Πώς φιλάει ένας άνδρας ανάλογα με το ζώδιό του;

Τα φιλιά του κάθε εκπρόσωπου του ζωδιακού που θα σας αναστατώσουν

Πώς φιλάει ένας άνδρας ανάλογα με το ζώδιό του;

Μια απλή συνάντηση των χειλιών. Μια πραγματική απόλαυση με μικρή προσπάθεια. Οι μελέτες δείχνουν ότι μια γυναίκα ανακαλύπτει ό, τι χρειάζεται να ξέρει για τον πιθανό εραστής της, από το πρώτο κιόλας φιλί μαζί του. Ένα φιλί πυροδοτεί μια σειρά νευρικών μηνυμάτων και χημικές ουσίες που μεταδίδουν ερεθίσματα, σεξουαλική διέγερση, συναισθήματα εγγύτητας, κίνητρα και ακόμα και ευφορία. Σήμερα βάζουμε κάτω από το πρίσμα της Αστρολογίας, το φιλί κάθε άνδρα του Ζωδιακού κύκλου.

Ποιό είναι το μυστικό για ένα φιλί που θα κάνει να τρέξει καυτό το αίμα στις φλέβες για κάθε μια από εμάς;

Κριός

Ο Κριός μπορεί να διοχετεύσει όλη αυτήν την φλογερή κόκκινη ενέργεια του Άρη, σε μια καυτή σωματική εμπειρία. Το φιλί του έχει τον τρόπο που προσεγγίζει οτιδήποτε άλλο, είναι απολαυστικά παρορμητικό. Πως; Με ανοιχτό το στόμα, χώνει την γλωσσά του βίαια σαν καθετήρας και την στροβιλίζει στην ευαίσθητη επιδερμίδα μέσα στο στόμα μας.

Ταύρος

Αργό και αισθησιακό το φιλί του, με περισσότερη διάρκεια από κάθε άλλου ζωδίου. Η αίσθηση της αφής και της γεύσης είναι σημαντικές, οπότε μπορεί να διαλέξει να σας περάσει κάτι με έναν αισθησιακό τρόπο - ίσως ένα κομμάτι σοκολάτας, φρούτων ή πάγο. Το κρατεί απαλά ανάμεσα στα χείλη του και αφήνει το στόμα σας να το αγγίξει. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί τη γλώσσα του για να πιέσει το αντικείμενο στο στόμα σας.

Δίδυμος

Σέξι και παιχνιδιάρικο το φιλί του, με μια διαδικασία που πάει κάπως έτσι: Πρώτα, η ματιά. Στη συνέχεια, το κλείσιμο του ματιού ή/και χαμόγελο, ακολουθούμενο από τις πρώτες λέξεις. Μετά θα παίξει μαζί σας χρησιμοποιώντας τις βλεφαρίδες του, με απαλά φτερουγίσματα στα χείλη, τα βλέφαρα, τα μάγουλα, το λαιμό σας και, όταν φιλάει το στήθος σας, στις θηλές των μαστών. Είναι σκανδαλιάρης!

kentrikissdsds

Καρκίνος

Ένα φιλί το οποίο είναι εξίσου ζεστό και υπέροχο και που μάλλον δεν θα θέλετε να σταματήσετε σε ένα μόνο. Η γλώσσα του κινείται απαλά μπρος-πίσω ή μέσα και έξω. Ένα τέλειο φιλί που το χρησιμοποιεί για την ήπια "ολίσθηση" ερωτικών τροφίμων - όπως σάλτσες και κρέμες - από το σώμα σας, καθώς τα ερωτικά παιχνίδια σας αναπτύσσονται.

Λέων

Είναι ο άνδρας που βάζει στο φιλί του ό, τι αισθάνεται για την σύντροφο του. Δηλαδή τα πάντα. Χαλαρώνουν τα χείλη τους και αφήνουν την γλώσσα τους να στροβιλιστεί και να συρθεί. Εναλλάσσει την ταχύτητα και σπρώχνει τις αισθήσεις τις παρτενέρ του που αισθάνεται μοναδικά. Ένα φιλί που εφαρμόζεται στα χείλη ή το σώμα.

Παρθένος

Δεν τους αρέσει το πρόχειρο, ιδρωμένο ή αδέξιο φιλί. Για αυτό και το δικό τους αφήνει μια αίσθηση διακριτικής ευγένειας αναμιγμένης με τεχνική. Δηλαδή, περιλαμβάνει μια κίνηση λείανσης με γλώσσα, αλλά είναι πιο συγκρατημένη και ελεγχόμενη, με τα χείλη τους να φυλάσσονται κοντά στο δέρμα σας. Με τα χείλη τους ανοιχτά, χρησιμοποιούν ένα σταθερό, αργό γύρο της γλώσσας που πιέζει την σάρκα, τα χείλη ή το στόμα. Με αυτό το φιλί παίρνουν τον σέξι έλεγχο σε μια παρτενέρ που θέλουν να ακολουθήσει τις κινήσεις τους.

Ζυγός

Ζουν για να ευχαριστούν τις παρτενέρ τους. Με κάθε φιλί που θα σας δίνουν, θα ζείτε την πιο παθιασμένη, ρομαντική εμπειρία που είχατε ποτέ. Σαν ιππότες του βασιλείου, δημιουργούν έναν ήπιο κύκλο στο λαιμό σας με μια σειρά από φιλιά, με μετάβαση από το κάτω μέρος του λαιμού ακριβώς πίσω από το αυτί, γύρω από το στέρνο και με φινίρισμα πίσω από το άλλο αυτί.

mesaaa

Σκορπιός

Το φιλί που ξεχνάς οτιδήποτε άλλο υπάρχει πάνω στην γη! Ένα φιλί που είναι γεμάτο πάθος. Με ελισσόμενη βίαια γλώσσα που σύρεται, αγκαλιάζει και πάλλεται, θυμίζοντας εκείνη ενός φιδιού. Μια γλώσσα που νιώθει φανταστικά να κινείται και να δίνει φιλιά σε όλο το σώμα και ιδιαίτερα, γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Τοξότης

Όταν έρθει κάποια αντιμέτωπη με το φιλί τους θα εκφράσει την ίδια άποψη: Περισσότερα. Αφήνουν τα χείλη τους να χαλαρώσουν και να περικυκλώσουν τα χείλη σας. Μετά εφαρμόζουν μια απαλή κίνηση πιπίλισμα που τραβά την παραμελημένη εξωτερική στεφάνη των χειλιών σας. Απελευθερώνουν και στη συνέχεια εφαρμόζουν και πάλι. Επίσης μπορεί να παίξουν περιπαικτικά, μόνο με το ένα χείλος – το πάνω ή το κάτω.

Αιγόκερως

Εκλεπτυσμένο, καλαίσθητο και σίγουρα ποτέ πλήρες το φιλί του, αφήνοντας σας πάντα να θέλετε περισσότερα. Ένα παθιασμένο, γήινο φιλί, ιδιαίτερα καλό για τις μεγαλύτερες ερωτογενείς ζώνες, όπως τον λαιμό, το στήθος, την κοιλιά και το εσωτερικό των μηρών. Με το στόμα τους μισάνοιχτο αφήνουν τη γλώσσα τους να χαλαρώσει και να "αγκαλιάσει" το σώμα σας. Ιδιαίτερα απίστευτη αίσθηση όταν εφαρμόζεται στο κάτω μέρος του στήθους μέχρι το άκρο της θηλής, όπου η γλώσσα τους κάνει ένα απλό τίναγμα στη θηλή ως "λείανση", στο τελείωμα της κίνησης.

Υδροχόος

Προτιμούν τα ξαφνικά, αναπάντεχα και εκπληκτικά διαφορετικά φιλιά. Αν είστε έτοιμες για την πρόκληση, ίσως νιώσετε έκπληξη, όταν η τεντωμένη γλώσσα τους, αρχίσει να τρίβεται στη στέγη του στόματός σας. Οι άνθρωποι σπάνια επικεντρώνονται στον τομέα αυτό, αλλά ένας Υδροχόος γνωρίζει ότι οι αισθήσεις που η γλώσσα μπορεί να δημιουργήσει εδώ, μπορεί να είναι αρκετά εκρηκτικές.

Ιχθύες

Το πρώτο βήμα για να αποφασίσει να σας χαρίσει ή όχι ένα φιλί είναι να αισθάνεται άνετα με τη σωματική εγγύτητα. Αν είστε σε θέση να σπάσετε αυτό το δύσκολο, τρυφερό ταξίδι προς την οικειότητα, θα βρεθείτε μπροστά στον πειραματισμό ενός φιλιού, προσφορά ευγενικού πάθους. Στην ώρα των μελιστάλαχτων φιλιών τους, θα αποσύρει τα χείλη του ελαφρώς από τα καθήκοντά του και θα επιτρέψουν λίγες σταγόνες από το σάλιο τους, να στάξουν απαλά στο στόμα σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved