Τι κοσμήματα ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο για τα Χριστούγεννα;

Κοσμήματα: Αγοράστε τα ως Χριστουγεννιάτικο δώρο για τον εαυτό σας ή τους φίλους σας!

Τι κοσμήματα ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο για τα Χριστούγεννα;

Δεν υπάρχει τίποτα που φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας, όπως ένα όμορφο περιδέραιο ή κάποια λαμπερά σκουλαρίκια. Διαβάστε παρακάτω τις συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε καλύτερα τα κοσμήματα μόδας, ώστε να ταιριάζουν με το ζώδιό σας ή χρησιμοποιήστε το σαν οδηγό για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας!


Κριός

Σας ταιριάζουν κοσμήματα που τονίζουν την τολμηρή πλευρά σας. Επίσης πρέπει να μεταφέρουν τη φλόγα του χαρακτήρα σας, καθώς είστε ένα ζώδιο της Φωτιάς και έχετε βαπτιστεί στη ζωώδη ενέργεια του Άρη. Ένα περιδέραιο που πρέπει να εγκλωβίζει την ματιά των άλλων και να το κάνει να ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο, κάτι που θα περιλαμβάνει ακόμη μια πτυχή σας: την ανυπόμονη και αυθόρμητη φύση σας. Τις υπέροχες, κόκκινες πέτρες που θυμίζουν φλόγες σε ένα κολιέ, για παράδειγμα, σίγουρα δεν θα τις βαρεθείτε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορεθεί το κόσμημα από το πρωί μέχρι το βράδυ, γεγονός που θα σας κάνει να το επιλέγετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (κι ας είναι γνωστό ότι εύκολα βαριέστε τα ίδια και τα ίδια).


Ταύρος

Σαν γυναίκες με αισθησιακό και γήινο γούστο, θα πρέπει το κόσμημά σας να αντικατοπτρίζει την πτυχή αυτή, προς τιμήν της Αφροδίτης, τον πλανήτη σας, που αντιπροσωπεύει την αγάπη που έχετε για τις περισσότερες επίγειες απολαύσεις. Σκουλαρίκια που θα στάζουν τρυφερή θηλυκότητα. Οι απλές μικρές χάντρες σε απαλό πράσινο του ωκεανού, δένουν με την καθαρή λάμψη μιας ιριδίζουσας μπλε-πράσινης πέτρας. Ένα κόσμημα που επιθυμεί να ταυτιστεί μαζί σας, λόγω της μοναδικότητάς του. Είναι κάτι που μετράει για εσάς, επειδή είναι γνωστό ότι ασχολείστε με το να ζείτε άνετα και όμορφα. Δεν είναι απαραίτητα επιδεικτικό. Το σύνθημά του είναι κοντά στο «να φροντίσει τις αισθήσεις σας».

21122013 mesa tayros


Δίδυμοι

Πολυχρωμία και νεανικότητα παίζουν μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι της έλξης σας προς ένα κόσμημα. Είναι γνωστό επίσης ότι έχετε επίγνωση των αντιθέτων που απαρτίζουν τη ζωή, όπως τη δύναμη της αντίθεσης ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Δερμάτινα βραχιόλια λοιπόν για εσάς με κρύσταλλα που τραβούν τη λάμψη στην γεμάτη φρεσκάδα προσωπικότητα σας, σε πολύχρωμους, φωτεινούς συνδυασμούς του πράσινου, του μωβ και του ροζ. Είναι σημαντικό να στολίζετε τα χέρια σας, καθώς αποτελεί το μέρος του σώματος που κυβερνά το ζώδιο σας. Η ενέργεια και η αγάπη για τη ζωή μπορεί να εκπέμπεται από ακτινοβόλα, συμμετρικά και απλά ακαταμάχητα βραχιόλια, τα οποία μπορείτε να φορέσετε με αυτοπεποίθηση σε οποιασδήποτε ηλικία.


Καρκίνος

Είστε το είδος της γυναίκας που είναι συνήθως εσωστρεφής και της αρέσει να κρατά τα πράγματα για τον εαυτό της. Ως εκ τούτου, το κόσμημά σας θα πρέπει να αντανακλά τόσο την λεπτότητα που είπαμε παραπάνω, όσο και τη συστολή σας απέναντι στη δημοσιότητα. Η «λεπτότητα» αναφέρεται εδώ με την έννοια της επικοινωνίας, κάτι που να μην είναι πολύ φωναχτό και για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει ο χρωματισμός του μενταγιόν να είναι έξυπνος: δηλαδή να μην είναι ούτε πολύ εμφανής και ούτε πολύ κρυφός. Υπάρχει δύναμη στη λεπτότητα. Ένα κόσμημα με λευκό ασήμι και στρας, είναι πιθανό να ανταποκριθεί σε αυτή την προσδοκία σας. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει ένα από τα αγαπημένα σας, σε όλες τις εποχές, ακόμα και όταν ο συναισθηματισμός σας θα είναι σε χαμηλά επίπεδα.


Λέων

Βασιλιάς, σαν το λιοντάρι στη ζούγκλα! Η αγορά σας, φυσικά, θα πρέπει να αντανακλά αυτή την πτυχή και θα ψωνίσετε μόνο το καλύτερο... μενταγιόν στην προκειμένη περίπτωση. Ποιό είναι το ποιο λαμπερό και ιδιαίτερο μενταγιόν από όλα όσα είναι προς πώληση; Φανταστείτε τον τρόπο που ακουμπά τον λαιμό σας και πόσο υπερήφανη θα είστε με τα καλύτερα υλικά του κοσμήματος, που δεν θα επιτρέψουν να επισκιαστείτε από τους άλλους.
Βάζοντας ένα κρεμαστό ακτινοβόλο κόσμημα που είναι όλο λάμψη και αίγλη, με αίσθηση της αρμονίας, της συμμετρίας και της κομψότητας η αξία του δεν μπορεί να αγνοηθεί.

21122013 mesa leonawtgujkl


Παρθένος

Ως μια πολύ διακριτική φύση, ζητάτε η γήινη δύναμη σας να αποτυπωθεί στο κόσμημα. Με το σύνθημά σας, το οποίο είναι «το σχεδόν τέλειο δεν είναι ποτέ αρκετά καλό», απαιτείτε κοσμήματα από καλές εταιρείες, που προσπαθούν να το επιτύχουν αυτό συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μεράκι να κάνουν κάτι που να είναι πάνω από το «αρκετά καλό». Το υλικό για το κόσμημά σας πρέπει να είναι πολύτιμο και ανθεκτικό, ενώ δεν πρέπει να ξεφεύγει από την πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενσωματώνει όλες τις ρεαλιστικές ιδιότητες του κοσμήματος και ότι το χέρι του σχεδιαστή ή κατασκευαστή πρέπει να είναι όσο το δυνατόν τεχνικά καταρτισμένο, δίνοντάς σας ένα κόσμημα που θα είναι αρκετά πρακτικό.


Ζυγός

Η δυνατότητα να γοητεύεστε με κάποιο τρόπο την καρδιά του καθενός, πρέπει να γίνεται με κάποια διακριτικότητα και το κόσμημα σας να ξεχωρίζει με ένα μοναδικό τρόπο. Έναν τρόπο που μπορεί να βοηθήσει να κρύψετε την αινιγματική φύση σας και ταυτόχρονα να τραβήξει την προσοχή, όσον το δυνατόν πιο αρμονικά. Λαμβάνοντας υπόψη τη γοητεία σας, ένα ακαταμάχητο μενταγιόν θα σας κόψει την ανάσα με το τόσο μεράκι και την κομψή σχεδίαση.


Σκορπιός

Η επιθυμία σας είναι να κρατάτε τα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Ως εκ τούτου, μια τσάντα που έχει σχεδιαστεί για εσάς δεν θα πρέπει να ρισκάρει στην αισθητική, την αντοχή ή τη γενική αίγλη. Αυτό που πρέπει να λαμβάνει υπόψη είναι το γεγονός ότι είστε συχνά μια ισχυρή γυναίκα. Πιστεύω ότι είναι το κατάλληλο αξεσουάρ που θα προστατεύει τα καλά κρυμμένα σας μυστικά: Μια μεγάλη σκούρα μαύρη crossbody τσάντα από δέρμα, στολισμένη με λαμπερά κρύσταλλα θα τα κρατήσει ασφαλή.

21122013 mesa skorpios147


Τοξότης

Είστε μια γυναίκα που έχει δυνατή αγάπη για την τέχνη, τους ανοικτούς ορίζοντες και τους άλλους πολιτισμούς. Έχετε μια αίσθηση της περιπέτειας, αλλά θέλετε να συγκεντρώνετε την ενέργεια σας σε κάτι που σας ενθουσιάζει. Τα σκουλαρίκια από κρυστάλλινα τελειώματα και με πολύτιμες χάντρες σε κοραλλί, τιρκουάζ και πράσινο, πάνω απ' όλα αντανακλούν το πνεύμα της περιπέτειας. Ως εκ τούτου, τα σκουλαρίκια αξίζουν τον αγώνα σας και ικανοποιούν τις ανάγκες σας για την ελευθερία, αφού φοριούνται με πολλούς τρόπους, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η επιτυχία αυτής της επιλογής, έχει στόχο να ικανοποιήσει την νομαδική φύση σας και είμαι σίγουρη ότι δεν θα βρει σύντομα το δρόμο του μέσα στο κουτί με τα ξεχασμένα κοσμήματα.


Αιγόκερως

Τι μπορεί να σας κάνει να διαλέξετε ένα κόσμημα; Φυσικά η ποιότητά του. Δεδομένης της τάσης σας να προσκολλάστε σε διάφορες πεποιθήσεις, δεν θα θέλατε να έχετε στην κατοχή σας κατώτερης ποιότητας υλικά. Αφήστε λοιπόν το κόσμημα να επιβληθεί με την παρουσία του. Οι απαλές κρυστάλλινες αποχρώσεις του μωβ, δένουν με τις χάντρες στο χρώμα του ποταμού Αμαζονίου που καταλήγουν σε ένα κομψό ιβουάρ κορδόνι. Αφήστε πάνω απ' όλα το περιδέραιο να κάνει μια δήλωση. Είναι επιβλητικό σαν look, αλλά με όλη τη σιωπή που μπορεί να έρθει από αυτό, υπηρετώντας την κομψή και παράλληλα φιλόδοξη φύση σας.


Υδροχόος

Η δημιουργική έκφραση και η εφευρετικότητα, τόσο στο σχέδιο, όσο και στα χρώματα θα πρέπει να αποτυπώσουν από μόνα τους την ενέργεια του Ουρανού, κυβερνήτη πλανήτη σας. Για εσάς που αγαπάτε τα μη συμβατικά κοσμήματα, το προκλητικό φωσφοριζέ πράσινο που τυλίγεται από χρυσό και πέτρες, σας απελευθερώνει από τις ενστικτώδεις ορμές σας και προβάλει το στυλ σας, το οποίο είναι προσανατολισμένο προς το μέλλον. Η ελκυστικότητα των χρωμάτων εξάπτει το μυαλό σας και ενσαρκώνει αυτό που στην εποχή μας θεωρείται τολμηρό και πρωτοποριακό.

21122013 mesa ydroxoos259


Ιχθύες

Για να λειτουργήσει το κόσμημα μαζί σας, απαιτείται κάποια δεξιότητα. Είστε οι πιο ευαίσθητοι του Ζωδιακού και το περιδέραιό σας θα πρέπει να αντανακλά την άμπωτη και την παλίρροια της θάλασσας ~ ψυχής σας. Έχοντας κατά νου αυτά τα χαρακτηριστικά, οι χρυσές πολλαπλές μεταλλικές αλυσίδες με τα καθαρά κρύσταλλα και τις ημιπολύτιμες σταγόνες τιρκουάζ που δένουν με το φυσικό κοχύλι, επιχειρούν να αιχμαλωτίσουν την φαντασία σας. Ένα περιδέραιο που κάνει θαύματα και αναζητά με κάθε τρόπο να αναδείξει τη δημιουργική και ονειρική φύση σας. Είναι άραγε αρκετά βασανιστικό το άγγιγμα του ή μήπως επαινεί τις φαντασιώσεις σας; Δεν μένει παρά να το ανακαλύψετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved