Η Ήρα στο ζώδιο του νεωτερισμού και της πρωτοπορίας

Σε περίπτωση απόρριψης ή εξαπάτησης η

Παπασταύρου Λίντα
Η Ήρα στο ζώδιο του νεωτερισμού και της πρωτοπορίας

από τον Δρ Χρήστο Παΐζη

20100627_Christos_Paizis_6JPEG

Ο Υδροχόος, όλοι το γνωρίζετε αυτό, είναι το ζώδιο της μεταρρύθμισης και της αλλαγής. Συνδέεται με κάθε τι το πρωτοποριακό και επαναστατικό. Είναι όμως και απρόβλεπτο, μιας και κυβερνάται από τον κατ’ εξοχήν πλανήτη του «ξαφνικού» και του «απρόβλεπτου», τον εκρηκτικό Ουρανό. Ας δούμε, λοιπόν, πώς εκφράζεται η Ήρα στον εκρηκτικό και επαναστατικό χώρο του Υδροχόου:

-Σχέσεις αντισυμβατικές, με συνεχείς διακυμάνσεις, εντάσεις και εναλλαγές. Η ρουτίνα μπορεί να «σκοτώσει» τη σχέση γι’ αυτό πρέπει συνεχώς να ανανεώνεται, διαφορετικά εύκολα μπορεί να τελματώσει και, κατ’ επέκταση, να φθαρεί και να διαλυθεί.

-Ο ιδεατός σύντροφος πρέπει να είναι ευφάνταστος, έξυπνος (οπωσδήποτε), εφευρετικός στην ερωτική συνεύρεση, να μπορεί συνεχώς να κρατά έντονη τη σχέση. Η σχέση αυτή μπορεί να «δέσει», αν υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα πάνω σε πρωτοποριακά θέματα. Μπορεί επίσης να κρατηθεί ή και να δημιουργηθεί μέσω της μοντέρνας τεχνολογίας (π.χ. γνωριμία – συνομιλία μέσω από το διαδίκτυο) ή άλλων Υδροχοϊκών ενδιαφερόντων (αστρολογία, επιστήμη, συνδικαλισμός, πρωτοποριακή τέχνη).

Σε περίπτωση απόρριψης ή εξαπάτησης η αντίδραση μπορεί να κυμαίνεται από την απλή αδιαφορία, την ακραία «παγωμάρα» (όπως και στον Αιγόκερω· μην ξεχνάτε ποτέ πως ο Υδροχόος έχει παραδοσιακό κυβερνήτη τον Κρόνο) και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει και σε εκρηκτικές αντιδράσεις (λόγω Ουρανού) που, όμως, δε θα έχουν διάρκεια (πιθανότητα όμως θα έχουν ένταση).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved