Μάθε το συναίσθημα που μαγνητίζει το ζώδιό σου

Το θετικό συναίσθημα που έχει κάθε ζώδιο

Μάθε το συναίσθημα που μαγνητίζει το ζώδιό σου

Πως αισθάνεσαι, αυτή τη στιγμή; Είσαι περίεργος/η; Αισιόδοξος/η για αυτά που θα μάθεις για τον εαυτό σου; Μήπως δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα. Μήπως αποσπά την προσοχή σου κάτι άλλο, όπως το ότι είσαι ενθουσιασμένος/η γιατί έρχεται Σαββατοκύριακο ή λυπημένος/η γιατί μόλις χώρισες;

Γνωρίζεις ότι ως άνθρωπος, έχεις συναισθήματα που έρχονται και παρέρχονται. Γνωρίζεις επίσης ότι υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που σου δημιουργούν κάποια συγκεκριμένα. Επίσης, αντανακλούν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις πεποιθήσεις σου, τις σκέψεις σου, τις ανάγκες και τα πράγματα που εκτιμάς.

Αλλά ένα συναίσθημα δεν είναι απλώς κάτι που αισθάνεσαι. Είναι ένας φίλος που προσπαθεί να σου επισημάνει κάτι σημαντικό για εσένα. Ένας φίλος που θέλει να βεβαιωθείς ότι έχεις όλα όσα χρειάζεσαι και να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι έχεις και τι σου λείπει.

Έτσι, σήμερα φιλτράρουμε το θετικό συναίσθημα που έχει κάθε ζώδιο και μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τις δυνατότητές σου και να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου. Οπότε, αξίζει το χρόνο σου να μάθεις τι αισθάνεσαι κάθε φορά, αναλόγως το ζώδιό σου και να καταλάβεις γιατί έχεις αυτά τα συναισθήματα.

4-4-2015 krioygy

Κριός: O γλυκόπικρος συνδυασμός του φόβου και της αδρεναλίνης που κάνει το στομάχι σου να φτερουγίζει, καθώς περιμένεις να επιβιβαστείς σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ.

Ταύρος: Η απαλή ζάλη της υπνηλίας, όταν γλιστράς στην γλυκιά αγκαλιά του αγαπημένου σου πρόσωπου, που συνοδεύεται από μια όμορφη κουβέρτα, λίγο ζεστό κακάο και μια γεμάτη κοιλιά.

Δίδυμοι: Το σπαρταριστό γέλιο- αυτό που σε κάνει να κρατάς την κοιλιά σου- όταν λες μια πραγματικά αστεία ιστορία και όλοι χαμογελούν και σε ακούν προσεκτικά, καθώς εσύ απλά ανυπομονείς να τους πεις περισσότερα.

Καρκίνος: Αυτά τα δάκρυα χαράς στα μάτια σου, όταν κάποιος που είσαι σίγουρος/η ότι πραγματικά σε νοιάζεται, περιγράφει παραστατικά ό, τι αγαπά πάνω σου.

Λέων: Το ακαταμάχητο συναίσθημα που νιώθεις όταν βάφεις τα μαλλιά σου και το χρώμα βγαίνει ακόμα καλύτερα από αυτό που φαινόταν στο κουτί.

Παρθένος: Η αίσθηση της ολοκλήρωσης, όταν αριστεύεις στο τεστ που μελετούσες και ξαγρύπνησες όλη την προηγούμενη νύχτα.

Ζυγός: Η χαριτωμένη γλύκα της ευφροσύνης, που νιώθεις όταν δίνεις σε ένα φίλο/η κάποια από τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σου και ξέρεις ότι ακόμη και κάτι τόσο μικρό μπορεί να φωτίσει πραγματικά την ημέρα του.

3-4-2015 skorpios mesaaa

Σκορπιός: Ένα παθιασμένο, απρόσμενο, αλλά απόλυτα καλοδεχούμενο φιλί σε ένα ζεστό και φωτεινό βράδυ, που συνοδεύεται από μια μακάρια αίσθηση ότι ανήκεις κάπου.

Τοξότης: Να μην μπορείς να κοιμηθείς γιατί κάτι μεγάλο αναμένεις τις επόμενες ημέρες. Οι δυνατότητες τρέχουν μέσα στο μυαλό σου, ενώ η αναμονή και ο ενθουσιασμός κρατούν τα μάτια σου ορθάνοικτα.

Αιγόκερως: Ο τρόπος που χτυπάει η καρδιά σου και οι μυς σου που πάλλονται, καθώς τρέχεις να φτάσεις στην ώρα σου για να ολοκληρώσεις το έργο που σου έχει ανατεθεί. Είναι ικανοποιητικό να γνωρίζεις ότι ναι είσαι κουρασμένος, ναι έχεις καταπονηθεί, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις.

Υδροχόος: Όταν διαβάζεις μεγαλοφώνως ένα ποίημα που έγραψες σε έναν έμπιστο φίλο, αισθάνεσαι συναισθηματικά γυμνός που δείχνεις μια πλευρά του εαυτού σου την οποία συνήθως δεν εκφράζεις, αλλά παρ' όλα αυτά είσαι ικανοποιημένος.

Ιχθύες: Το να περπατάς μέσα από ένα κήπο στη μέση της Άνοιξης και να βρίσκεις ομορφιά ακόμη και στην πιο μικρή γωνία. Και μέσα εκεί, στην ονειρεμένη βλάστηση, ανακαλύπτεις ότι η ζωή είναι πράγματι πολύ ωραία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved