Τα ζώδια που χώνουν τη μύτη τους παντού

Σίγουρα πάει το μυαλό σε κάποια, όμως ένα θα σε εκπλήξει

Έμμα Ριζοπούλου
Τα ζώδια που χώνουν τη μύτη τους παντού
Bigstock

Τα ζώδια, που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω θέλουν να ξέρουν όλα και τίποτα δεν τους ξεφεύγει… Είναι περίεργα κι έχουν την τάση να χώνουν τη μύτη τους ακόμα και σε υποθέσεις που δεν τους αφορούν, είτε λόγω κουτσομπολιού είτε για να έχουν το προβάδισμα, κάτι σαν ως… αντικατασκοπευτικό μέσο. Σίγουρα πάει το μυαλό σε κάποια, όμως ένα θα σε εκπλήξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι το ζώδιο που στάνταρ σου ήρθε πρώτο στο μυαλό. Είναι ένα άτομο που τρελαίνεται για κουτσομπολιό. Θέλει να τα ξέρει όλα! Τίποτα δεν του ξεφεύγει. Μπορεί να μάθει τα πάντα για τους πάντες. Ακόμα και αν μιλάει μαζί σου και λίγο πιο εκεί μιλάνε κάποιοι άλλοι, να ξέρεις ότι σίγουρα έχει στήσει αφτί και στην δική τους συζήτηση και ακούει τι λένε. Είναι multitasking γενικά και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μπορεί να μιλάει μαζί σου και παράλληλα να ακούει όλες τις λεπτομέρειες στη συζήτηση των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεύτερος στην σχετική μας λίστα, ο Σκορπιός και όχι άδικα. Μιλάμε για ένα ζώδιο που θεωρεί το κουτσομπολιό εν μέρει ως… αντικατασκοπευτικό μέσο. Όσα πιο πολλά ξέρει, τόσο πιο εύκολα μπορεί να προστατευτεί. Σε έχει στο χέρι και μπορεί να χρησιμοποιήσει όσα ξέρει για σένα ανά πάσα ώρα και στιγμή εναντίον σου. Ο Σκορπιός -αν και εσύ δεν θα το καταλάβεις- στήνει αφτί σε κάθε συζήτηση. Παρατηρεί και παρακολουθεί τα πάντα…

ΤΑΥΡΟΣ

Κλείνουμε με την έκπληξη! Μπορεί ο Ταύρος γενικά να δείχνει σοβαρός και μετρημένος, είναι όμως να ξέρεις ένας κρυφός κουτσομπόλης. Και αυτό γιατί του αρέσει να ανακατεύεται σε όλα, είναι γεμάτος καχυποψία και δεν εμπιστεύεται κανέναν. Και, ναι, μοιάζει πολύ με τον Σκορπιό σε όλα αυτά. Λογικό είναι, καθώς τα ζώδια αυτά βρίσκονται απέναντι και έχουν κάποια κοινά στοιχεία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved