Θες να βασανίσεις έναν Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω; Έτσι θα βγάλεις το άχτι σου

Ιδού πώς θα το καταφέρεις!

Άννα Ζαμάνη
Θες να βασανίσεις έναν Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω; Έτσι θα βγάλεις το άχτι σου

Δεν θέλει κόπο... Τρόπο θέλει. Λοιπόν, αν τσακώθηκες με τον καλό ή την καλή σου και θέλεις να «υποφέρει», αν θέλεις να τον/ην βασανίσεις και να βγάλεις το άχτι σου, να πώς θα τα καταφέρεις ανάλογα με το ζώδιό του/της.

Ταύρος: Οι ωραίοι έχουν χρέη

Αν έχεις πρόσβαση στην πιστωτική του κάρτα ή έχετε κοινό ταμείο μπορείς να τον κάνεις να το φυσάει και να μην κρυώνει. Αγόρασε ό, τι θέλεις αλλά πάρε του κι αυτού κάτι, πχ μια σοκολάτα για να τον βασανίσεις περισσότερο...

Παρθένος: Χάος είν' το πάνω της αβύσσου

Άλλαξε θέση στα χαρτιά του, ανακάτεψε το συρτάρι με τα ρούχα του και χάλασε τα «ζευγαράκια» των καλτσών του. Αν δεν πάθει «ανακοπή», τότε κάθισε στο κρεβάτι να φας τσιπς και ποπ κορν και γέμισε με ψίχουλα το κάλυμμα!

Αιγόκερως: Φωτογράφε, φωτογράφε...

Ε, δεν μπορεί, όλο και μια άθλια φωτογραφία θα έχει από τα παιδικά ή εφηβικά του χρόνια που θα ντρέπεται για την εμφάνισή του και θα την έχει καταχωνιάσει. Βρες την και ανέβασέ την στα social media με tag κιόλας και σχολίασέ την τύπου: "Δεν είχα προσέξει το σπυράκι στη μύτη σου" ή "Θεέ μου δεν ήξερα ότι φορούσες σιδεράκια" ή το χειρότερο: "Αχ είσαι πολύ αστείος/α σε αυτή τη φωτογραφία"!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved