Αυτά τα ζώδια έχουν πραγματική αυτοπεποίθηση!

Δεν θα σου μιλήσω για τον αυτονόητο Κριό και τον πανέμορφο Λέοντα. Αυτοί οι δυο είναι εκτός συναγωνισμού, γιατί είναι… τα στανταράκια κι οι νικητές, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια έχουν πραγματική αυτοπεποίθηση!

Θα σου μιλήσω όμως για ζώδια, που εγώ προσωπικά, θεωρώ ότι έχουν τσαγανό και υγιή, ίσως και τσαμπουκαλεμένη αυτοπεποίθηση!

Αιγόκερως

Ο Mr. I don’t give a f@ck! Κυριολεκτικά γράφει στα παπάκια του ό,τι κι όσους δεν χωράνε στην ζωή του και προχωράει ανενόχλητος παρακάτω. Ο Αιγόκερως νιώθει τόσο σίγουρος, που μπορεί να προχωρήσει τη ζωή του, χωρίς να περιμένει κανέναν και τίποτα από κανέναν. Γιατί; Επειδή ο Άρης είναι σε έξαρση στο ζώδιό του και αυτό πρέπει να σου λέει πολλά: έχει δύναμη, αντοχή, υπομονή κι επιμονή για τα πάντα όλα!

Τοξότης

Είναι το τρίτο ζώδιο της Φωτιάς και ναι, δεν είναι μυστικό ότι η Φωτιά ως στοιχείο και μόνο, προικίζει με τόνους αυτοπεποίθησης τα ζώδια που ανήκουν σε αυτήν. Φλόγα είναι και καίει ασταμάτητα μέσα στον Τοξότη, τον ωθεί μπροστά, νιώθει ότι μπορεί να κάνει πάντα και δεν παύει ποτέ να βλέπει τον κόσμο όχι μόνο με αισιοδοξία, αλλά με την πεποίθηση, ότι μπορεί να κάνει ότι σκέφτεται, πραγματικότητα. Κι έτσι είναι!

Δίδυμοι

Το ξέρω ότι δεν είναι το πρώτο ζώδιο που σου έρχεται στο μυαλό όταν αναφερόμαστε στο θέμα της αυτοπεποίθησης. Κι όμως, σκέψου λίγο: ο Δίδυμος, δεν κουβαλάει κόμπλεξ, δεν τον πάει πάτο το συναίσθημα το πληγωμένο ή το πολύ, μπορεί να σκέφτεται λογικά, να ξεπερνάει εμπόδια, να βρίσκει λύσεις και προπαντός, αγαπάει τον εαυτό του, τον φροντίζει και έχει το βλέμμα καρφωμένο μπροστά! Για εμένα, έχει ένα πολύ υγιή εγωισμό και χαίρομαι τον τρόπο σκέψης του! Δεν κομπλάρει πουθενά!

Σκορπιός

Αν και ζώδιο του Νερού, που βάλλεται από το συναίσθημα, ο Σκορπιός έχει ένα ατού: τον Άρη να χαίρεται και να δυναμώνει στο ζώδιό του. Ισχύει ότι έγραψα και για τον Αιγόκερω: Έχει δυνατό «εγώ», ο Σκορπιός, δεν σπάει, δεν χαλάει, δεν μασάει, τραβάει μια ευθεία γραμμή και περπατάει πάνω της, ο κόσμος να χαλάσει. Έχει αυτοπεποίθηση κι ας μην βρυχάται, κι ας μην την φωνάζει κι ας μην βγάζει μάτι. Οκ, μάτι βγάζει ο Σκορπιός όταν τα πάρει, η αυτοπεποίθησή του, δεν βγάζει μάτι. Απλώς, υπάρχει και θα την καταλάβεις, όταν τον δεις να πράττει (χωρίς να μιλάει)…

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved