Κριός, Λέων, Τοξότης: Τα σημάδια που δείχνουν ότι σε καψουρεύτηκε

Έτσι θα καταλάβεις ότι είναι φουλ ερωτευμένος με εσένα

Άννα Ζαμάνη
Κριός, Λέων, Τοξότης: Τα σημάδια που δείχνουν ότι σε καψουρεύτηκε

Βγαίνετε συνέχεια, το κινητό έχει πάρει φωτιά και περιμένεις πώς και πώς να έρθει η ώρα να βρεθείτε. Δείχνει ότι απολαμβάνει το χρόνο που περνά μαζί σου, αλλά δεν είσαι σίγουρη για τα αισθήματά του. Πώς θα καταλάβεις ότι είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου ο άντρας του ζωδιακού που ανήκει σε ζώδιο της Φωτιάς; Διάβασε παρακάτω, τα σημάδια που το φανερώνουν:

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο άντρας Κριός είναι ερωτευμένος δεν έχει καμία ανάγκη να είναι το «αφεντικό». Συχνά μάλιστα σε αφήνει να παίρνεις εσύ πρωτοβουλίες. Πάντως, αν καταστρώνετε σχέδια, συναποφασίζετε για το τι θα κάνετε και που θα πάτε και δεν σε παραγκωνίζει για να κάνει πρώτος το δικό του, σίγουρα έχει δαγκώσει γερά τη λαμαρίνα!

ΛΕΩΝ

Αν παριστάνει τον κύριο τέλειο και τον διαρκώς απτόητο, με την περηφάνια του να φτάνει στο ταβάνι, χωρίς να σκύβει επάνω σου με αγάπη και ενδιαφέρον, κρατάει ακόμα πολλές επιφυλάξεις για να σου ανοιχτεί.
Αν όμως ένας άντρας Λέων σ' έχει ερωτευτεί, αρχίζει να δείχνει τα τρωτά σημεία του, το εγώ του εξαφανίζεται και αποκαλύπτει ελαττώματα ή ανασφάλειες. Αν, μάλιστα, τύχει να ζητήσει τη βοήθειά σου, τότε σίγουρα έχεις κατακτήσει ολοκληρωτικά την καρδιά του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν κάνεις σχέδια για το μέλλον και τον κοινό σας βίο και δεν... κλωτσήσει ή τον ακούσεις να φλυαρεί με ενθουσιασμό για το κοινό σας μέλλον, το σπίτι που θα μείνετε, τα παιδιά που θα κάνετε ή το σκύλο που θα έχετε, σημαίνει ότι σε έχει ερωτευτεί. Είναι πολύ εύκολη η διάγνωση, γιατί ο Τοξότης δεν αγαπά τη δέσμευση και συνήθως, όταν η συζήτηση περιστρέφεται στα ανωτέρω θέματα, μπορεί να αποθαρρυνθεί, να αναστατωθεί ή να θυμηθεί ότι έχει να πάει σε μια... δουλειά!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved