2016 ευχές και δώρα από τον Ζολώτα!

Τα 12 ζώδια διάλεξαν τα ξεχωριστά γούρια τους για το 2016 και μας τα παρουσιάζουν!

2016 ευχές και δώρα από τον Ζολώτα!

ΚΡΙΟΣ

7 KRIOS


Μου πάει το κόκκινο και το ξέρω. Αρπάζω το γυαλιστερό κόκκινο παντατίφ-γούρι σε ασήμι επιχρυσωμένο με κόκκινο σατέν κορδόνι και την υπέροχη red Garnet κόκκινη λεπτομέρεια στο κέντρο, και τρέχω να το δείξω... παντού! Ξέρω από τώρα ότι το πράσινο θα αρέσει στο Ζυγό, αλλά το κόκκινο με εμπνέει και μου πάει τόσο πολύ, δεν το αλλάζω με τίποτα!

ΤΑΥΡΟΣ

4 TAYROS


Τα μεγάλα, γυαλιστερά, επιχρυσωμένα σε ασήμι σκουλαρίκια - γούρι παρακαλώ να μου αμπαλάρετε! Μου ταιριάζουν, μου φτιάχνουν τη διάθεση και, σε αντίθεση με πολλούς εδώ μέσα, εγώ ΞΕΡΩ πώς να τα συνδυάσω και πώς να τα φορέσω με... χάρη!

ΔΙΔΥΜΟΣ

11 DIDYMOI


Πού είναι το μπρελόκ μου με τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου; Γρήγορα να μου το φέρετε, να μπω στο αμάξι, να πάω παντού, να κάνω... τα πάντα! Ε, κι αν είναι από ατσάλι με μπλε σμάλτο και έχει και την υπογραφή Ζολώτα... τι καλύτερο! Το λατρεύω! Λατρεύω και την μαύρη λεπτομέρεια που το κάνει τόσο σικάτο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

3 KARKINOS


Όχι επειδή ο Δίδυμος μπόρεσε και πήρε το μπρελόκ, εγώ θα κάτσω να σκάσω! Μπρελόκ κι εγώ, αλλά εγώ αγάπη μου, το θέλω για τα κλειδιά του παραδείσου... δηλαδή του σπιτιού μου! Με ξετρελαίνει η αλυσίδα του που του δίνει κίνηση και το κάνει τόσο ιδιαίτερο!

ΛΕΩΝ

10 LEON


«Διαμάντια βασίλισσα μου για εσένα» μου είπε και μου φόρεσε το λευκόχρυσο, 18 καρατίων, με διαμάντια μενταγιόν στο λαιμό! Ξετρελάθηκα μόλις το αντίκρισα! Αυτό το παντατίφ-γούρι το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάνεις κεφάλια να γυρίσουν και πολλές να δαγκωθούν από ζήλια! Γάντι μου ήρθε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

5 PARTHENOS


Θέλω να λάμπουν τα αυτάκια μου φέτος! Σκουλαρίκια - κομψοτέχνημα λοιπόν, σε ασήμι γυαλιστερό, και με το Δία πάνω από το κεφάλι μου για όσο μείνει να μου κάνει παρέα, τα θαυμάσια αυτά σκουλαρίκια θα μείνουν μαζί μου!

ΖΥΓΟΣ

9 ZYGOS


Ναι, πράσινο με χρυσό θα φορέσω φέτος! Κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με σμαράγδι! Πράσινο επειδή ως χρώμα με αναζωογονεί, και χρυσό γιατί μου αρέσει καθετί που γυαλίζει! Είδες το σατέν κορδόνι που αυξομειώνεται, τι όμορφα φινιρίσματα έχει; Αλλά και το τελείωμά του, που είναι σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων; Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι το κόκκινο μενταγιόν το καπάρωσε ο Κριός, αλλιώς... θα το άρπαζα κι αυτό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1 SKORPIOS


Αυτό το επιχρυσωμένο γυαλιστερό βραχιόλι - γούρι με κόκκινο σμάλτο και κόκκινο σατέν κορδόνι, που είναι τόσο περίτεχνα minimal σχέδιο, μου αρέσει πολύ. Το γλυκοκοιτάζω καιρό τώρα και τελικά... θα υποκύψω στην γοητεία του! Το φοράω και ξέρω ότι δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα στην εμφάνισή μου. Είμαι τέλεια, κι ας μην... το φωνάζω σαν μερικές μερικές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

8 TOKSOTHS


Δεν είναι υπέροχο το μενταγιόν μου; Παντατίφ - γούρι σε ροζ χρυσό 18 καρατίων με διαμάντι και καδένα σε ροζ χρυσό 14 καρατίων! Και μόνο που το βλέπω... ζαχαρώνω! Υπέροχη δημιουργία, τόσο απλή μα τόσο ολοκληρωμένη και γεμάτη θετική ενέργεια! Μεταξύ μας, δε θα μπορούσα να φορέσω τίποτε άλλο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

2 AIGOKEROS


Τα μανικετόκουμπα - γούρι από ασήμι με μαύρο σμάλτο θα τα φορέσω για να προσθέσω γοητεία στη αψεγάδιαστη εμφάνισή μου. Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ και με υπογραφή Ζολώτα παρακαλώ! Ε, ή έχουμε στυλ, ή δεν έχουμε. Κι εγώ, μισές δουλειές δεν κάνω!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

12 YDROXOOS


Αφού ο Σκορπιός πήρε το μπλε βραχιόλι - γούρι (που, ναι, το είχα βάλει στο μάτι, το ομολογώ), θα πάρω να φορέσω φέτος το κόκκινο-μπορντό με κόκκινο σατέν κορδόνι και το θέμα σε ασήμι επιχρυσωμένο για να κάνω μια όμορφη ανατροπή στη ζωή μου! Ναι, θα λάμψω και δε θα το βγάλω από το πάνω μου! Είναι υπέροχο!

ΙΧΘΥΕΣ

6 IXUYES


Ω, τι όμορφο το μενταγιόν μου! Με μπλε σμάλτο και μπλε σατέν κορδόνι είναι τόσο αγαπημένο και ταιριαστό για τα εμάς τα Ψαράκια για να μας φέρνει τύχη, ενεργοποιώντας την εύνοια του συν-κυβερνήτη μας, του Δία! Μπορώ να το φοράω κάθε μέρα, τόσο πολύ μου αρέσει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved