Αυτά τα ζώδια δε μπορούν να δουλεύουν από απόσταση

Θέλουν να έχουν καθημερινή επαφή με τον χώρο εργασίας τους

Έμμα Ριζοπούλου
Αυτά τα ζώδια δε μπορούν να δουλεύουν από απόσταση

Τα ζώδια,που θα σου αναλύσουμε πιο κάτω, δεν είναι για να δουλεύουν από απόσταση. Θέλουν να έχουν καθημερινή επαφή με τον χώρο εργασίας τους και τους/ις συναδέλφους τους, να βρίσκονται, να συζητούν και το πιο βασικό, είναι πιο αποδοτικά, πιο εργατικά και παραγωγικά έτσι, αλλιώς το μυαλό τους φεύγει ή χαζολογούν, με αποτέλεσμα είτε να τρώνε περισσότερο χρόνο για μια δουλειά είτε να κάνουν λάθη. Πάμε να δούμε για ποια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό ενός Δίδυμου δεν σταματά ποτέ να λειτουργεί και να σκέφτεται. Μπορεί να κάνει χίλιες σκέψεις σε ένα λεπτό και το πρόβλημά του είναι ότι δεν μπορεί να τις βάλει σε μια τάξη και σειρά. Η προσοχή του αποσπάται συνεχώς, ξεκινάει μια εργασία και την αφήνει στην μέση για να κάνει μια άλλη κτλ. Αν δεν έχει καινούργιο κίνητρο, βαριέται εύκολα και χαλαρώνει επικίνδυνα. Πρέπει να έχει μια… επίβλεψη για να είναι πιο συγκεντρωμένος. Και από το σπίτι αυτό δεν γίνεται… Επίσης ο Δίδυμος είναι κοινωνικός. Λειτουργεί καλύτερα μέσα σε ομάδες. Θέλει να έχει κόσμο γύρω του. Μόνος του βαριέται… Όταν είναι στο γραφείο, γίνεται πιο παραγωγικός ακριβώς επειδή λόγω των συναδέλφων του περνάει καλύτερα και βρίσκει όρεξη για δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Ένα ακόμα κοινωνικό ζώδιο που δεν μπορεί τη μοναξιά του σπιτιού του. Ο Ζυγός είναι σαν τον Δίδυμο για τον οποίο μιλήσαμε λίγο πιο πάνω. Είναι πιο χαρούμενος όταν είναι στο γραφείο του και έχει κόσμο γύρω του. Μπορεί να έχει αρκετή δουλειά, αλλά αυτό δεν του φαίνεται τόσο δύσκολο γιατί βρίσκει το κίνητρο μέσω των κοινωνικών του συναναστροφών. Όταν είναι μόνος του στο σπίτι, βαριέται, χάνει τον στόχο του και η απόδοσή του πέφτει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει την κακιά συνήθεια να χάνεται στις σκέψεις του. Το κάνει και στο γραφείο αυτό, αλλά σε μικρότερο βαθμό γιατί έχει πάνω από το κεφάλι του είτε τον προϊστάμενό του, είτε τους συνεργάτες του, οπότε αναγκάζεται να… «ξυπνήσει» και να επικοινωνήσει. Όσο είναι σπίτι, πιο πολύ ονειρεύεται ξύπνιος, παρά δουλεύει. Αράζει στον καναπέ του και χαζεύει. Επηρεάζεται από το περιβάλλον πάρα πολύ. Στο σπίτι του, δεν έχει ωράριο και είναι λίγο... ufo.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved