Ζώδια: Είσαι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του;

Βγαίνετε ραντεβού, είστε μαζί, τον βλέπεις συχνά, αλλά δεν είσαι σίγουρη για τα αισθήματά του

Ζώδια: Είσαι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του;

Διάβασε παρακάτω τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου:

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο άντρας Κριός είναι ερωτευμένος δεν έχει καμία ανάγκη να είναι το «αφεντικό». Συχνά μάλιστα σε αφήνει να παίρνεις εσύ πρωτοβουλίες. Πάντως, αν καταστρώνετε σχέδια, συναποφασίζετε για το τι θα κάνετε και που θα πάτε και δεν σε παραγκωνίζει για να κάνει πρώτος το δικό του, σίγουρα έχει δαγκώσει γερά τη λαμαρίνα!

*Πάτησε πάνω στην ονομασία κάθε ζωδίου και διάβασε για τις σχέσεις του με τα υπόλοιπα ζώδια*

ΤΑΥΡΟΣ

Η βαθιά... καψούρα του Ταύρου είναι εύκολο να διαπιστωθεί, αφού την εκφράζει κυρίως μέσω του ελέγχου και της ζήλειας. Είναι το ζώδιο που για να νιώσει σίγουρο ότι είσαι απόλυτα δική του μπορεί ακόμα και να σε παρακολουθήσει. Αν, λοιπόν, βγαίνει στην επιφάνεια η κτητική του πλευρά, μπορεί μεν να είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς, αλλά αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα καταλάβεις πότε ένας άντρας Δίδυμος είναι ερωτευμένος, αν σε αφήνει να μιλάς, ακούει αυτά που λες κι όσο πιο πολύ σε παρακολουθεί τόσο ανακαλύπτει τις χαρές που του προσφέρεις. Αν τον ακούς εσύ να μιλά ακατάπαυστα και απλώς συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του, σημαίνει ότι δεν έχεις ακόμα καταφέρει να κατακτήσεις την ανικανοποίητη φύση του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έρωτας αυτού του άντρα δεν μπορεί να κρυφτεί. Αν πράγματι την έχει πατήσει μαζί σου, θα φροντίσει να σε καλέσει σπίτι του και το επόμενο βήμα θα είναι να σε γνωρίσει στη μαμά του, ακόμα και με κάποιο πρόσχημα, γιατί λαχταρά έστω και έμμεσα να πάρει την έγκρισή της. Αν συμβεί το αντίθετο, δηλαδή ξεγλιστράει, βρίσκει διάφορες δικαιολογίες και αποφεύγει να σε πάει σπίτι του, σίγουρα δεν είναι ακόμα έτοιμος συναισθηματικά.

Διάβασε επίσης: Ζώδια και Έρωτας: Πώς αποκαλεί κάθε ζώδιο το άλλο του μισό;

*Πάτησε πάνω στην ονομασία κάθε ζωδίου και διάβασε για τις σχέσεις του με τα υπόλοιπα ζώδια*

ΛΕΩΝ

Αν παριστάνει τον κύριο τέλειο και τον διαρκώς απτόητο, με την περηφάνια του να φτάνει στο ταβάνι, χωρίς να σκύβει επάνω σου με αγάπη και ενδιαφέρον, κρατάει ακόμα πολλές επιφυλάξεις για να σου ανοιχτεί.
Αν όμως ένας άντρας Λέων σ' έχει ερωτευτεί, αρχίζει να δείχνει τα τρωτά σημεία του, το εγώ του εξαφανίζεται και αποκαλύπτει ελαττώματα ή ανασφάλειες. Αν, μάλιστα, τύχει να ζητήσει τη βοήθειά σου, τότε σίγουρα έχεις κατακτήσει ολοκληρωτικά την καρδιά του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ένας Παρθένος είναι ερωτευμένος μαζί σου έχει το δικό του, ιδιαίτερο, τρόπο να σου το δείξει. Προσφέρεται συνεχώς να σε βοηθήσει, να σε εξυπηρετήσει, κάνει «χρήσιμες» προτάσεις και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε... βελτιώσει σε όλους τους τομείς. Όλα αυτά αποτελούν την απόδειξη ότι σε έχει ερωτευτεί. Ίσως κάπου να το βρίσκεις εκνευριστικό αλλά αυτός είναι ο τρόπος του. Αν δεν σε αγαπούσε, δε θα τον ενδιέφερε καθόλου το τι κάνεις!

ΖΥΓΟΣ

Αν θέλει να είναι διαρκώς μαζί σου ή να επικοινωνείτε κάθε τρεις και λίγο γιατί δεν μπορεί μόνος, μάλλον προσπαθεί ακόμα να βρει την ισορροπία μεταξύ σας αλλά δεν είναι απαραίτητα ερωτευμένος μαζί σου. Αντίθετα, αν ο άντρας Ζυγός σέβεται το δικαίωμά σου να πας οπουδήποτε μόνη σου και δε σε παίρνει τηλέφωνο ανά μία ώρα να δει τι κάνεις, αυτό σημαίνει ότι νιώθει αρκετή αυτοπεποίθηση μέσα στη σχέση, σε εμπιστεύεται και είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου.

*Πάτησε πάνω στην ονομασία κάθε ζωδίου και διάβασε για τις σχέσεις του με τα υπόλοιπα ζώδια*

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ο άντρας Σκορπιός είναι πολύ ερωτευμένος, τότε θα το νιώσεις βαθιά στο μεδούλι σου. Δεν θα διστάσει να απομυθοποιηθεί και να σου αποκαλύψει ακόμα και τις πιο σκοτεινές πλευρές του, γιατί μια σοβαρή σχέση κατά την άποψή του σημαίνει να είστε μαζί και στα πάνω και στα κάτω, ό, τι κι αν συμβεί. Αν δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου, δεν ανοίγεται. Θα προστατεύσει τον εαυτό του και δεν θα σου φανερώσει τίποτα.

Διάβασε επίσης: «Του αρέσω;» - Δείτε πως το εκφράζει μέσα από το ζώδιο του

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν κάνεις σχέδια για το μέλλον και τον κοινό σας βίο και δεν... κλωτσήσει ή τον ακούσεις να φλυαρεί με ενθουσιασμό για το κοινό σας μέλλον, το σπίτι που θα μείνετε, τα παιδιά που θα κάνετε ή το σκύλο που θα έχετε, σημαίνει ότι σε έχει ερωτευτεί. Είναι πολύ εύκολη η διάγνωση, γιατί ο Τοξότης δεν αγαπά τη δέσμευση και συνήθως, όταν η συζήτηση περιστρέφεται στα ανωτέρω θέματα, μπορεί να αποθαρρυνθεί, να αναστατωθεί ή να θυμηθεί ότι έχει να πάει σε μια... δουλειά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κι εδώ είναι εύκολη η διάγνωση. Αν ένας Αιγόκερως σε βλέπει στα κρυφά ή σε εμφανίζει σε έναν κύκλο ανθρώπων για τους οποίους δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένος. Αν, όμως, είναι πρόθυμος να σου κλείσει ραντεβού έξω από τη δουλειά του ή να σε γνωρίσει στους συναδέρφους του, είναι σίγουρα φουλ ερωτευμένος μαζί σου! Η δημόσια εικόνα και η σταδιοδρομία είναι τα πάντα για αυτόν, οπότε δεν θα ρισκάρει να σε φέρει σε επαφή, αν δεν σε βλέπει σαν κάτι ξεχωριστό. Όσο πιο ανοιχτός είναι με τα επαγγελματικά του και σε εμπιστεύεται, τόσο περισσότερο σε αγαπά.

*Πάτησε πάνω στην ονομασία κάθε ζωδίου και διάβασε για τις σχέσεις του με τα υπόλοιπα ζώδια*

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο άντρας Υδροχόος είναι δύσκολο να ερωτευτεί λόγω της εγκεφαλικής του φύσης, αλλά όταν του συμβεί δεν του αρέσει να παίζει με τα συναισθήματα κανενός. Γι' αυτό δεν θα προφέρει τη φράση «σ' αγαπάω», αν δεν είναι απόλυτα σίγουρος για το τι αισθάνεται. Από τη στιγμή που θα ξεστομίσει αυτές τις δύο μαγικές λεξούλες, σημαίνει πραγματικά πως είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν σκεφτείς ότι ο άντρας Ιχθύς δεν είναι και ο πιο ακριβής, καθώς συχνά χάνει την αίσθηση του χρόνου, ενώ μαζί σου είναι απίκο και «εγγλέζος» σε όλα, τότε σε έχει ερωτευτεί παράφορα και ανυπομονεί να σε δει. Αν όμως, μέσα στην αφηρημάδα και το χάσιμό του, ξεχνάει τα ραντεβού μαζί σου ή έρχεται πάντα καθυστερημένος, δεν είναι και τόσο... ζεστός απέναντί σου.

*Πάτησε πάνω στην ονομασία κάθε ζωδίου και διάβασε για τις σχέσεις του με τα υπόλοιπα ζώδια*

Διάβασε επίσης: Ζώδια: Πως λένε με τον τρόπο τους το «Σ' αγαπώ»;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved