνέχεια του έργου, ασπάζεται όχι μια, αλλά τρεις θρησκευτικές προσεγγίσεις και καταλήγει εν πολλοίς να περιπλανιέται ναυαγός σε μια βάρκα με παρέα την επικίνδυνη τίγρη. Η όλη περιπέτεια (αν και δεν την επέλεξε), τον κάνει πιο εφευρετικό, πιο σοφό, πιο ώριμο, όπως ακριβώς εξελίσσεστε κι εσείς καλά μου Τοξοτάκια στην ζωή σας. Όλη η ζωή, είναι ένα μεγάλο ταξίδι, μια σειρά από περιπέτειες κι ό,τι συμβαίνει είναι μια ευκαιρία για να μάθετε κάτι και να επεκτείνετε το πνεύμα σας. Είστε λαμπρό παράδειγμα για για όλους μας, με τον τρόπο που βιώνετε τα καλά και τα δύσκολα!

sagit 24 5

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεσποινίς Διευθυντής! Η αξέχαστη Τζένη Καρέζη (Λίλα Βασιλείου), είναι η Δεσποινίς Διευθυντής που σε ένα ανδροκρατούμενο επαγγελματικό περιβάλλον, επιβάλλεται και με το... παραπάνω στον γοητευτικό Αλέκο Αλεξανδράκη (Αλέκο Σαμιωτάκη)! Κοπέλα με συντηρητικές αρχές κι αρκετά... μαζεμένη, όχι μόνο αντιμετωπίζει κάπως άγαρμπα τον Αλέκο, αλλά όταν στη συνέχεια τον ερωτεύεται, δεν ξέρει πώς να φερθεί! Αιγοκερίνες μου, είστε άφταστες σε όλους τους τομείς της ζωής σας και πραγματικά σας βγάζω το καπέλο! Άξιες, δεν φοβόσαστε να "λερώσετε" τα χέρια σας για να γίνει η δουλειά σωστά! Αλλά... στον έρωτα, στο συναίσθημα, ε, τα βρίσκετε μπαστούνια καμιά φορά. Κι όμως, τίποτα δεν στέκεται για πολύ εμπόδιο στη ζωή σας! Μπράβο σας!

capricorn24 5

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαναστάτης χωρίς αιτία! Ο ένας και μοναδικός Τζέιμς Ντιν, ο ατίθασος Τζιμ στρέφεται μόνος εναντίων πολλών. Μπορεί ο τίτλος να υπονοεί ότι αιτία για την αχαλίνωτη συμπεριφορά του Τζιμ δεν υπάρχει, όμως αν δει κανείς την ταινία, καταλαβαίνει ότι ο Τζιμ τα βάζει, όχι με πρόσωπα, αλλά με ένα ολόκληρο υποκριτικό κατεστημένο. Καλοί μου Υδροχόοι, καμία αλλαγή ποτέ δεν συνέβη χωρίς μια επανάσταση πριν, είτε σε ατομικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Ο τόσο ευρύς τρόπος σκέψης σας κι η ιδιαίτερη ικανότητά σας να οραματίζεστε το μετά, βλέποντας και βιώνοντας το πριν, σας κάνει μοναδικούς, αλλά και τόσο πολύτιμους!

aquarius 24 5

Διάβασε επίσης: Δίδυμος: ο αξιολάτρευτος μπαγάσας!

ΙΧΘΥΣ: Amelie! Υπέροχη ταινία, γλυκιά η πρωταγωνίστρια, η νεαρή Amelie! Αθώα, αγνή, υπέροχη στη μοναδικότητα της, η Αμελί (Ωντρύ Τοτού), περνάει πολλές ώρες ονειροπολώντας, ξεφεύγοντας από την πραγματικότητά της, ενώ μεγαλώνοντας, ούσα ντροπαλή, αφιερώνεται περισσότερο στο να σκορπάει το καλό γύρω της, παρά κοιτώντας τον εαυτό της... Ε! Ιχθύσια συμπεριφορά, 100%! Η καλοσύνη της, η εύθραυστη παρουσία, η τάση για φυγή, μέσα από τα όνειρα, όλα περιγράφουν μια τυπική Ψαρίνα, που εσωτερικεύει όλα τα ερεθίσματα και προσπαθεί να τα αποκωδικοποιήσει. Μελένια ταινία, για το πιο γλυκό ζώδιο!

pisces 24 5
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved