Αυτά τα ζώδια εκδικούνται από πικρία και όχι από θυμό

Φτάνουν σε σημείο να χρησιμοποιήσουν την ανταποδοτική δικαιοσύνη, επειδή πικράθηκαν, μαράθηκαν, πληγώθηκαν και δεν βρήκαν άλλο τρόπο να εκφράσουν ό,τι τα πνίγει.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια εκδικούνται από πικρία και όχι από θυμό

Αυτά τα ζώδια εκδικούνται μεν, αλλά όχι γιατί νιώθουν απλά θυμό. Θυμό νιώθουμε όλοι μας... Εκδικούνται γιατί πόνεσαν.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα γυρίσει εναντίον σου, όχι επειδή του πλήγωσες τον εγωισμό ή το συναίσθημα, όπως για παράδειγμα, ο Κριός ή ο Καρκίνος, αλλά επειδή φτάνει σε σημείο να πιστεύει ότι απλά… σου αξίζει! Δε θυμώνει ο Δίδυμος, αγανακτεί, ψάχνει για λύσεις κι όταν δεν τις βρει, δαγκώνει. Όχι από κακία ή με κακία, αλλά από αγανάκτηση, πίκρα, γιατί νιώθει την αδικία μέσα του και θέλει να την ξορκίσει. Θα βρει τον τρόπο. Το μόνο σίγουρο.

Ζυγός

Ο Ζυγός, δεν είναι εκδικητικός από φύση, αλλά από πεποίθηση! Δεν είναι η πρώτη του επιλογή (εκτός κι αν έχεις πετύχει Ζυγό με μπόλικο Σκορπιό, στο ωροσκόπιο του). Προτιμάει να διαπραγματεύεται και να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Αν λοιπόν φτάσει στο σημείο να σε βάλει στο στόχαστρο, τότε τον έχεις σκίσει ψυχολογικά και συναισθηματικά κι απλώς αμύνεται με επίθεση.

Παρθένος

Η Παρθένος εκδικείται, πολύ λογικά. Να στο εξηγήσω: δεν γυρεύει να σου βγάλει το μάτι, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι πρέπει να σου βγάλει το μάτι, επειδή δεν της έχεις αφήσει άλλη λύση. Θεωρεί ότι πρέπει κάπως να σε εξουδετερώσει κι έτσι προχωράει στο να σε… ξεματιάσει!

Ιχθύες

Ο Ιχθύς κρύβει πολύ συναίσθημα μέσα σου και πολλή πικρία. Μπορώ να σου πω με σιγουριά, ότι από τα 3 άλλα ζώδια που ανέφερα πιο πάνω, ο Ιχθύς είναι εκείνος που μαζεύει την περισσότερη πίκρα κι όταν φτάσει στο αμήν, σπάει, εκρήγνυται και μετατρέπει την συσσωρευμένη ενέργεια που έχει μέσα του, σε εκδίκηση. Κι είτε το πιστεύεις, είτε όχι, την εκδίκηση του Ψαριού, να την φοβάσαι. Θα σε φάει βράδυ, χωρίς φεγγάρι…

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved