Αυτά τα ζώδια φτάνουν ένα βήμα πριν το γάμο, αλλά στο τέλος μένουν ξανά μόνα

Τελευταία στιγμή τα πράγματα στραβώνουν κι ίσως φταίνε κι αυτά

Έμμα Ριζοπούλου
Αυτά τα ζώδια φτάνουν ένα βήμα πριν το γάμο, αλλά στο τέλος μένουν ξανά μόνα

Τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, αν και θέλουν να παντρευτούν και να κάνουνοικογένεια δεν μπορούν να βρουν εύκολα έναν σύντροφο για να κάνουν το μεγάλο αυτό βήμα και γι' αυτό ίσως έχουν και εκείνα ένα μερίδιο ευθύνης. Είναι απαιτητικά, με υψηλά στάνταρ και αρκετές ιδιοτροπίες. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια μιλάμε και να τα αναλύσουμε:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ιδιοτροπίες της Παρθένου είναι αρκετές, όπως επίσης και τα high standards της. Δηλαδή, θέλει τον/η σύντροφό της να ταιριάζει τόσο σε επίπεδο νοητικό, όσο και εμφανισιακό, αλλά και σεξουαλικό. Θέλει να είναι το απόλυτο match για εκείνη και γι’ αυτό σε κάθε σχέση που κάνει, τον/ην πιέζει τον σύντροφό της, ζητώντας πολλά, απαιτώντας να αλλάξει, να διορθωθεί και να γίνει όπως τον/ην έχει εκείνη στο μυαλό της. Εκείνος/η τότε, όσο και αν την αγαπά, μην αντέχοντας την πίεση, φεύγει τρέχοντας να σωθεί, ενώ αυτή μένει πίσω να τον/ην κατηγορεί ότι την παράτησε… χωρίς λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος, άντρας ή γυναίκα, είναι και ιδιόρρυθμος και τρελιάρης, ενώ έχει και έναν φόβο για την δέσμευση, παρότι θα ήθελε να κάνει κάποια στιγμή στη ζωή του έναν γάμο. Απλά θέλει να τον κάνει υπό προϋποθέσεις και όπως τον έχει εκείνος στο μυαλό του για να μπορεί να νιώθει παντρεμένος από την μια, αλλά και ελεύθερος από την άλλη. Έχει, επίσης, ένα θέμα και με τα συναισθήματά του. Η δυσκολία του να επεξεργαστεί και να εκφράσει το τι νιώθει, αλλά και η ευκολία του να έχει μια θεωρία που να εξηγεί το «γιατί δεν πρέπει να αφήνεσαι» είναι που εκνευρίζει κάθε άνθρωπο, με τον οποίο έχει σχέση γι’ αυτό και συχνά εγκαταλείπεται, με την κατηγορία του αναίσθητου ή αδιάφορου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως, από την άλλη, δείχνει κρύος και απροσπέλαστος. Δεν εντυπωσιάζεται εύκολα από ανθρώπους ή καταστάσεις και δίνει στον/η σύντροφό του την αίσθηση ότι του/ης κάνει και χάρη που είναι μαζί του ακόμα και αν έχουν φτάσει ένα βήμα πριν το γάμο. Ή μπορεί να κρατά μια απόμακρη στάση, λες και η σχέση τους είναι... ένα business meeting. Εν τω μεταξύ, ούτε με το συναίσθημα τα πάει καλά και έχει τελειομανία, συν το ότι πρώτα πάντα έρχεται η επαγγελματική του αποκατάσταση και σταθερότητα και μετά τα υπόλοιπα. Από την άλλη, τρίβει στη μούρη του/ης άλλου/ης ότι περνά και μόνος τους καλά, τα καταφέρνει μια χαρά, δεν έχει ανάγκη κανέναν, οπότε λογικό είναι κάποια στιγμή να μείνει... παρέα με τη μοναξιά του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved