Μπροστά σε αυτές τις τρεις γυναίκες του ζωδιακού, οι άντρες στέκονται «κλαρίνο»

Ή αλλιώς... «βαράνε προσοχή»

Άννα Ζαμάνη
Μπροστά σε αυτές τις τρεις γυναίκες του ζωδιακού, οι άντρες στέκονται «κλαρίνο»

Με ένα βλέμμα τους και μόνο, αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού μπορούν να καθηλώσουν έναν άντρα. Δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά. Ειδικά μάλιστα αν αυτός ο άντρας δεν τους φερθεί σωστά και προσπαθήσει να τις υποτιμήσει ή να τις κάνει του χεριού του, την "έβαψε". "Μαύρο φίδι" που τον έφαγε. Θα τον τσακίσουν και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία, αποδεικνύοντάς του ότι δεν γεννήθηκε ακόμα αυτός που θα τους ανέβει στο σβέρκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σκορπίνα, πρώτη και καλύτερη, σε καρφώνει με το βλέμμα, σε σκανάρει κυριολεκτικά, από πάνω μέχρι κάτω και είναι μια πραγματική απειλή. Ξέρει πώς να επιβάλλεται, χωρίς καν να πει μια λέξη. Είναι αρκετό το ύφος της. Ακόμα και ο τόνος της φωνής της είναι ικανός να προκαλέσει σε κάθε άντρα αμηχανία και φόβο. Κανένα αρσενικό δεν τολμάει να κοντράρει ανοιχτά μια Σκορπίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δεύτερη πιο φοβιστική γυναίκα του ζωδιακού, δεν είναι άλλη από την Αιγοκερίνα. Έχει αυστηρό ύφος, ενίοτε και παγωμένο, με το που θα σε συναντήσει, θα σε μετρήσει από πάνω μέχρι κάτω, χωρίς να σηκώσει καν το φρύδι. Έχεις την αίσθηση ότι σε κοιτάει και ταυτόχρονα σκέφτεται «έλα, πες τη βλακεία σου και συ, να με φτιάξεις».

ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα είναι το πραγματικό αφεντικό και δεν φοβάται να το δείξει. Λειτουργεί έτσι και στην ερωτική και την επαγγελματική της ζωή και ένας έξυπνος άντρας θα πρέπει να το αντιληφθεί γρήγορα και να μην πάει να της πουλήσει μαγκιά γιατί στάνταρ θα φάει τα μούτρα του, αν όχι... φούσκο. Έχει αφοπλιστική ειλικρίνεια, μηδενική ανοχή στη βλακεία και την ψευτιά και δεν κολλάει πουθενά και μπροστά σε κανέναν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved