Αυτά τα ζώδια εκτιμούν τη σκληρή αλήθεια και σιχαίνονται το ψέμα

Μην τα νανουρίσεις με ένα ψέμα, όσο γλυκό κι αν είναι: πες τους την αλήθεια κι ας πονέσει κι ας τους "σφάξει". Θα την δεχτούν με το κεφάλι ψηλά.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια εκτιμούν τη σκληρή αλήθεια και σιχαίνονται το ψέμα

Ο Ταύρος μισεί, το ψέμα. Δεν θέλει να στρογγυλοποιείς τα πράγματα για να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Τσου. Κοίτα τον στα μάτια και πες του ότι έχεις να πεις. Θα πονέσει, αλλά δεν θα σπάσει. Θα αντέξει και θα συνεχίσει την πορεία του.

Η Παρθένος, δεν μασάει τα λόγια της και επιμένει ότι το ίδιο πρέπει να κάνει όποιος την προσεγγίζει: μίλα την γλώσσα της αλήθειας και θα σε σεβαστεί.

Ο Τοξότης είναι γνωστός για την φιλαλήθη στάση του. Λέει αλήθειες και δεν περιμένει τίποτα λιγότερο και από εμάς τους υπόλοιπους. Αν με ρωτάς, αν αντέχει να ακούει σκληρές αλήθειες, η απάντηση είναι ότι θα έπρεπε να πάρει βραβείο σε αυτή την κατηγορία: ο Τοξότης, την ίδια την Άβυσσο μπορεί να δει με τα μάτια του και να μην βλεφαρίσει καν.

Ο Σκορπιός είναι το τέταρτο ζώδιο που πιστεύει ότι οι αλήθειες πρέπει να λέγονται κι ας πονάνε. Και πίστεψε με, πονάει κι ο ίδιος πολύ. Μπορεί να λυγίσει, να χτυπηθεί, να πονέσει, αλλά θα επιβιώσει και θα εκτιμήσει εκείνον/η που έχει το θάρρος να μιλάει με αλήθειες. Ο πόνος, τον αλλάζει τον Σκορπιό. Τον προτιμάει όμως περισσότερο από οποιοδήποτε ψέμα ή απόκρυψη της αλήθειας.

Υδροχόος: case study! Πες του ψέματα, να σε σταυρώσει. Και θα το καταλάβει και θα γίνει έξαλλος και θα αλλάξει για πάντα η στάση του απέναντί σου. Δεν θα σε δει ποτέ ξανά με τα ίδια μάτια. Και ξέρεις κάτι; Δεν είναι απλά θέμα εμπιστοσύνης. Είναι θέμα αρχής. Κυριολεκτώ. Καταπατάς, βασική αρχή του. Δεν έχει συνέχεια από εκεί και πέρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved