Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Να γιατί κάνουν δυσλειτουργικές σχέσεις

Ταυράκια, Παρθενάκια και Αιγοκεράκια μου, μαζευτείτε να σας πω γιατί δεν σας βγαίνουν τα πράγματα όπως θέλετε, όταν έχετε μια σχέση!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Να γιατί κάνουν δυσλειτουργικές σχέσεις

Τι μπορεί να κάνετε λάθος; (που δεν κάνετε, γιατί είστε άψογα πλάσματα!). Αν έχεις ωροσκόπο, Σελήνη, Αφροδίτη ή Άρη σε ζώδιο της Γης, συνέχισε να διαβάζεις!

  • Θέλεις να έχεις τον έλεγχο, την πρώτη και την τελευταία λέξη. Εν μέρει, αυτό είναι κομμάτι της γοητείας σου και καταλαβαίνω ότι έχει δουλέψει προς όφελος σου πολλές φορές. Τι γίνεται όμως όταν συναντάς ένα άτομο που ματσάρει την δική σου ενέργεια και μπορεί να είναι και περισσότερο πιεστικό από εσένα; Σκέψου για παράδειγμα ότι είσαι Ταύρος και πέφτεις πάνω σε Σκορπιό, που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν δίνει το «τιμόνι», σε κανέναν. Άντε να βγάλεις άκρη.
  • Παρακαλάς να κάνει κάποιο λάθος ο/η σύντροφός σου, για να μπορέσεις να αποδείξεις πόσο δίκιο είχες, σε αυτά που έλεγες. Βρε ματάκια μου, το είπαμε ότι θέλεις να έχεις τον έλεγχο, αλλά μέχρι που θα φτάσεις για να θριαμβεύεις εσύ και να πέφτει στα Τάρταρα, ο/η σύντροφός σου;
  • Δεν έχεις όμως χειρότερο από το να κάνεις λάθος εσύ και να στο επισημαίνουν, έστω και με τον πιο όμορφο τρόπο. Βγάζεις σαρκασμό κι επιθετικότητα και φυσικά δεν παραδέχεσαι ποτέ ότι έχεις κάνει λάθος! Δεν νομίζω ότι θέλει ανάλυση. Γίνεσαι απλά, κακούλης!
  • Είσαι περφεξιονιστής και μαγκιά σου. Αλλά γιατί φορτώνεις με τις ίδιες απαιτήσεις και το ταίρι σου; Άστο να είναι όπως είναι και τέλος!
  • Α! Κι αυτό! Σημαντικό! Προσπαθείς να αλλάξεις ότι δεν σου ταιριάζει. Οκ, το δέχομαι. Τον/την σύντροφο σου, γιατί απλώς δεν τον/την αποδέχεσαι όπως είναι;

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved