Οι bon viveurs του ζωδιακού

Είναι γεννημένοι για τη μεγάλη ζωή και ξέρουν πώς να περνούν καλά

Άννα Ζαμάνη
Οι bon viveurs του ζωδιακού

Μπορείς να τους χαρακτηρίσεις και καλοπερασάκηδες. Πάλι μέσα θα πέσεις. Άλλωστε μιλάμε για τα ζώδια εκείνα που θέλουν να κάνουν αυτό που λέμε "μεγάλη ζωή". Τους αρέσουν οι απολαύσεις και η πολυτέλεια. Τα όμορφα και ακριβά πράγματα. Ξέρουν πώς να περνούν ζωή και κότα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόκειται για το ένα από τα παιδιά της Αφροδίτης (για τον Ζυγό θα σου πούμε παρακάτω). Ο Ταύρος, δεν θα μπορούσε να μην είναι bon viveur. Λατρεύει την καλή ζωή, τα ωραία, όμορφα και πολυτελή πράγματα, τις ανέσεις, την αίσθηση χαλάρωσης και ανωτερότητας που σου δίνουν τα χρήματα και ο πλούτος γενικά. Ο Ταύρος ξέρει να εκτιμά το καλό φαγητό και το ακριβό κρασί. Δεν είναι της ποσότητας, αλλά της ποιότητας. Οτιδήποτε εκλεκτό, τραβάει την προσοχή του και ασχολείται μόνο με κάτι που αξίζει.

ΛΕΩΝ

Ο Βασιλιάς δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι που είναι δεύτερο. Αν η φράση "bon viveur" είχε μια φωτογραφία δίπλα της στο λεξικό, αυτή θα ήταν δεδομένα του Λέοντα. Ξέρει τι σημαίνει καλή ζωή. Ο Λέοντας δεν καταδέχεται κάτι λιγότερο από το καλύτερο ή το ακριβότερο είτε πάνω του, είτε στο πιάτο του, είτε στη ζωή του γενικά. Η ζωή του όλη είναι μέσα στην πολυτέλεια και στις ανέσεις. Λιοντάρι που δεν μπορεί να κάνει την μεγάλη ζωή, είναι ένα δυστυχισμένο λιοντάρι, γιατί νιώθει έξω από τα νερά του. Ο Λέοντας θέλει κότερα, ελικόπτερα, θέλει χρυσό, μετάξι, σαμπάνια να ρέει άφθονη και ένα βασίλειο για να κυβερνά.

ΖΥΓΟΣ

Το άλλο παιδί της Αφροδίτης, ο Ζυγός, έχει γεννηθεί για να είναι bon viveur. Από την κούνια ακόμα μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι πολυτελές, όμορφο και μοναδικό. Ο Ζυγός ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει καλοπέραση. Ξέρει τι σημαίνει καλή ζωή, ανέσεις, πολυτέλεια και glam. Όπως και ο Ταύρος, έτσι και εκείνος, θέλει ποιότητα στη ζωή του και όχι ποσότητα. Οτιδήποτε δεύτερο, του χαλάει την αισθητική και τον κριντζάρει. Δεν θα δεις ποτέ Ζυγό απεριποίητο. Κυκλοφορεί επίσης μόνο στις high class περιοχές.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved