Η Ήρα στο ζώδιο της θυσίας και του ρομαντισμού

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση της Ήρας σε
Παπασταύρου Λίντα
Η Ήρα στο ζώδιο της θυσίας και του ρομαντισμού

από τον Δρ Χρήστο Παΐζη

20100627_Christos_Paizis_6JPEG

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο νερού (συναίσθημα) και σ’ αυτό το ζώδιο είναι δυνατοί:

α) ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη.

β) ο πλανήτης της ουτοπίας και της ψευδαίσθησης, ο Ποσειδώνας.

γ) ο ευεργέτης Δίας.

Άρα στο ζώδιο αυτό η σχέση, ο έρωτας (Αφροδίτη) βρίσκονται πάντοτε σε ένα πλαίσιο ρομαντικό, ουτοπικό (Ποσειδώνας) σε βαθμό, πολλές φορές, υπερβολής (Δία). Γι’ αυτό η Ήρα στο ζώδιο αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως εξής:

-Ο «ιδεατός» σύντροφος πρέπει να είναι ρομαντικός, ευαίσθητος, με καλλιτεχνική ή μεταφυσική ιδιοσυγκρασία.

-Η σχέση να έχει έντονα το στοιχείο του ρομαντισμού, να επιτρέπει να εκδηλώνεται η συναισθηματική φόρτιση.

-Καλλιτεχνικές συζητήσεις, καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, πρακτικές διαλογισμού, μεταφυσικές αναζητήσεις, ρομαντικές βόλτες ειδικά σε θάλασσα είναι μερικοί από τους παράγοντες που μπορεί να επιτρέψουν στη σχέση να «δέσει» ενώ η πεζότητα της καθημερινότητας μπορεί να την υπονομεύσει.

-Το στοιχείο του παρασκηνίου ή της απάτης μπορεί να υπάρχει μιας και το ζώδιο αυτό συνδέεται με καταστάσεις παρασκηνιακές ή «εξαπατητικές».

-Σε περίπτωση απόρριψης, εξαπάτησης η θλίψη είναι δεδομένη, δεν είναι όμως καθόλου σίγουρο πως θα υπάρξει δυναμική εκδήλωση της οργής, όπως συμβαίνει στα 2 άλλα ζώδια του νερού, μπορεί απλώς να εκδηλωθεί ένα παράπονο και να υπάρξει η τάση «θυματοποίησης».

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση της Ήρας σε κάθε ζώδιο, να επισημάνουμε πως θα εκδηλώσει έντονα τις ιδιότητες της αν συγχρόνως:

1) Στο ζώδιο αυτό υπάρχουν και άλλοι πλανήτες.

2) Αν ο πλανητοειδής ενεργοποιεί με όσο το δυνατόν περισσότερη ακρίβεια πλανήτες ή σημεία του ωροσκοπίου π.χ. μια Ήρα στις 25ο Τοξότη θα βγάζει πιο έντονα τη δυναμική της αν κάποιος έχει πλανήτες στον Τοξότη ή στις 25ο των μεταβλητών ζωδίων, ή, έστω, στις 25ο ζωδίων φωτιάς και αέρα (ανοχή 2ο-3ο).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved