Είσαι original Δίδυμος ή... μούφα;

Όλα εξαρτώνται από το πότε έχεις γενέθλια στο μήνα των Διδύμων

Είσαι original Δίδυμος ή... μούφα;

Όλοι ξέρουμε ή και όχι, με αυτά που διαβάζoυμε στα comments σας, ότι μπορεί να μοιραζόμαστε το ίδιο ζώδιο, αλλά κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον.

Επειδή γνώρισες μια ντροπή του ζωδίου σου δεν σημαίνει πως όλοι είναι το ίδιο. Ποια θα μπορούσαν να είναι τα κοινά, λοιπόν;

Τα ζώδια χωρίζονται σε δεκαήμερα, πρώτο, δεύτερο και τρίτο κι ανάλογα το δεκαήμερο, πολλές φορές έχουν κι άλλα χαρακτηριστικά.

  • Ένας Δίδυμος του πρώτου δεκαημέρου (21/5-31/5), μοιράζεται αρκετούς Ταύρους, δίνοντάς του μια σταθερότητα και ένα πείσμα στην ήδη υπάρχουσα ξερολίαση που τον διακατέχει. Κολλάει πολλές φορές και είναι δύσκολο να του αλλάξεις γνώμη κάνοντάς τον ακόμα πιο κουραστικό.
  • Το δεύτερο δεκαήμερο (1/6-10/6) είναι αέρας κοπανιστός, meaning όλα τα μωρά ( Δίδυμοι) στην πίστα. Αν νομίζεις πως θα βγάλεις άκρη, σε γελάσανε. Θες παράνοια με παράνοια; Θες ultra-high speed μυαλό; Multi-tasking; Και ναι και όχι; Και θέλω και δε θέλω; Και χλωρό και ξερό; Το ‘χεις. Το βλέπεις άλλωστε και από τον καιρό, το πρωί ρίχνει καρέκλες, το μεσημέρι πας στη θάλασσα και το βράδυ κουκουλώνεσαι με κουβέρτα.
  • Το τρίτο δεκαήμερο τώρα (11/6-21/6) εισχωρούν στοιχεία άγνωστα για έναν Δίδυμο, Καρκινάκια εμφανίζονται στον ορίζοντα. Πάρτε τους βρωμερούς συναισθηματισμούς σας από πάνω του. Παρ’ όλη την άρνησή του όμως, οι Δίδυμοι που φέρουν Καρκίνους στον χάρτη τους, ισορροπούν πολύ καλά ανάμεσα στο μυαλό και το συναίσθημα, δημιουργώντας τους την ιδιαιτερότητα (ναι, ναι θα το πω), να κάνουν μέχρι και σχέση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved