Έτσι διαχειρίζεται τον χωρισμό ο Δίδυμος

Αυτές είναι οι συνηθισμένες του αντιδράσεις

Έμμα Ριζοπούλου
Έτσι διαχειρίζεται τον χωρισμό ο Δίδυμος

Ο χωρισμός δεν είναι πάντα εύκολος, ούτε όλοι τον διαχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο κι αν ο Δίδυμος σου φαίνεται κάπως απόμακρος, μη μασάς. Κι αυτός πονά κι υποφέρει, ακόμα και για λίγο χρονικό διάστημα.

Καταρχάς, γίνεται ένας… άλλος. Δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που έχεις στο μυαλό σου. Κλείνεται εντελώς στον εαυτό του και δεν θέλει να μιλήσει με κανέναν. Εκεί που είχες απέναντί σου ένα άτομο χαμογελαστό, κοινωνικό και… party animal, ξαφνικά θα έχεις ένα «στρείδι» που μπορεί να μην σου πει ούτε "καλημέρα", αν τον πετύχεις τυχαία στον δρόμο.

Ο Δίδυμος, μετά τον χωρισμό, θα θελήσει να τα βρει με τον εαυτό του αρχικά. Είναι σπάνιο έως απίθανο να θελήσει να εκδικηθεί το πρώην ταίρι του. Το μόνο που θα κάνει είναι να σκεφτεί τι έγινε μεταξύ τους και να προσπαθεί να κοιτάξει τι καλύτερο μπορεί να κάνει εκείνος για το μέλλον του. Γνωρίζει ότι η σχέση δεν «τράβαγε», γι' αυτό και έληξε και αυτό θα τον βοηθήσει σίγουρα να πάει με μεγαλύτερη ευκολία πιο κάτω.

Το καλό που έχει ο Δίδυμος είναι ότι δεν κάθεται να μιζεριάζει για καιρό. Θα πονέσει, θα κλάψει, αλλά πολύ σύντομα θα σταθεί στα πόδια του και θα βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Είναι άτομο που ξεπερνά καταστάσεις με άνεση και σίγουρα δεν κρατά κακίες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved