Τρία ζώδια που καταλαβαίνουν αμέσως ότι κάτι πάει «στραβά»

Η «έκτη αίσθηση» είναι το μεγάλο τους όπλο 

Έμμα Ριζοπούλου
Τρία ζώδια που καταλαβαίνουν αμέσως ότι κάτι πάει «στραβά»

Δεν είναι ούτε μάντεις, ούτε έχουν κάποια… υπερφυσική δύναμη. Το μόνο που έχουν είναι ένα απίστευτο ένστικτο που τα καθοδηγεί. Είναι αυτό που τα κάνει να καταλαβαίνουν ακριβώς τι συμβαίνει, αν κάτι πάει στραβά, να μην ξεγελιούνται και να διακρίνουν το αληθινό από το ψεύτικο. Η «έκτη αίσθηση» όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί είναι το μεγάλο τους όπλο στην ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει το όνομα, έχει και τη χάρη στο συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν γεννήθηκε ο άνθρωπος που θα ξεγελάσει το ένστικτο ενός Σκορπιού. Το ζώδιο αυτό μοιάζει πάρα πολύ στο θέμα αυτό με τον Ιχθύ. Νιώθει πράγματα, τα αισθάνεται, τα «μυρίζεται» και δεν πέφτει ποτέ έξω. Από μικρή ηλικία έχει μάθει να ακολουθεί αυτό που του λέει το μέσα του και να βασίζεται πάνω του. Έχει πολύ ανεπτυγμένη την «έκτη αίσθηση» του και είναι ο τρόπος του να αμύνεται και να προστατεύεται, καθώς πολλές φορές στην ζωή του γίνεται στόχος.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι το ζώδιο με αρκετά ανεπτυγμένη διαίσθηση. Είναι αυτό που νιώθει και καταλαβαίνει πράγματα, χωρίς καν να το προσπαθεί, ούτε και να μπορεί να τα εξηγήσεις. Το άτομο αυτό, μόλις μπει σε έναν χώρο με άλλους ανθρώπους ή κάνει κάποια γνωριμία, αμέσως πιάνει τα vibes, πολύ περισσότερο τα αρνητικά. Οι κεραίες του είναι αρκετά ευαίσθητες και δεν είναι εύκολο να το ξεγελάσεις! Και στην ζωή του κινείται και αποφασίζει βασισμένο πάνω σε αυτό το… feeling που έχει. Και η αλήθεια είναι ότι σπάνια πέφτει έξω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίτο ζώδιο στην σχετική μας λίστα, είναι ένα ακόμα ζώδιο του νερού. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Και ο Καρκίνος είναι προικισμένος με την «έκτη αίσθηση» που έχουν τα άλλα δυο. Μπορεί σε λίγο μικρότερο βαθμό, αλλά κι αυτουνού η «μύτη» δεν τον ξεγελά ποτέ και δεν πέφτει έξω στις εκτιμήσεις του. Νιώθει πολλά και αυτό γιατί είναι ένα ζώδιο άκρως συναισθηματικό. Κυβερνάται και από την Σελήνη, μην το ξεχνάμε αυτό… Ο Καρκίνος διαισθάνεται αμέσως τι παίζει στο περιβάλλον του, το αναλύει και ανάλογα κινείται. Αν κάτι πάει στραβά, το αντιλαμβάνεται αμέσως, αφού τα προειδοποιητικά καμπανάκια μέσα του αρχίζουν να χτυπούν. Είναι μανούλα στο κομμάτι αυτό, όπως και ο Σκορπιός και ο Ιχθύς!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved