Αυτά τα ζώδια κάνουν παρέα μόνο με συγγενικά πρόσωπα

Και μάλιστα θα λέγαμε ότι είναι εντός... του σογιού

Έμμα Ριζοπούλου
Αυτά τα ζώδια κάνουν παρέα μόνο με συγγενικά πρόσωπα

Τα τέσσερα ζώδια που θα σου αναλύσουμε παρακάτω επιλέγουν να έχουν κοντά τους πολύ λίγους ανθρώπους, τους οποίους εμπιστεύονται και με τους οποίους μπορούν να μοιραστούν τα πάντα. Οι παρέες τους είναι ελάχιστες και μάλιστα θα λέγαμε ότι είναι εντός... του σογιού, μιας και φίλοι τους είναι τα αδέρφια ή τα ξαδέρφια τους. Για πάμε να δούμε για ποια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος επιλέγει συνήθως να κάνει παρέα με άτομα από το συγγενικό του περιβάλλον. Ή θα έχει τους ίδιους 2-3 φίλους από το νηπιαγωγείο. Δεν αλλάζει συχνά παρέες και δεν «ανοίγεται» εύκολα σε ξένους για να ξεκινήσει μαζί τους κολλητιλίκια. Όλα για τον Ταύρο είναι θέμα εμπιστοσύνης. Πρέπει να του αποδείξεις ότι αξίζεις να είσαι φίλος του και ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σου στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος κάνει παρέα μόνο με την οικογένειά του. Αν δεν είσαι στενός συγγενής ή αδερφός, δύσκολα θα σου ανοιχτεί και θα σε εμπιστευτεί. Και αν δεν είσαι συγγενής του, θα πρέπει να σε γνωρίζει πολλά χρόνια και να σε θεωρήσει οικογένειά του για να σε χαρακτηρίσει κολλητό/η του. Ο Καρκίνος έχει λίγους φίλους και καλούς για τους οποίους θα έφτανε στα άκρα αν χρειαζόταν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα για τον Σκορπιό είναι θέμα εμπιστοσύνης. Αν σου πει ότι σε θεωρεί φίλο σου, σημαίνει ότι σε έχει τσεκάρει άπειρες φορές, σε έχει υποβάλλει σε αναρίθμητες δοκιμασίες κι εσύ τις έχεις περάσει με επιτυχία. Όπως καταλαβαίνεις, πολύ λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν να κερδίσουν την αμέριστη εμπιστοσύνη του και την φιλία του. Και οι… τυχεροί απολαμβάνουν όλη την αγάπη και την φροντίδα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν είναι το πιο κοινωνικό άτομο που θα συναντήσεις. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και αντικοινωνικός. Απλώς είναι κλειστός σαν χαρακτήρας, δεν μιλάει πολύ, είναι εσωστρεφής και «κόβει» φάτσες. Δεν εμπιστεύεται κανέναν εύκολα και δεν ρίχνει τους τοίχους του για τον καθένα. Θα πρέπει να δοκιμαστεί η φιλία σας για να σε θεωρήσει πραγματικό του φίλο. Και τότε θα μπεις στο club των.. 2-3.

Διάβασε επίσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved