Δίδυμος: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Οι καλύτερες και οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του  

Έμμα Ριζοπούλου
Δίδυμος: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Όταν τα πρώτα μέλια τελειώσουν, σε μια σχέση, ως γνωστόν, μένει η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, πάνω στα οποία θα χτιστεί ένας δεσμός ανάμεσα σε δύο άτομα, που θα αξίζει και θα αντέξει στο χρόνο. Ωστόσο, η ζωή μας διδάσκει ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι τέλειος και χρειάζεται συμβιβαστικό πνεύμα για να ανεχτείς και τα στραβά του άλλου ατόμου. Γιατί, σίγουρα θα το λατρεύουμε για κάτι, κάτι άλλο όμως θα μας σπάει τα νεύρα.

Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του καλού σου, αν ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων:

Τον λατρεύεις

Όταν είσαι με έναν Δίδυμο, πάντα διασκεδάζεις και βρίσκεσαι σε διανοητική έκσταση. Είναι υπερβολικά έξυπνοι και υπέροχοι συνομιλητές. Μπορούν να μιλήσουν για οτιδήποτε με οποιονδήποτε και, κάθε φορά, οι συνομιλητές τους νιώθουν να διευρύνονται οι νοητικοί τους ορίζοντες.

Τον μισείς

Όταν αγαπάς έναν Δίδυμο, είναι σαν να αγαπάς δύο ανθρώπους. Μερικές φορές έχεις απέναντί σου ένα άτομο με λαμπρό μυαλό, ομιλητικό, με κοινωνική εξυπνάδα. Άλλες φορές πάλι, έναν μοναχικό ήρεμο τύπο που σε τρομάζει κάπως. Αν και ο απρόβλεπτος χαρακτήρας τους είναι συναρπαστικός, αν το παρακάνουν με το δυαδισμό τους, μπορεί να γίνουν εκνευριστικοί ή και ενοχλητικοί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved