Αυτά τα ζώδια μένουν ερωτευμένα με το ταίρι τους μέχρι τα βαθιά γεράματα

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, πάντα βρίσκουν κάτι να τα ελκύει

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια μένουν ερωτευμένα με το ταίρι τους μέχρι τα βαθιά γεράματα

Μοναδική προϋπόθεση στο να μείνουν τα ζώδια αυτά για πάντα ερωτευμένα, είναι τα αισθήματα να είναι αμοιβαία. Να δέχονται την αγάπη από το ταίρι τους και να έχουν την απόλυτη στήριξή του. Θα πρέπει να υπάρχει έρωτας και από τις δυο πλευρές και τότε τα συγκεκριμένα ζώδια θα εκφάσουν τα συναισθήματά τους με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί ο Υδροχόος να μην είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο, ωστόσο να ξέρεις ότι είναι ένα άτομο που δεν κολλάει στην εξωτερική εμφάνιση. Αν ο Υδροχόος είναι ερωτευμένος και στον γάμο του συνεχίζει να υπάρχει η επικοινωνία και η έξαψη που υπήρχε τον πρώτο καιρό, θα συνεχίσει να είναι ερωτευμένος. Για τον Υδροχόο, όλα έχουν να κάνουν με το μυαλό και όχι με την εικόνα. Όσο το ταίρι του τον ιντριγκάρει πνευματικά, δεν θα δει ποτέ τις ρυτίδες ή τα άσπρα μαλλιά ή γενικότερα την φθορά από τα γεράματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ο άνθρωπος που όταν είναι ερωτευμένος είναι πιστός για πάντα. Και ο έρωτας δεν του περνάει ποτέ. Κι αυτό γιατί βλέπει το ταίρι του ως τον άνθρωπό του. Το άτομο με το οποίο θα φτάσει μέχρι τα βαθιά γεράματα και μαζί του χαίρεται τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Δεν τον νοιάζει τον Καρκίνο το αν θα γεράσει το ταίρι του και πώς θα είναι σε μεγάλη ηλικία. Στα μάτια του θα είναι πάντα κούκλος/α.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο πολύ συναισθηματικό. Δένεται υπερβολικά με τον άνθρωπό του. Δίνει τα πάντα για εκείνον. Όταν υπάρχει αγάπη και έρωτας στον γάμο του, αυτά θα διαρκέσουν για μια ζωή. Ο Ιχθύς θα συνεχίσει με τα δικά του μάτια να βλέπει το ταίρι του ως το πιο όμορφο από όλα. Θα είναι για εκείνον σαν να μην πέρασε μια μέρα από όταν γνωριστήκανε.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved