Ζώδια και Φιλιά: Πώς να τον ξετρελάνεις με βάση το ζώδιό του!

Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να τον φιλήσεις

Ζώδια και Φιλιά: Πώς να τον ξετρελάνεις με βάση το ζώδιό του!

Έρχεται μια στιγμή που θέλεις για πρώτη φορά να φιλήσεις με όλη σου την ψυχή έναν συγκεκριμένο άτομο. Ίσως όμως σου περάσει η σκέψη: «Μήπως το πάω πολύ γρήγορα; Είναι άραγε η κατάλληλη στιγμή; Πρέπει να τον/την φιλήσω; Κι αν το μετανιώσω;»

Παρακάτω, σου υποδεικνύω την πιο κατάλληλη στιγμή για κάθε ζώδιο, η οποία θα εξατμίσει τις αμφιβολίες σου και θα σε αφήσει να απολαύσεις την μαγεία του ερωτικού φιλιού.

12-6-2015 mesa1

Κριός

Όταν δεν το περιμένει. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου και πιάσε τον απροετοίμαστο. Χρειάζεται κάποιον/α άγριο/α και τρυφερό/η ταυτόχρονα, γι' αυτό άφησε το συναίσθημα να σε παρασύρει. Μετά, δε, από μια τεταμένη διαφωνία μπορεί να είναι η καλύτερη συμφιλίωση. Να είσαι τολμηρός/η.

Ταύρος

Όταν εκφράζεις την εκτίμησή σου. Σε μια στιγμή που συνειδητοποιείς ότι είναι εκεί βράχος και όλα όσα έχει κάνει για σένα. Ένα φιλί είναι το ιδανικό ευχαριστώ γι' αυτόν/ην.

Δίδυμοι

Όταν χαμογελά, επειδή είναι κοντά σου. Αν τον/ην κάνεις πραγματικά ευτυχισμένο/η και του/ς δείχνεις ότι τον/ην ακούς, δεν θα τον/ην πείραζε ένα φιλί και συγκεκριμένα εάν το «αφήσεις» απαλά, κοντά σε αυτό το αξιολάτρευτο, νευρικό γελάκι του/της.

12-6-2015 mesa5

Καρκίνος

Όταν τον/την πείσεις ότι είναι ασφαλής μαζί σου. Είναι γνωστό ότι πρώτα πρέπει να αισθανθεί προστατευμένος/η συναισθηματικά, πριν προχωρήσει στο σωματικό επίπεδο. Αν τον/την καταφέρεις να σου ανοιχτεί, ένα φιλί μπορεί να είναι η πιο σωστή κίνηση για να καταλάβει ότι νοιάζεσαι πραγματικά.

Λέων

Όταν θέλεις να του/ης δείξεις ότι θα έκανες οτιδήποτε, για να τον/ην κάνεις δικό/η σου. Φίλησέ τον και διεκδίκησέ τον φανερά και παθιασμένα. Οι Λέοντες ψάχνουν για κάποια που θα τους επιβεβαιώσει ότι είναι τόσο ακαταμάχητοι που κανένας δεν μπορεί να τους αντισταθεί, που θα εκτιμήσουν δεόντως το γεγονός ότι κι εσύ είσαι τόσο... σοφή και εκλεκτική για να τον τιμήσεις.

Παρθένος

Όταν έχει διακρίνει πάνω σου, την καλύτερη πλευρά σου. Είναι γεγονός ότι μπορεί πολύ εύκολα να εντοπίσει τις αδυναμίες σου και να αντιληφθεί τα ελαττώματα σου, πρέπει όμως να του/ης δείξεις ότι τα δυνατά σου σημεία εξουδετερώνουν τις αρνητικές πλευρές σου. Ένα φιλί είναι ο τέλειος τρόπος για να του/της εκφράσεις ότι αξίζεις την προσοχή του/ης.

12-6-2015 mesaa22

Ζυγός

Όταν σου λέει, τι σημαίνεις για αυτόν/ην. Αν σου εκφράσει ότι έχει αισθήματα για σένα, αλλά δεν ξέρει πως να τα διαπραγματευτεί, τότε ένα φιλί είναι ίσως η απάντηση που ψάχνει.

Σκορπιός

Όταν σε κοιτάζει, σαν να είσαι το μόνο που έχει σημασία γι' αυτόν/ην. Αν με άνεση σου προφέρει την εμπιστοσύνη του/ης, τότε είναι που μπορεί να του/ης δώσεις ένα φιλί. Και προετοιμάσου να είναι γεμάτο πάθος και λαγνεία.

Τοξότης

Όταν φαίνεται νευρικός/η ή επιφυλακτικός/η κοντά σου. Είναι σίγουρο ότι θέλει να βεβαιωθεί ότι γνωρίζεις ότι ενδιαφέρεται για εσένα, έτσι, ένα φιλί θα του δώσει αυτή την ευκαιρία.

Αιγόκερως

Όταν αρχίζει να στέλνει ανάμικτα μηνύματα. Πριν αναλάβει δράση, θέλει να αισθανθεί σίγουρος/η ότι κι εσύ αισθάνεσαι με τον ίδιο τρόπο. Συχνά μάλιστα έχει εναλλαγές μεταξύ της απόλυτης αφοσίωσης και της απόμακρης παγωμάρας. Ένα φιλί θα μειώσει την απόσταση.

Υδροχόος

Όταν είσαι έτοιμος/η να πάρεις ένα ρίσκο. Ενώ έχεις αδιαμφισβήτητα συναισθήματα για αυτόν/ην, δεν μπορείς να μαντέψεις τα δικά του/της, έτσι, ένα φιλί θα ήταν το καλύτερο πειστήριο που χρειάζεσαι.

Ιχθύες

Όταν είσαι έτοιμος/η, να μοιραστείς κάτι περισσότερο από τα μυστικά σου. Ο Ιχθύς ενδιαφέρεται να σε ακούει και να είναι πάντα δίπλα σου. Φίλησε τον/ην, αφού του έχεις ανοίξει την καρδιά σου και δείξε του με τον τρόπο σου ότι επιθυμείς ακόμα περισσότερα από αυτόν/ην. Στάση για φιλί, στο σύννεφο Νο9!

Σχετικά άρθρα

Πώς φιλάει ένας άνδρας ανάλογα με το ζώδιό του;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved