Οικονομική Κρίση-Προτάσεις για κάθε ζώδιο

Ο καλύτερος τρόπος για να ζήσεις με κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις, είναι να το αποδεχτείς
Παπασταύρου Λίντα
Οικονομική Κρίση-Προτάσεις για κάθε ζώδιο

από τη Ρένα Κολιοπάνου

Ο καλύτερος τρόπος για να ζήσεις με κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις, είναι να το αποδεχτείς. Το καλό που θα μπορούσε να προέλθει από αυτήν την κρίση, είναι να μάθουμε να αναζητούμε και να χρησιμοποιούμε τρόπους, για να κάνουμε μια θετική διαφορά στην ζωή μας και των άλλων. Αναλόγως ζωδίου, μπορούμε να εστιάσουμε στα μικρά πράγματα της καθημερινότητας, που μπορούν να επιφέρουν την αλλαγή και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε απέναντι στην οικονομική ύφεση.

ΚΡΙΟΙ


Οι Κριοί όσο γρήγορα βγάζουν χρήματα τόσο γρήγορα τα σπαταλούν. Πρέπει να αλλάξουν τα δεδομένα τους, μπροστά στην οικονομική κρίση που μαστίζει την εποχή μας. Ο παρορμητικός τους χαρακτήρας ίσως αντιμετωπίσει επιπόλαια στην αρχή το γεγονός, ότι θα πρέπει να επιλέγουν που και πως θα ξοδεύουν τα χρήματα τους. Καλό είναι να αποφεύγουν τις γρήγορες αποφάσεις και να αγοράζουν με σύνεση.


Οι Κριοί λατρεύουν την κίνηση και τα σπορ, αντί λοιπόν να τρέχετε στα γυμναστήρια και να πληρώνετε συνδρομές, προτιμήστε τα πάρκα η τα γήπεδα της πόλης σας. Επίσης οι δήμοι σε ορισμένες περιοχές διαθέτουν δωρεάν η οικονομικά γυμναστήρια και κολυμβητήρια.


Καταργήστε την ηλεκτρική κουζίνα και κάντε μπάρμπεκιου. Οι Κριοί λατρεύουν το κρέας και ιδίως ψημένο στα κάρβουνα. Άλλωστε είναι και μια ευχάριστη διασκέδαση που μαζεύει όλη την οικογένεια μαζί και σαφώς τρώτε πιο υγιεινά.


Ο τομέας των πωλήσεων νομίζω θα σας πηγαίνει γάντι. Μπορείτε να πουλήσετε τα πάντα σχετικά εύκολα. Ιδίως κάτι που θα είχε να κάνει με αυτοκίνητο, βίδες η εξαρτήματα. Γι’ αυτό βρείτε τις ελεύθερες ώρες που έχετε να ασχοληθείτε με κάτι σχετικό.
Επίσης ο κόπος σας στο γυμναστήριο και στα σπορ θα μπορούσε να μην πάει χαμένος, αν επιλέγατε να γίνετε personal trainer. Για σκεφτείτε το!!!


H φυσική σας κατάσταση και η γρηγοράδα σας επιτρέπει και μια απασχόληση ως προσωπικό ασφάλειας. Αν διαθέτετε και την τόλμη βέβαια!

ΤΑΥΡΟΙ


Τι θέλατε και «ξεκουνάγατε» τον φιλήσυχο Ταύρο από την ήρεμη ζωή του; Μισεί τις αλλαγές και οποιαδήποτε περικοπή από τις αγαπημένες του συνήθειες μοιάζει βουνό γι αυτόν. Θα δυσκολευτεί να αποδεχτεί ότι πρέπει να πάρει μικρότερο πορτοφόλι, αλλά σιγά σιγά και υπομονετικά θα ενστερνιστεί την αλλαγή.


Ξέρω πως η αγαπημένη σας συνήθεια είναι το μαγείρεμα και οι gourmet συνταγές, άλλα πέρα από τα βιβλία μαγειρικής που μπορείτε να αγοράσετε μπορείτε να βρείτε διαφορές συνταγές στο διαδίκτυο δωρεάν.


Η μεγάλη σας ανάγκη για γλυκό σας οδηγεί επίσης στην υπερκατανάλωση γλυκών, όποτε αν έχετε δέντρα με φρούτα όπως π.χ. πορτοκαλιές, κερασιές, ροδακινιές μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάχνετε νόστιμες μαρμελάδες και υγιεινές.


Επίσης θέλετε να είστε πάντα περιποιημένοι και η ομορφιά παίζει σπουδαίο ρόλο στην ζωή σας. Δεν χρειάζεται λοιπόν να απαρνηθείτε το κομμωτήριο σας μέσω κρίσης. Πολλές σχολές κομμωτικής για να εξασκηθούν οι τελειόφοιτοι σπουδαστές τους, αναλαμβάνουν το χτένισμα σας η την βαφή των μαλλιών σας με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.


Η κηπουρική είναι μια από ασχολίες που σας ηρεμούν και σας φέρνουν κοντά στην Γη που είναι και το στοιχείο σας. Φυτέψτε, ακόμη και σε μια βεράντα, γλάστρες με μυρωδικά και βότανα η αν έχετε κήπο, λαχανικά και δέντρα. Έκτος από ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για να φτιάχνετε ωραία γευστικά πιάτα, βοηθούν και στην γραμμή σας. 2 σε 1 λοιπόν !!!

Στην τελική, η αγάπη σας γα το φαγητό μπορεί να σας βοηθήσει και οικονομικά. Θα μπορούσατε να φτιάξετε μια σπιτική επιχείρηση οπού θα προμηθεύετε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις με τις σπεσιαλιτέ σας και τα γλυκά σας, κάτι σαν catering.

Μια ακόμη λύση είναι να πουλάτε τα προϊόντα σας που έχετε καλλιεργήσει στον κήπο σας σε υπαίθρια αγορά. H ακόμη και να κάνετε τον κηπουρό με ανταμοιβή στην γειτονιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Δεκτικοί στις αλλαγές και ευπροσάρμοστοι. Οικονομική κρίση; Τι ανέκδοτο είναι αυτό; Για σας η αστάθεια και οι γρήγορες εναλλαγές του χρήματος στην τσέπη σας, είναι γνωρίσματα που τα κατέχετε. Τα διάσπαρτα ενδιαφέροντα σας και η ευέλικτη νοημοσύνη σας δεν θα αφήσει να σας πάρει από κάτω.


Η επικοινωνία με τον κόσμο είναι από τα σημαντικότερα στοιχειά της ύπαρξης σας, έτσι αντί να συνομιλείτε ώρες ατελείωτες στα τηλέφωνα, προγραμματίστε να βλέπετε από κοντά τους φίλους σας η τους συγγενείς σας.


Αν πάλι είναι αδύνατο τότε χρησιμοποιείστε τα προγράμματα των εταιρειών της κινητής τηλεφωνίας που προσφέρουν δωρεάν μηνύματα, δωρεάν χρόνο ομιλίας και δωρεάν χρόνο ακόμη και στο ιντερνέτ!!!


Αντί για μηνύματα χρησιμοποιείστε email η και γράμματα!! Η κατεβάστε το Skype, για να απαλλαγείτε μια και καλή από τα τηλέφωνα.


Γραφτείτε στην δημοτική βιβλιοθήκη και διαβάστε τα αγαπημένα σας βιβλία. Η ανταλλάξτε τα με των φίλων σας κι έτσι η περιέργειά σας θα βρίσκει συνέχεια καινούργιους τίτλους για να βρίσκεται σε νοητική διέγερση.


Η σχέση σας με τον τηλέφωνο είναι παροιμιώδης. Μήπως όμως αν περνάγατε τις ώρες σας πουλώντας κάτι, από το να φλυαρείτε άσκοπα ωφελούσε και το πορτοφόλι σας;

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα λύση για δουλειά είναι να κάνετε και τον/την δημοσιογράφο στην τοπική σας εφημερίδα η σε ένα site. Θα γράφατε άρθρα που με την ευγλωττία και το χιούμορ σας θα τα ντύνατε και έτσι θα βγάζετε και κάποιο χαρτζιλίκι δημιουργικά!!! Αν πάλι δεν σας προτιμήσουν μπορείτε απλά να την μοιράζατε αυτή όπως και άλλα έντυπα. Καλό είναι να βρισκόσαστε και σε κίνηση!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΙ


Αν καταφέρει να ξεπεράσει το άγχος που του έχει επιφέρει η οικονομική κρίση, θα καταλάβει πως δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Η οικονομική κρίση βεβαία μπορεί να τους οδηγήσει σε κρίση ανασφάλειας κάνοντας την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χειρότερη. Ψυχραιμία! Πάντα υπάρχουν τρόποι:


Η ανθρωπινή ζεστασιά είναι αυτό που κρατάει τους Καρκίνους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ατσάλινους. Κάντε συνήθεια τα Κυριακάτικα τραπέζια που μαζεύεται όλη η οικογένεια και μοιραστείτε οικογενειακές στιγμές όλοι μαζί. Κάθε Κυριακή μπορείτε να μαζεύεστε και σε διαφορετικό συγγενικό σπίτι, μοιράζοντας έτσι τα έξοδα ισότιμα και ενισχύοντας την οικογενειακή θαλπωρή.


Μην ξοδεύετε χρήματα σε νταντάδες, αν έχετε γονείς, καλύτερα είναι να αφήσετε τα παιδιά σας μαζί τους. Θα δώσουν την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζονται και θα εμφυσήσουν την έννοια των οικογενειακών δεσμών που τόσο πολύ σέβονται οι πατροπαράδοτοι Καρκίνοι.


Επίσης καλό θα ήταν να δωρίσετε η να πουλήσετε όλα τα παλιά αντικείμενα όπως ρούχα, παπούτσια, συσκευές και συλλογές. Είναι γεγονός ότι οι Καρκίνοι δένονται με τα πράγματα και καθετί είναι σημαντικό και γεμάτο αναμνήσεις για αυτούς, όπως π.χ. το ρολόι του αγαπημένο παππού η το πρώτο φαρμάκι που φόρεσε το μικρό τους όταν γεννήθηκε. Έτσι όμως και χώρο αποκτάτε και μπορείτε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα.


Αν πάλι θέλετε να αλλάξετε το σπίτι σας και να το διακοσμήσετε με έναν φθηνό τρόπο, ανατρέξετε στα παλαιοπωλεία και αγοράστε αντικείμενα άξιας που είναι όμορφα, οικονομικά και αναδίδουν μια αίσθησης νοσταλγίας στον χρόνο. Θα τα λατρέψετε!!!


Οι Καρκίνοι είναι άνθρωποι της προσφοράς και η συμπαράσταση απέναντι στους αδύναμους και αδικημένους θα τους κάνει να νιώσουν συναισθηματικά ευτυχισμένοι. Πάρτε μέρος σε ομάδες που βοηθούν ανθρώπους η μαγειρέψτε σε συσσίτια που οργανώνουν οι δήμοι για τους απόρους.


Ένα ακόμη επάγγελμα που θα βοηθήσει τους γλυκούς Καρκίνους να δώσουν την φροντίδα τους είναι και το baby sitting.

ΛΕΟΝΤΕΣ


Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θα στεναχωρηθούν λίγο παραπάνω, για τις οποιοσδήποτε αλλαγές πρέπει να αποδεχτούν πάνω στις πολυτέλειες της ζωή τους. Άλλα ακόμα και σε καιρούς κρίσης μπορούμε να περάσουμε όσο το δυνατόν βασιλικά μπορούμε.
Το θέαμα είναι σημαντικό γι αυτούς κι όταν δεν πρωταγωνιστούν στην σκηνή της ζωής τους απολαμβάνουν να το βλέπουν. Πολλές σκηνές και θέατρα προσφέρουν μειωμένο εισιτήριο ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ένας ακόμη τρόπος είναι να μαζεύετε φίλους στο σπίτι και να κάνετε βραδιά καραόκε. Εκεί σίγουρα μπορείτε να τραβήξετε τα βλέμματα όλων πάνω σας και να νιώσετε σαν σταρ της βραδιάς, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο σας.


Επίσης πολλά sites προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια για να παρακολουθήσετε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις σε τιμές πολλές φορές και κάτω από την μισή. Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές, που νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί ανεβάζουν και θεατρικές παραστάσεις εντελώς δωρεάν. Ψάξτε το!

Λατρεύετε επίσης τα κοσμήματα, ειδικά τα χρυσά, αλλά στους καιρούς που ζούμε ο χρυσός δεν μας φέρνει κοντά, αντίθετα μάς απομακρύνει. Δημιουργήστε εξίσου πολυτελή κοσμήματα, απλά αγοράζοντας διάφορα πετράδια η απομιμήσεις πετραδιών και φτιάξτε μόνη σας τα δικά σας. Εκτός από ότι θα τα κάνετε τόσο εντυπωσιακά όσο εσείς θέλετε, θα έχουν και την προσωπική σας πινελιά που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Mπορείτε ακόμη και να τα πουλήσετε!!! Θα αναγνωριστεί και το μοναδικό σας ταλέντο.

Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε σε διαφημιστικά η θεατρικές παραστάσεις ως κομπάρσος και εκτός από τη φήμη που θα σας δώσει, θα ενισχύσει και την βασιλική τσέπη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ


Οι Παρθένοι σαφώς και δεν θα τους είναι δύσκολο να αφομοιωθούν τις οποιοδήποτε αλλαγές επέφερε η οικονομική κρίση στην τσέπη τους και τις συνήθειες τους. Ούτως η άλλως επιλέγουν να ζήσουν λιτά και συντηρητικά με η χωρίς οικονομική ύφεση.
Κρατάτε τις αποδείξεις από ότι ψωνίζετε γιατί έτσι θα μπορέσετε να ελέγχετε τα έξοδα σας και να απαλλαγείτε από τον φόρο του εισοδήματος.


Επίσης καλό θα ήταν να αγοράζετε τις προσφορές 2 σε 1 των προϊόντων και να εξασφαλίσετε δυο προϊόντα στην τιμή του ενός!!! Αγοράστε τα ψώνια της εβδομάδας στις λαϊκές, οπού μπορείτε να προμηθευτείτε φθηνότερα προϊόντα και μαγειρέψτε μια φορά στον φούρνο όλα τα φαγητά μαζί. Τα βάζετε στην κατάψυξη και, εκτός από ότι κάνετε οικονομία του ηλεκτρικού ρεύματος κρατάτε και την κουζίνα καθαρή όλη την εβδομάδα.


Η σχολαστικότητα με την υγεία σας οδηγεί πολλές φορές στον γιατρό άσκοπα. Εκμεταλλευτείτε επιτέλους τα Ασφαλιστικά ταμεία που πληρώνετε, ακόμη και αν έχουν ουρά. Τουλάχιστον θα γλιτώσετε από τα έξοδα του ιδιωτικού γιατρού και ίσως σας μετριάσει την επιμονή με την υγεία σας και τα μικρόβια.

ΖΥΓΟΙ


Σαν παιδιά της Αφροδίτης ο καλλωπισμός και το καλό γούστο είναι συνώνυμα σας. Και η οικονομική κρίση δεν θα σας εμποδίσει να παραιτηθείτε από αυτά. Φυσικά υπάρχουν τρόποι για να τα καταφέρετε.


Πολλές μεγάλες εταιρίες πριν βγάλουν στην κυκλοφορία τα καλλυντικά τους, χρησιμοποιούν γυναίκες που θα δοκιμάσουν τα προϊόντα τους δίνοντας τους και τα καλλυντικά δωρεάν. Επίσης σε περιόδους όπως το Πάσχα, τα Χριστούγεννα τα προϊόντα διατίθενται σε συσκευασίες δώρου με πολλά καλλυντικά μέσα, που αν τα περνάμε ξεχωριστά θα κόστιζαν μια περιουσία.


Μπορείτε όμως και να επιλέγετε όχι τόσο γνώστες μάρκες που κάνουν και την ίδια δουλειά άλλα παράλληλα είναι πιο συμφέρουσες για το πορτοφόλι σας. Φυσικά η καλύτερη λύση είναι να ψάξετε στα συρτάρια και το ψυγείο της κουζίνας σας οπού θα σας δώσουν και πιο εύκολες λύσεις με χωρίς πολύ κόστος, για να διατηρήσετε την όμορφη εμφάνιση σας.


Μπορείτε ακόμη να δώσετε ένα συν στην εμφάνιση σας και στο στυλ σας μεταποιώντας τα παλιά σας ρούχα. Ένα φιογκάκι η διαφορετικά κουμπιά θα μετατρέψουν την πολύτιμη σας γκαρνταρόμπα σε καινούργια κάτι που τόσο έχετε ανάγκη, εσείς οι Ζυγοί.


Χρησιμοποιείστε το καλό σας γούστο και την αίσθηση της καλής διακόσμησης που έχετε κι ως μέσον για να κερδίσετε χρήματα. Έχετε σκεφτεί να πουλήσετε τις γνώσεις που διαθέτετε μετά από τόσα περιοδικά μόδας και διακόσμησης που έχετε διαβάσει;


Φτιάξτε τα σπίτια φιλών, διακοσμήστε βιτρίνες μαγαζιών η αναβαθμίσετε το στυλ των φιλών σας με χρηματική ανταμοιβή.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ


Ένα μειδίαμα φάνηκε στα χείλι σας όταν ακούσατε οικονομική κρίση για πρώτη φορά. Είπατε θα το βάλω κάτω και δεν θα με νικήσει. Θα ψάξω να βρω όλα τα αιτία που μας οδήγησαν εδώ και θα την εκδικηθώ βιώνοντας την καθημερινότητα μου όσο το δυνατόν καλυτέρα. Παλιόκριση!!!


Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό για τους Σκόρπιους και τον τρόπο που μπορούν να αντιμετωπίσουν την κρίση είναι το σεξ. Άλλωστε έρευνες αποδεικνύουν ότι το σεξ είναι ο νούμερο 1 τρόπος για να αντιμετωπιστεί. Άλλα είμαι σίγουρη ότι εσείς το γνωρίζετε ήδη.


Θα μπορούσατε να γράψετε ένα διήγημα με πλοκή γεμάτη μυστήριο, έρωτα και έγκλημα. Μπορεί το συγγραφικό σας ταλέντο να αναδείξει την σκοτεινή πλευρά σας και να σας κάνει διάσημους και λίγο πιο πλούσιους.
Πάρτε μέρος σε δωρεάν σεμινάρια που σκοπό έχουν να αναπτύξουν την ψυχή, να γνωρίσετε το κάρμα σας και ποιοι ήσασταν στην προηγούμενη ζωή.


Εάν θέλετε να βγάλετε ένα επιπλέον εισόδημα δεν θα ήταν κακή ιδέα να δουλέψετε στις τηλεφωνικές γραμμές των 090. Θα μπορούσατε άνετα να ξεδιπλώσετε την σεξουαλική πλευρά του χαρακτήρα σας χωρίς να γίνετε γνωστοί.


Επίσης, αν κατέχετε την γνώση των Ταρώ ή της Αστρολογίας ή πάλι ξέρετε να εξηγείτε όνειρα, θα μπορούσατε να γίνετε ένας άριστος Μελλοντολόγος η Αστρολόγος. Φυσικά η έμφυτη διαίσθηση σας βοηθά εδώ.

ΤΟΞΟΤΕΣ


Καιρός για τα κεφάλια μέσα αγαπημένοι μου Τοξότες. Εκεί που κατασπαταλούσατε ότι λεφτά ερχόταν στα χέρια σας ήρθε η ώρα να αρχίζετε να αποκτάτε κουμπαρά!!!


Είστε από τους ανθρώπους που δεν θα μπορέσουν να μείνουν μέσα στο σπίτι για πολύ μιας και η περιπέτεια σας προσκαλεί συνέχεια στον έξω κόσμο. Εφοδιαστείτε με ένα καλό ποδήλατο που θα σας φέρνει και σε επαφή με την φύση που τόσο αγαπάτε.


Ακόμη όμως κι αν χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο, επιλέξτε την κοντινότερη απόσταση για τον προορισμό σας και προτιμήστε τα βενζινάδικα με φθηνή βενζίνη. Αν ο δρόμος σας συμπίπτει με άλλων, τότε μοιραστείτε το αυτοκίνητο για την δουλειά η την έξοδο. Την επόμενη φορά θα πάρουν αυτοί το δικό τους κι έτσι θα μοιράζεστε το κόστος.


Επίσης η ανάγκη εξερεύνησης και ανακάλυψης νέων τόπων σας οδηγεί συχνά σε ταξίδια. Ψάξτε τα site που πια προσφέρουν την διαμονή σας σε τιμές πολύ φθηνότερες από πριν. Επιλέξτε να τα επισκεφτείτε σε εποχές με χαμηλότερη τουριστική κίνηση. Π.χ. επιλέξτε βουνό το καλοκαίρι και νησί το χειμώνα.


Αν πάλι θέλετε να ταξιδέψετε εξωτερικό, κλείστε τα εισιτήρια σας τουλάχιστον δυο μήνες νωρίτερα γιατί έτσι θα έχετε καλύτερη τιμή.
Μια οικονομική πρόταση βεβαία είναι και το ελεύθερο κάμπινγκ!!! Στην Ελλάδα θεωρείται παράνομο άλλα για εσάς αποτελεί στάση ζωής.


Μπορείτε όμως να αξιοποιήσετε και την διάθεση σας για δραστηριότητα και περιπέτεια επισκεπτόμενοι αρχαιολογικούς χώρους που είναι ανοικτοί από 1 Νοέμβριου μέχρι 31 Μάρτιου, κάθε πρώτη Κυριακή εντελώς δωρεάν. Φορέστε τα αθλητικά σας και πηγαίνετε να γίνετε ένας μικρός Ιντιάνα Τζοουνς.


Ακόμη μπορείτε να εργαστείτε ως ξεναγός το καλοκαίρι η το χειμώνα μιας και σε αυτές τις περιόδους υπάρχει ζήτηση και έτσι θα αξιοποιήσετε και την ανάγκη δραστηριότητας άλλα και το φιλικό χαμόγελο σας.
Είναι γνωστό ότι λατρεύετε τα ζώα κάθε είδους. Αν θέλετε ένα εξτρά εισόδημα μήπως να προσφερθείτε να βγάζετε βόλτα επί χρημασι τα ζωάκια των γνωστών σας. Τα ζώα ούτως η άλλως σας λατρεύουν!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ


Θεωρώ ότι όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση οι Αιγόκεροι έμειναν ατάραχοι. Σίγουρα είχαν κάνει τις σωστές επενδύσεις που δεν θα τους αφήναν ξεκρέμαστους στους δύσκολους καιρούς. Ακόμη και τώρα η οργάνωση τους στον οικονομικό τομέα θα τους τοποθετεί σε καλύτερη βάση από ότι των άλλων του ζωδιακού κύκλου. Όμως μερικά tips παραπάνω δεν θα τους χαλούσαν.
Αν έχετε χρέη από δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, μπορείτε να τα μεταφέρετε σε άλλη τράπεζα και να τα αλλάζετε κάθε έξη μήνες για να κερδίζετε το χαμηλότερο επιτόκιο.


Επίσης χρησιμοποιείστε τις κάρτες αντί μετρητών αρκεί να πληρώνετε μέχρι το τέλος του μήνα όλο το ποσό που χρεώθηκε. Με αυτό τον τρόπο κερδίζετε εκπτώσεις και προσφορές για επόμενες αγορές σε διάφορα καταστήματα.


Επιπρόσθετα ελέγχετε τον τόκο των πιστωτικών σας καρτών γιατί πολλές φόρες ανεβαίνει χωρίς να το πάρετε χαμπάρι.


Και όσον το δυνατόν πιο γρήγορα ξεχρεώστε τις κάρτες σας, αρχίζοντας με εκείνη που έχει το χαμηλότερο ποσό.


Αν αντέχει η τσέπη σας οικονομικά επενδύστε σε ξένες μετοχές και ομόλογα. Σε περίπτωση που το εγχώριο νόμισμα πάρει την κατιούσα τουλάχιστον να έχετε κάποιο σεβαστό ποσό σε ξένο νόμισμα.


Η σωστή οικονομική κρίση που έχετε και η οργανωτικότητά σας μπορεί να σας δώσει και δουλειά την περίοδο που γίνονται οι φορολογικές δηλώσεις. Κάντε τις επί αμοιβή για τους γνωστούς σας. Η δώστε τους συμβουλές για το Χρηματιστήριο.


Η οργάνωση και η λεπτομέρεια μπορούν να σας βοηθήσουν και σε εργασίες όπως μεταφράσεις η διόρθωση κείμενων και θα δείτε ότι μπορείτε να κερδίσετε εύκολα και σταθερά μια καλή ανταμοιβή.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ


Οι Υδροχόοι είμαι σίγουρη πως πίσω από την οικονομική κρίση οραματίστηκαν τον νέο κόσμο που θα έρθει. Εγκλιματίστηκαν στα νέα δεδομένα εύκολα και σίγουρα θα έχουν σκεφτεί τους πιο πρωτότυπους κι ευφαντάστους τρόπους να την αντιμετωπίσουν.


Η τεχνολογία και η πρωτοτυπία είναι στο αίμα σας κι αν περίμενα κάποιον να πάρει ένα υβριδικό αυτοκίνητο αυτός θα ήταν ένας Υδροχόος. Μπορεί βέβαια να είναι λίγο ακριβό τώρα, άλλα η τιμή που θα φτάσει αργότερα η βενζίνη θα αναπληρώσει το κόστος. Συν ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον.


Φτιάξτε ένα blog για ένα θέμα που κατέχετε καλά, ξέρετε από αυτά τα πρωτότυπα και περίεργα που απασχολούν το μυαλό σας. Αν έχει και υψηλή επισκεψιμοτητα τόσο το καλύτερο. Μπορείτε να προσθέσετε την εφαρμογή Ads by Google που είναι ένας τρόπος να κερδίζετε χρήματα. Στο blog σας επιτρέπεται στην Goοgle να αναρτήσει διαφημίσεις και κάθε φορά που γίνεται κλικ πάνω σε μια από αυτές εσείς πληρώνεστε με κάποιο ποσό!!!


Ακόμη Μπορείτε να δουλέψετε σαν dj η φωτογράφος σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Την τεχνολογία την παίζετε στα δάκτυλα σας. Με έναν καλό εξοπλισμό και με λίγη σχετικά πείρα μπορείτε να κάνετε τον κόσμο πιο όμορφο. Είτε ακουστικά είτε οπτικά.

ΙΧΘΥΕΣ


Οι Ιχθύες νιώθουν λίγο έξω από τα νερά τους από την στιγμή που η κρίση χτύπησε το πορτοφόλι τους. Χαμένοι στο ονειρικό τους κόσμο, θεωρούν ότι είναι ένας κακός εφιάλτης και σύντομα θα ξυπνήσουν από το όνειρο. Άλλα θα προσγειωθούν λίγο ανώμαλα όταν καταλάβουν ότι αυτή πια θα είναι η πραγματικότητα μας. Να μερικοί τρόποι να ξεγλιστρήσουν από αυτή την άσχημη θέση:


Οργανώστε βραδιές DVD στα σπίτια σας. Ανάψτε τα κεριά και το τζάκι και καλέστε φίλους για να δείτε ταινίες που έχετε κατεβάσει- παράνομα η μη- από τα πειρατικά sites. Είναι δωρεάν και θα σας χαρίσει λίγη από την μαγεία του κινηματογράφου.


Ένας ακόμη τρόπος είναι να ανταλλάξετε τα DVD από τις Κυριακάτικες εφημερίδες με αυτά των φιλών σας. Έτσι και περισσότερες ταινίες θα δείτε και εξοικονομήσετε χρήματα από ότι αν τις νοικιάζετε.


Το νερό είναι σημαντικό για εσάς Ψαράκια κι όταν βρίσκεστε κοντά σε αυτό ηρεμείτε. Έχετε σκεφτεί ότι μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν spa και θαλασσοθεραπεια σε θερμές πήγες και ιαματικά λουτρά που είναι δωρεάν; Περά από ότι τονώνουν τον οργανισμό σας, ανακουφίζουν και από χρόνιους πόνους.


Αν κανονίζετε έξοδο για ποτό εκμεταλλευτείτε τα γεγονός ότι μερικά μπαρ σερβίρουν ποτά και κοκτέιλ σε χαμηλότερη τιμή συγκεκριμένες ώρες. Τουλάχιστον αν παραπιείτε θα γυρίσετε νωρίς στο σπίτι!!!


Το ονειροπόλημα και ο ρομαντισμός είναι στοιχειά απαραίτητα για να είστε συναισθηματικά υγιείς. Μην αφήσετε την οικονομική κρίση να σας πάρει από κάτω. Πάρτε το ταίρι σας χεράκι κι ανεβείτε στο Λυκαβητό η οποιοδήποτε ειδυλλιακό σημείο, ακόμη και τον χειμώνα, μπορείτε να μείνετε μέσα στο αυτοκίνητο και να βλέπετε αγκαλιασμένοι την θέα από ψηλά. Σε τέτοιους καιρούς το να είμαστε κοντά με τον συνάνθρωπο μας είναι σημαντικό.


Πηγαίνετε για ψάρεμα και πιάστε ψαριά της εποχής και του τόπου σας και πουλήστε τα στις τοπικές ψαραγορές η σε γνωστούς σας, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την οικονομική σας κατάσταση.


Η πάλι δουλέψτε τα βραδιά στο μπαρ της περιοχής σας σαν μπάρμαν. Θα είστε πολύ κοντά στο αλκοόλ που σας αρέσει άλλα το ότι δουλεύετε για το χαρτζιλίκι σας πιστεύω θα σας κρατήσει μακριά και νηφάλιους.


Υ.Γ. Μην ξεχνάτε η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved