Κριός, Λέων, Τοξότης: Τα κουσούρια τους και πώς να τα διορθώσουν

Εύκολα μπορούν να αλλάξουν, αρκεί να το θελήσουν

Κριός, Λέων, Τοξότης: Τα κουσούρια τους και πώς να τα διορθώσουν

Κανένας δεν είναι τέλειος. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Το κάθε ζώδιο αντικειμενικά, έχει θετικά και αρνητικά στοχεία στο χαρακτήρα του, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο εμφανή. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω τα κουσούρια των ζωδίων της Φωτιάς, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε το καθένα να τα διορθώσει και να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

ΚΡΙΟΣ

Μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις τα συναισθήματα των άλλων. Θα βοηθούσε πολύ αν στεκόσουν για λίγο να ακούσεις και απλώς να δώσεις την καλύτερη συμβουλή που μπορείς. Πες ότι λυπάσαι, ότι νοιάζεσαι και ρώτα αν μπορείς να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις. Να θυμάσαι ότι δεν περιστρέφεται πάντα γύρω από εσένα το κάθε τι που νιώθουν οι άλλοι. Απλώς δείξε τους ότι ενδιαφέρεσαι, προσφέροντας τη βοήθειά σου.

ΛΕΩΝ

Θεωρείσαι από τα πιο δογματικά ζώδια, αφού συνήθως δεν είσαι ανοιχτός/ή στις απόψεις των άλλων ανθρώπων. Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για σένα να πάρεις μια ανάσα και να ακούσεις με καθαρό μυαλό και χωρίς να θολώσει η κρίση σου. Να θυμάσαι ότι υπάρχει πάντα κάτι που μπορείς να μάθεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι ένα άτομο που συχνά αντιδράει, πριν καλά-καλά το σκεφτεί. Θα ήταν καλό για σένα να διαθέσεις κάποιο χρόνο και να απομονωθείς όταν νιώθεις ότι κάτι σε έχει αναστατώσει. Έτσι θα είσαι σε θέση να συμμαζέψεις τις σκέψεις σου, προτού πεις κάτι, για το οποίο μπορεί να μετανιώσεις αργότερα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved