Αν θέλεις κάποιον να σέβεται τα όριά σου, διάλεξε ένα από αυτά τα ζώδια

Θα είναι σαν να έχεις σχέση, αλλά και να μην... έχεις

Άννα Ζαμάνη
Αν θέλεις κάποιον να σέβεται τα όριά σου, διάλεξε ένα από αυτά τα ζώδια

Και τι εννοούμε με αυτό; Ότι θα νιώθεις ελεύθερος/η. Ότι δεν θα σε "πνίγουν" και δεν θα θέλουν να είστε όλη την ημέρα μαζί. Δεν είναι κτητικά άτομα, δεν ζηλεύουν χωρίς λόγο και το κερασάκι στην τούρτα, είναι ότι θέλουν και εκείνα να είναι ελεύθερα και ανεξάρτητα μέσα στην σχέση τους. Άρα; It's a win win situation. Αν με πιάνεις...

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν βάζει καπίστρι, αλλά να ξέρεις ότι ούτε και στο ταίρι του το επιβάλλει. Για να μπορέσει να είναι καλά μέσα στον δεσμό ή και τον γάμο του αν το θες ακόμα, πρέπει να νιώθει χαλαρός και ελεύθερος. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι και το ταίρι του θα απολαμβάνει τα προνόνια αυτά γιατί ο Κριός δεν είναι ο τύπος που θα κολλήσει πάνω σου σαν βδέλλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ελεύθερο πουλί. Και σε σχέση να μπει, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πιεστικός και τσιμπούρι. Αυτά είναι στοιχεία που ο ίδιος σιχαίνεται όσο τίποτα. Πώς θα πάει να τα κάνει στον/ην άλλο/η. Είναι στη φύση του να είναι χαλαρός, να μην ζηλεύει και να μην πνίγει το ταίρι του. Κι εκείνος θέλει να περνά χρόνο με φίλους κτλ οπότε δεν θα τον έχεις "κολλημένο" πάνω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μόνος λόγος για να φύγει τρέχοντας ο Τοξότης από μια σχέση, είναι η πίεση και το "συνέχεια μαζί". Από τη στιγμή που ο ίδιος δεν θέλει κάτι τέτοιο και δεν ανέχεται κανενός είδους καταπίεση, το ίδιο θέλει και για το ταίρι του. Δεν θα δεις Τοξότη να ζηλεύει, να πνίγει ή να μην ξεκολλά από τον/την σύντροφό του. Ούτε κατά διάνοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τέταρτος στην σχετική μας λίστα, αλλά ίσως ο πιο ανεξάρτητος από όλους τους άλλους, είναι ο Υδροχόος. Με μια λέξη ξυπνά και κοιμάται. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Πώς λοιπόν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να μην σεβαστεί τα όριά σου και να μην σε αφήσει να κάνεις χαλαρά αυτό που θες, χωρίς να νιώθεις ότι πνίγεσαι μέσα στην σχέση...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved