Τα ζώδια που αφήνουν την οργή να τα παρασύρει και χάνουν το δίκιο τους

Δεν μπορούν να ελέγξουν τις έντονες αντιδράσεις τους και αυτό γυρίζει εις βάρος τους

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που αφήνουν την οργή να τα παρασύρει και χάνουν το δίκιο τους

Αφήνουν τα νεύρα και τον θυμό τους να τα παρασύρει. Τα άτομα αυτά σε στιγμές οργής, είναι σαν ένα ηφαίστειο που μόλις έχει εκραγεί. Το κακό όμως είναι ότι η «λάβα» καίει τους ίδιους και όχι τους άλλους. Τα πράγματα μπορεί να φτάσουν σε άσχημο σημείο… Μέχρι και σε ξεκατίνιασμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον Δίδυμο τον περίμενες όχι απλά στην λίστα μας, αλλά και... πρώτο πρώτο μάλιστα. Ο Δίδυμος που λες, όταν τσακώνεται… ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ! Ρίχνει το επίπεδο τόσο χαμηλά που δεν έχει πάτο. Όταν θυμώνει λέει πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα τα έλεγε ποτέ. Γίνεται κακός, προσβλητικός και ανακατεύει πρόσωπα και πράγματα που δεν θα έπρεπε. Αποτέλεσμα; Όσο δίκιο κι αν είχε όταν ξεκίνησε ο καβγάς να το έχει χάσει και να τον δείχνουν κι όλοι με το δάχτυλο ως τον… φταίχτη στην υπόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να σου φαίνεται ένας άνθρωπος ήρεμος και ζεν αρκετές φορές, ωστόσο όταν θυμώνει γίνεται ένα εντελώς διαφορετικό άτομο. Όταν αρχίζει να ανεβάζει στροφές και να οργίζεται, τον βλέπεις ότι αλλάζει όψη. Αρχίζει να βγάζει «καπνούς» από τη μύτη και όταν τελικά κάνει την έκρηξη, θολώνει. Δεν βλέπει τι κάνει. Χάνει τον έλεγχο, ξεσπά και όποιον πάρει ο Χάρος. Κοινώς… ξεκατινιάζεται. Λέει πράγματα που δεν πρέπει να πει, κάνει κινήσεις που δεν πρέπει και δεν μπορεί να τις πάρει πίσω. Αποτέλεσμα; Χάνει το δίκιο και τον λένε όλοι «κατίνα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Last but not least, η Παρθένος. Αχ αυτή η Παρθένος… Αν σε πιάσει στο στόμα της, δεν σε ξεπλένει ο Δούναβης και ο Ιορδάνης ποταμός μαζί! Να ξέρεις ότι στον τσακωμό επάνω, θα θυμηθεί κάθε είδους βλακεία ή μικροπρέπεια. Θυμάσαι το τραγούδι της Άντζυ Σαμίου που έλεγε «πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά»;;; Ε, αυτό θα είναι και το επίπεδο της Παρθένου εκείνη τη στιγμή. Πιο χαμηλό πεθαίνεις. Και προκειμένου να στηρίξει τα επιχειρήματά της στον καβγά, θα ξεφύγει άσχημα και θα τα κάνει όλους και όλα μπάχαλο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved